Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Au koji copy paste, i to neisplativ.. VIP barem sada ima uz SK popust 750/625 za ImTarifu.
Мени је ово(тарифа) нешто познато,само не знам одакле...Бар је име маштовито😀-Змај!

Znaju oni koji su dobili kodove 🙂

Gde vam je ta SK VIP tarifa?

Kako mi mts istice za mesec dana, nije los ovaj zmaj... 😀

Realno zinula im guza pa svi napakovali neki "prihvatljiv" paket za 1000 dindzi. VIP ih uzdrmao sa ovim bez UO.
MTS jednostavno nije trebao da cacka Morava pakete i toliko dize cene. Ma nisu trebali da diraju ni one mix net tarife 🙂

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Morava bila nekad ok, sad tesko sr*nje, mislim 256mb neta, nisu dvehiljadite.. 😀

jedna stvar me interesuje jer moze sa morave 1 da se predje na zmaj tarifu inace uzet je telefon uz tarifu na rate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jedna stvar me interesuje jer moze sa morave 1 da se predje na zmaj tarifu inace uzet je telefon uz tarifu na rate.

Jer ne može nikako. Najbolje da li može. Piše tamo na sajtu da može. Verovatno se plaća 1499 za tatifu je je uzet telefon.

Ne moze sa Morave na Zmaj tarifu...

Poštovani, Vaš zahtev za promenu tarife je rešen negativno. Novi zahtev možete podneti 90 dana od prethodne promene.

A kad si zadnji put menjao tarifu? Iki potpisao ugovor?

Pa lepo i kaze zasto ne mozes 🙂

ovo je morava 1 na ovom broju sa 799 din pretplate videcu kad prodje 3 meseca od uo.

Znači imamo Мораву, Соко и Оморику a od sada i jednog zmaja. Čisto da začinimo raznovrsnu ponudu [emoji23]
Šalu na stranu tarifa je super i verujem da će mnogi tinejdžeri uzeti kao i oni kojima nije sve u minutima i razgovorima.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
34867906c36209655d351bff71c0d7bb.jpg

Poslednja izmena:
Ja juce presao na Zmaj tarifu. Posto mi je ugovor istekao, nisam morao da potpisujem novi, samo mi promenili tarifu.

Ja se, evo, dopisujem sa MTS chat podrskom. Devojka tamo tvrdi da se na Zmaj moze preci ISKLJUCIVO po isteku UO i da ako imate UO, NE MOZETE preci na Zmaj...
Pitam je za
Za tarifu Zmaj možete da se opredelite, kao i da pređete sa druge tarife na Zmaj tarifu, putem: portala, postpejd vodiča (*797#), SMS poruke i aplikacije mts centar.
i ona kao papagaj odgovara da se na Zmaj tarifu moze preci samo bez UO.

Neko?

Sad sam i ja pitao za prelazak sa Morave 2. Pošto sam potpisao ugovor bez uređaja, računa mi se da imam popust na tarifu, jer je puna cena Morave 2 1299. Kako ne može da se pređe na cenovno nižu tarifu u toku UO, mislim da samo ko ima ugovor na Moravu 1 može da pređe na Zmaj. Kao i oni kojima je istekla UO, ili su na manje od tri meseca do isteka. Naravno, ovo treba proveriti.

Mada, ima smisla da ne može da se pređe uopšte dok si pod UO, jer kako sa UO da odjednom budeš bez UO (Zmaj).

Poslednja izmena:
Ma, oni su bez komentara... Eto, za tvoj slucaj, treba da vazi da je prelazak na nizu tarifu 99din...

Mene i dalje ubedjuje da ne moze niko sa UO da predje na Zmaj. Manja, veca tarifa itd...

^A sto mislis da ce dozvoliti nekom da sa UO predje na nesto bez UO. Ako malo bolje sagledas nema logike stvarno. Nebitno da li je manja tarifa od Zmaj tarife.
Dok si na UO ti si sigurica za njih da ces placati pretplatu kolika god ona bila.

Ja nisam hteo da predjem na Zmaj i da raskinem UO. Ja sam hteo da predjem na Zmaj tarifu kao sto bih mogao da predjem na Omoriku ili Pricu ili sta vec nude. Nastavljam UO, ali imam 10GB neta i placam 350din vise

Ko je u skorije vreme potpisao, uvek može da raskine ugovor i da plati razliku između pune cene i one koju je dobio. Za par meseci to može da bude oko 1000 rsd razlike.

Pa postoji Zmaj i sa i bez UO.

Inace, cisto drugi da znaju:

Poštovani, obaveštavamo Vas da Postpaid korisnici nisu u mogućnosti da koriste uslugu kupovina karte Bus Plus putem MTS aplikacije prva tri meseca.

Hmm, "zvanicno" Zmaj ne postoji sa UO, bez telefona. Mozda i to ima veze.

Upravo sam zvao da proverim, tako je. Ne postoji zmaj bez telefona sa UO. A ona poruka da ne može promena 3 meseca je netačna, na sajtu jasno piše da je promena tarife moguća jednom mesečno, s'tim što se povratak na cenovno nižu tarifu ne može obaviti pre isktea roka od 90 dana od poslednje promene tarife. Telekom je u haosu izgleda, ne znam zbog čega, ali nemaju pojma šta rade već neko vreme, greše na glupostima mnogo više nego pre.

Pa zato i napisah. Nece nijedan operater da raskine UO da bi neko presao na neki paket bez UO bez obzira kolika je cena. Kakva god da je UO tj koliko ona kosta za njih je to sigurica.

Piglu je sto ne moze ista cena sa UO bez fona.

Ma ovo mi deluje kao nesto sklepano na brzinu da im ne odu svi iz mreze 🙂

Ko je u skorije vreme potpisao, uvek može da raskine ugovor i da plati razliku između pune cene i one koju je dobio. Za par meseci to može da bude oko 1000 rsd razlike.

Moze li neko upustvo sta je najbolje? Traziti raskid UO uz placanje razlike zbog 'benefita' i onda preci na prepaid, pa kod drugog operatera ili koja je 'taktika' najbolja i koliko traje?

@alfaunits
Ti mora da znas 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno