Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja imam mesec i par dana do kraja ugovorne obaveze (omorika 1 uo24) i nisam mogao da se prebacim na zmaj bez ugovorne obaveze dok mi ne istekne obaveza ili da uzmem telefonski uređaj i onda mogu kao preći na zmaj.

Poslednja izmena:
Upravo su me zvali iz mts-a povodom zahteva za prenos broja u VIP, ponudili zmaja, "hvala lepo, dovidjenja"
Kako se tarifira postpaid tarifa kada istekne ugovor? Vec nedelju dana sam bez UO, da znam sta me ocekuje 🙂

^pa tih nekoliko dana/nedelja bez UO ide puna cena tarife i to je to.
Moze li neko upustvo sta je najbolje? Traziti raskid UO uz placanje razlike zbog 'benefita' i onda preci na prepaid, pa kod drugog operatera ili koja je 'taktika' najbolja i koliko traje?

@alfaunits
Ti mora da znas 🙂
Taktika za sta? Da dobijes Zmaj, nove benefite...?

Poslednja izmena:
Ideja je da napustim MTS
Trazim otkup UO, platim 6*650din i kako onda? Da trazim da me prebace na prepaid, pa pokrenem prenos kod drugog ili ostavim kako jeste samo bez UO i pokrenem prenos? Secam se da si pisao kako moras biti x meseci prepaid... ili nesto slicno. Totalno sam zaboravio...

(potpisao sam bio novu ugovornu obavezu 13.2.2019 kod MTS na 24 meseca)

ostavis kako jeste bez UO i pokrenes prenos... tih par dana platis punu cenu...

Samo otkup UO uz ostanak na postpaid, obavezno!

Da li je bolje uzeti zmaja ili kod vipa intarifu?

VIP InTarifa uz SK Kod, izadje te 750din. Ili 625 ako ti imas SuperKarticu, i iskoristis svoj kod.
Jedino sto kod MTSa mozes da zabranis potrosnju van 10GB, kod VIPa nema toga, pa ako prekoracis 10GB, pravis racun.

Ja postavim onaj limit na telefonu i ako se priblizi gornjoj granici gasim net. To je bio slucaj sa Moravom 2 i 512mb neta haha.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

VIP InTarifa uz SK Kod, izadje te 750din. Ili 625 ako ti imas SuperKarticu, i iskoristis svoj kod.
Jedino sto kod MTSa mozes da zabranis potrosnju van 10GB, kod VIPa nema toga, pa ako prekoracis 10GB, pravis racun.
I 10gb za YouTube kod mts. 🙂

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Imam tastinu superkarticu i aplikaciju u svom telefonu, ali nisam video da imam kupon. To je doslo u onoj knjizici?
Koji broj SK ima kod za popust?

Nema, ko dobija, dobio je na mail/SMS/Viber.

Meni je UO istekla pre par meseci i ostao mi je paket Miks S jer nisam nasao ista odgovarajuce po ceni do 1 crvene a da ima pristojan-cool net, a sad Miks S ima samo 300mb sto je zaista premalo. Hteo sam da predjem kod Vipa na intarifu ali me sad omeo Zmaj... :trust:
One Morave su uzas, najvise mi treba neta, a minuti i poruke nesto simbolicno.

Poslednja izmena:
Meni je UO istekla pre par meseci i ostao mi je paket Miks S jer nisam nasao ista odgovarajuce po ceni do 1 crvene a da ima pristojan-cool net, a sad Miks S ima samo 300mb sto je zaista premalo. Hteo sam da predjem kod Vipa na intarifu ali me sad omeo Zmaj... :trust:
Pa uzmi zmaja.

Podneo zahtev, zvali su me i imao sam dve varijante - da ostanem na Omorika 1 po ceni od 1199din ili da mi ostane 1499din a da mi dodaju neogranicen net za drustvene mreze, 10GB za Youtube i Twitch, 4GB neta plus 1GB roaminga do kraja godine mesecno. Na sve to 2 meseca po 1din. Mislim da je korektna ponuda, mozda sam mogao i vise da dobijem ali nisam bio mnogo uporan, ovo mi je ok. Za 13eur mesecno skroz korektno.

• Like
Reagovanja: M J
bolje si prosao od mene 1gb vise i jedan mesec vise gratisa 🙂

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Like

Ista prica kao i kod mene. Istekao mi ugovor 1.7. i hteo da predjem u Vip da uzmem Intarifu. U medju vremenu video Zmaj-a i ostao kod njih. Nema UO, 20 GB i cuveni net limit 99 din. :d

• Like
Sve je to lijepo,ali je pitanje trajanja promocije,bez UO.

Pa uveli su je da bi sprecili masovni odliv tako da je nece skoro,ali kad je ugase,zdravo opet svi odose.

Otici ce ako budu imali gdje i ako budu slicne tarife bile kod nekog drugog.Za godinu dana,manje ili vise, to mozda nece biti slucaj.

Ko zna sta ce biti sutra, a ne za mesec ili godinu dana. Kada dodje vreme pisacemo o nekim drugim akcijama itd...

Upravo to. Najbitnije je da nismo pod ugovorom i da imamo mnogo opcija ako odluce da ukinu Intarifu (ili Zmaj kod MTS). Ja u ugovornu obavezu vise ne ulazim dok neko ne ponudi nesto bas bas dobro, a ako se to desi potpisujem na tri godine. Ove trenutne "personalizovane ponude" su smesne i nisu vredne ugovorne obaveze. Ako odluce da npr. za 6 meseci ukinu Intarifu, preci cu na prepaid, nije nikakav problem. Npr. Zabalesku je 600 rsd mesecno, 3 gb neta, 150 minuta, 50 sms - meni dovoljno. Oni su na gubitku jer cu im placati 400 rsd manje nego na Intarifi.

Da sam malo bolje gledao znao bi da postoji ta zabalesku prepaid pa ne bi ni uzimao ovu intarifu 🙂 Ako bude aktuelna razmislicu za 3 meseca i o tome 😉

Jel ja dobro vidim ili u ovom 1gb sto poklanjaju nema CG i BIH? [emoji23]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Dobro vidis.

Za par dana mi istice UO na omorici 1. Posto nisam uzimao nikad telefon, imao sam popust na paket. Sad nigde ne vidim da ima popust ko ne uzme uredjaj,
samo da je cena umesto 1.999 din, sada 1.499 din/mesečno. Da li na taj iznos ima popust ?

Smanjen je popust sa 40% na 25%. Ubacili viber besplatno, minute u mtel mreži i 1gb roming.

Nazad
Vrh Dno