Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to smo i ocekivali, da probusi 10k i ode do 11 stisnuci shortere. do 11800 nema nista, e sad dokle ce i da li ce...

@saj
eth propo, ltc ga preteko :d ne znam za vas ali meni se isplatilo long btc i eth, ostale shitove nemam, krecem polako da uzimam profit pa da presipam u shitove (inace bez brige, ako se btc zadrzi ovde verujem i da ce ltc i ostali shitovi malo popraviti odnos)

Poslednja izmena:
ovo sad je bilo identično kao i pred 6k... laganica, a svi su očekivali kao ogroman otpor..
Sad može vrlo lako produžiti do 10800 i opasno pritisnuti šortere... a kasnije će biti sve lakše posle masovne likvidacije :p

Tako ima i da mu bude. Prvi resistance bi trebalo da se formira negde oko 12k.

Prođe iz prve,fomo je čudo,Simke bio si u pravu

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Lepo, ovako brz rast nije niko očekivao, do polovljenja ima manje od godinu dana tako da će BTC nastaviti da raste.

Hebo me svak ako nisam znao da ce da probije iz prve, kao i 6k sto je.
Otresose medjede kao slinu, po drugi put:d

Ja sam sreca na vreme izletio iz ltc sa 10% profita... Ugrabih i na eth dobrih 10%

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Tako ima i da mu bude. Prvi resistance bi trebalo da se formira negde oko 12k.

Zone za uzimanje dela profita profita su 11400-11500, pa 13800-13900, posle toga je sve blue sky jer će mediji učiniti svoje i pogurati lagano cenu. Već su krenule priče na CNBC-u kako se više nikad neće moći kupiti bitcoin ispod 10k :d

To je sigurno, to sam reko pre 20 setak dana

Lepo, ovako brz rast nije niko očekivao, do polovljenja ima manje od godinu dana tako da će BTC nastaviti da raste.

Ih niko.
Pročitaj ranije postove..

Inače, ne vredi sad kukati, što nisam ovo što nisam ono. Kad je delimično predvidljiva kocka u pitanju, moramo da se otresemo tog djavolskog osećaja.

Biće ovde još prilike za vadjenje :smoke:

Poslednja izmena:
Posle svakog smejanja ide plakanje to je naturale, samo ako ode na 50k da padne ispod 10k to tesko. Ono sto mi se ne svidja je brzo probijanje i 11k nema sada zurbe konstantan rast je u redu videli smo da moze 20k znaci ne treba zuriti nego stabilno zidati cenu ka 50k, jer mislim da je tu ta prva prava psiholoska granica, posle je STOTKA. Altovi ne prate, mislim na one najznacajnije 3-4 komada. Da vidimo i te Libre. Ah puste zelje.

Poslednja izmena:
Ajde Gaco pretera ga, teško da će te cifre dostići u ovom periodu:-devil-:

Hbg, morao je da se odbije, a ide i vikend. Kao što sam rekao za onu sredu da je odlučujuća a što se ispostavilo tačno, sad kažem ovih nekoliko dana će pokazati da li idemo na balončinu ili balončić. U svakom slučaju vrhunska dogadjanja:smoke:

Generalno, postoje dva puta kojima možemo da nastavimo u ovom bull marketu.

1. Cena će nastaviti da se pumpa, uz manipulaciju kad zapne. Nikakve prave korekcije neće biti do vrha, prva korekcija će biti i poslednja. Vrh će biti postignut negde između 15k i 30k. Sve će biti gotovo pre kraja leta kada će glavni manipulatori postaviti short, izuzev ako lova sa stock marketa stvarno ne krene da se preliva u kripto, jer sve to pumpanje je bilo da njih privuče.

2. Cena će nastaviti da generalno raste, ali uz normalne uspone i padove. Primer bi u ovom trenutku bio pad na 100WMA (malo ispod 8k) i onda lagani uspon na još viši nivo. Ovo bi nam pružilo standardni bull market od 2 - 3 godine. Uz polovljenje sledećeg leta, cena bi mogla na vrhuncu da ode daleko više, možda vidimo i taj moon.

Morbius druže,uredu da bude korekcija ali kojom magijom da sad ide ispod 8k?Bilo je dosta dobrih vesti,polako se diže hajp,polovljenje je za manje od godinu dana...

Istom magijom kako je sa 20+ soma dolara otislo slobodnim padom na 3, i to bez ikakvih problema.

