Idi na manage accounts u kalendaru, pa uključi koji kalendar da ti se prikazuje. Verovatno su ti svi isključeni.
Nemoj koristiti najnoviju verziju.
Sent from my SM-T585 using Tapatalk
Pa gde ti se ne vide kalendari, tu ideš, na telefonu.
Na Huaweiu su pod manage accounts u meniju kalendara, a Google kalendaru samo otvoriš hamburger meni i tu su ti svi kalendari, pa vidi da li su ti možda isključeni, da se ne prikazuju na telefonu.
Ja bih onda obrisao keš kalendara, ako i to ne bude radilo, uklonio bih onda postojeće naloge, pa ih ponovo dodao.Prikazuje mi samo lokalni kalendar,a kad odem da dodam drugi javlja da vec postoji.
Ako misliš na kompletnu listu uredjaja koji su prikačeni na mrežu to može sa NetX (PRO) i sličnim programima. Za nešto više od toga je takodje moguće ali ti treba pristup i ruteru.Postoji li neki program kojim mogu da vidim koliko koji uređaj u mreži "vuče" internet protok?
Ja bih onda obrisao keš kalendara, ako i to ne bude radilo, uklonio bih onda postojeće naloge, pa ih ponovo dodao.
imam i pristup ruteru kod mene je.... znam i user i pass...Ako misliš na kompletnu listu uredjaja koji su prikačeni na mrežu to može sa NetX (PRO) i sličnim programima. Za nešto više od toga je takodje moguće ali ti treba pristup i ruteru.
Imam jedno pitanje za Yandex browser ako ga neko koristi. Do pre par nedelja sam koristio opciju Sources od interest gde sam imao podešene sajtove sa koji su mi se čim otvorim browser dnevno pojavljivale najvažnije vesti iz tih izvora. Od nedavno mi se ništa više od toga ne učitava, a umesto toga dobijam poruku "Could not load feed". Da li je to samo kod mene problem ili se još neko susretao i da li postoji neki alternativni browser gde se ova funkcionalnost može podesiti i da radi...? Hvala unapred.
Poslato sa MHA-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari