Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Sad vidim da sam za zenu pre par meseci izboxovao odlicnu ponudu. Omorika 1 po 1499d ali od toga 7meseci po dinar,sto mu u proseku dodje 1090 d. Plus 6gb neta svakog meseca. Elem,samo da vas obavestim ta trazite da vam ukinu net limit ako vam ne treba,jer ce vam po defaultu naplacivati 100d vise,a to ne pominju kad nude. Kad sam pregovarao za box 2 plus mobilni trazio sam da mi iskljuce net limit u poslovnici kad sam isao da potpisem ugovor. I to je novost,ne moraju da salju vise ugovore postom,moze da se potpise u poslovnico. Oni tamo vide tu ,,specijalnu,, ponudu koju ste dogovorili telefonom.

Specijalna ponuda cini mi se i ne pise u ugovoru, pogotovo ovo za dinar vise meseci ili veci net od propisanog za paket...
Ja sam ugovor jedan potpisao u poslovnici jer nisam mogao da iscekujem kurira i rekao im gde cu otici, dosao, nasli ugovor, potpisao i sve ok proslo...

Telenor ima dobru varijantu da se produži ugovor (sa posebnom ponudom) slanjem sms poruke.

Povucen vasim sugestijama isto sam pitao kada su mi nudili pogodnosti mimo zvanicnih paketa. MTS operater je rekao ugovor ostaje isti, ali dobijate sms kao potvrdu za sve ostalo. Tako da je verovatno isto kao kod Telenora.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Sad vidim da sam za zenu pre par meseci izboxovao odlicnu ponudu. Omorika 1 po 1499d ali od toga 7meseci po dinar,sto mu u proseku dodje 1090 d. Plus 6gb neta svakog meseca. Elem,samo da vas obavestim ta trazite da vam ukinu net limit ako vam ne treba,jer ce vam po defaultu naplacivati 100d vise,a to ne pominju kad nude. Kad sam pregovarao za box 2 plus mobilni trazio sam da mi iskljuce net limit u poslovnici kad sam isao da potpisem ugovor. I to je novost,ne moraju da salju vise ugovore postom,moze da se potpise u poslovnico. Oni tamo vide tu ,,specijalnu,, ponudu koju ste dogovorili telefonom.

Jesi li uspeo dobiti box 2 I mobilni,I da li je to bilo nesto standardno,posto sad ima box 3 koji ima I mobilni u sebi?

Poslednja izmena:
Jesi li uspeo dobiti box 2 I mobilni,I da li je to bilo nesto standardno,posto sad ima box 3 koji ima I mobilni u sebi?
Imao sam i ja stari box 3 sa xl tarifom u sebi. Sad submi ponudili Omorika 1 uz box 2(fixni i VDSL 50),s tim da 6 meseci placam po 1350d Omorika 1 tarifu a posle toga punu cenu (oko 3500d) za sve.Uz Onorika 1 sam dobio i 6gb neta. Mislim da sam izboxovao dobru ponudu i za sebe i za supeugu. Doduse,mi smo njihovi korisnici vise od 10godina,pa verovatno i to ima neke veze.

Evo da se javim iz Grcke, za ovaj mts-s internet... Kod mene moze samo na Cosmote poveze, Wind i Vodafone ne dozvoljava i pri tome je brzina katastrofa, kroz Mkd sam koristio, ali nisam obracao paznju na brzinu, s obzirom da sam samo viber koristio.
Posto imam i drugih opcija za net, uopste bi ne koristim ovaj mts-ov.

Da li još uvek stoji da u mts-u može tri meseca ranije da se produži ugovor? Ako vazi da li može online da se produži ili mora u poslovnici? Na starom sam paketu mix L pa bih uzeo O1, sada mi je malo neta na tom starom imam 1,2 Gb sa nekom promocijom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li još uvek stoji da u mts-u može tri meseca ranije da se produži ugovor? Ako vazi da li može online da se produži ili mora u poslovnici? Na starom sam paketu mix L pa bih uzeo O1, sada mi je malo neta na tom starom imam 1,2 Gb sa nekom promocijom.
Moze vazi jos uvek 3 meseca ranije i pitaj dali mozes dobiti benefit neki mesec,mozes ih kontaktiratri online preko njihovog sajta ili putem telefona 0800 100 100, samo je bitno da si ti vlasnik ugovora zbog podataka koje ce te pitati

Nove cene rominga u okolini.

Capture.JPG

Koliko sad ima smisla mtel roming tarifa, barem za kratke posete od oko 3 dana...?
Da li ce menjati cenu mtel roming dodatka (spustiti je znacajno naravno)?

pusti im poruku sa sajta ako ti je ostalo manje od 3 meseca ugovora i cenkaj se.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nestalo onih 10gb 🙁

Hahaha VIP ih razbi sa 10gb pa moraju da se malo prilagode trzistu. Mislim Morava 2 i 512mb neta za crvenu, sprdnja teska.

Pise da moze i bez UO.

Au koji copy paste, i to neisplativ.. VIP barem sada ima uz SK popust 750/625 za ImTarifu.

Vi mislite da je lako da kompanija ima competitive advantage koji ne može lako da se kopira

Vi mislite da postoji competition 😉

Sta se dogodilo sa 10gb dodatkom, vise ga nemam na stanju? Sacuvao sam racune za "kupovinu" na mailu, da li mogu da se zalim? Vidim da mi je dodatak za roming i dalje aktivan.

Globaltel prepaid:

150min/SMS + 5GB = 500 dinara sabira se ako se dva puta aktivira, prenosi se sa svakom novom aktivacijom.

Znači za 1000 dinara 300min/SMS + 10GB, prepaid bez UO.

Jedina velika prednost je youtube+twitch na Zmaj tarifi, a mana što se saobraćaj ne prenosi.

Istice mi ugovor uskoro, bio sam u jednoj radnji i nisu bili uopste voljni da pregovaraju za bilo koji dodatak ili povoljnosti, nebznam sta mi je ciniti, da li da predjem kod konkurencije?

Samo podnesi zahtev za prelazak u drugu mrežu i onda očekuj poziv sa povoljnijom ponudom...

Globaltel prepaid:

150min/SMS + 5GB = 500 dinara sabira se ako se dva puta aktivira, prenosi se sa svakom novom aktivacijom.

Znači za 1000 dinara 300min/SMS + 10GB, prepaid bez UO.

Jedina velika prednost je youtube+twitch na Zmaj tarifi, a mana što se saobraćaj ne prenosi.

Mislim da je 150min/sms + 4 GB a ne 5 GB...

^^^Pa uzmi ovu Zmaj tarifu bez UO. Da je bila u ponudi pre 5 dana verovatno ne bi ni isao u VIP.

Sta se dogodilo sa 10gb dodatkom, vise ga nemam na stanju? Sacuvao sam racune za "kupovinu" na mailu, da li mogu da se zalim? Vidim da mi je dodatak za roming i dalje aktivan.
Napisah pre koju poruku, i kod mene, na tri broja isto, prosto nema vise +10GB 🙁 Jeste da ih nijedan broj nije naceo, ali ono... lepo je izgledalo 🙂

Again da pitam: Jel' neko jos na KTu aktivirao onaj roming dodatak?

Sta vam je ova skracenica KT 🙂

Ja jesam na KT ali nikada nisam dobio potvrdu o aktivaciji niti sam ikako mogao proveriti stanje za besplatan roming. Skinut 10gb free saobracaj, ali je potrsnja obracunata sa dodatka pa je novi mesec zapocet sa 6gb na omorika 1 broju.

Nazad
Vrh Dno