Storm vrv ce to biti stim sto je pitanje koliko ce gore da ode 20k smo videli znaci nije nemoguce 50k, s tim sto ako ode tako daleko nece ici ispod 10k , e sad dali ce u ovom naletu ili ce cekati polovljenje videcemo. Sad je opsta muljaza od onih koji posteno vide alternativu u kriptu jer je kriza neminovna, kako ce se zavrsiti videcemo, ameri su g do guse i mozda ce im ovobiti izlaz da resetuju svoje dugovanje i puj pike ne dugujemo vam nista, stim sto kinezi nisu mutavi i nece dozvoliti da im zelene bezvredne suske ostanu u ruci, do ovih lokalnih kitova koji non sto prave piramidu od kripta. Mi planktoni moramo da pazimo da nama u nekom trenutku ne ostranu u ruci bezvredni doloresi ili brexit eurici. Videcemo i te libre kako ce i oni funkcionisati, samo ime im kaze da se vracamo vekove unazad

Pa ne bas tom logikom ali neka korekcija je svakako dobrosla da se trziste malo ohladi. Zelim bull da traje duze od godinu a to je jedino moguce ako idemo polako i uz odredjene korekcije s vremena na vrijeme.
Kao sto gore neko rece, ovako mozemo tu do nekih 20-30k. Sto vise usporimo onda sve vise podizemo lestvicu.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

To sam i rekao pre par sati lagani bull nas vodi do 50k , kojekakvi jurisi nas samo vode u parabolu na 8k. Nervirame ovaj LTC ima stofa sad da ladno ode na 200 a on ga zuiljavi, @Saj poguraj malo da se radujemo, ovako samo ETHajci trljaju ruke

To sam i rekao pre par sati lagani bull nas vodi do 50k , kojekakvi jurisi nas samo vode u parabolu na 8k.

hm... what if bitcoin has not bottomed? ;)
Ne kažem da nije, ali treba biti pripremljen za oba pravca... zato sam i pisao da se deo profita izvadi na 11k.
Još uvek nema apsolutno ni jedan jedini validan argument da smo u bull marketu, jer nismo imali ni jednu korekciju mesecima u nazad, što znači da zapravo ne postoji ni jedan jedini support ispod.

Poslednja izmena:
Ne kažem da nije, ali treba biti pripremljen za oba pravca... zato sam i pisao da se deo profita izvadi na 11k.
Još uvek nema apsolutno ni jedan jedini validan argument da smo u bull marketu, jer nismo imali ni jednu korekciju mesecima u nazad, što znači da zapravo ne postoji ni jedan jedini support ispod.

= USDT

Jao pustite balegara Alesia i njegove teorije. Kao i ostale crypto youtubere.

E moj Gaco, LTC je po defaultu takav da mora prvo zivce da ti iskida pre nego sto skoci. Moraju labilni da se ibace iz jednacine. Cim prodaju novcice ide gore.

Tapatalk from Poco loco

Jao pustite balegara Alesia i njegove teorije. Kao i ostale crypto youtubere.

Pa Alesio je i poznat upravo po tome da ne spada u mejnstrim crypto youtubere, od samog pocetka ovog "bull runa" nije se libio da ponavlja da je car go i da se radi o bear reliju, da nemamo bas nikakve potvrde da smo u bull-u.

Savetujem svima da pogledaju taj outlaw-ov link, cisto da posle ne bude "nismo znali, ko je mogao da predvidi povratak medveda"

a koji validan argument cekas? da ode na 60k i da kazes *mjau**mjau**mjau* bio je bull. Za sada nemas ni jednu potvrdu da se bear nastavio isto tako, sve dok ne vidis cenu ispod 3k. Sve ostalo je bear trap. Korekcija je bilo itekako samo na manjim vremenskim intervalima. Ali isto tako je palo sa 6,2 na 3,2 za nedelju dana bez ikakve "korekcije".

Ja sam od samog starta sumnjao na B-wave situaciju izazvanu manipulatorima, to je upravo ono što sam na prethodnoj strani opisao kao scenario 1.

Zašto sam u tom scenariu stavio peak negde između 15k i 30k? Kreni ovako, zamisli da si ti u toj grupi manipulatora. Cena počne da prilazi 6k, ljudi kreću da prodaju očekujući korekciju, međutim ti sve to apsorbuješ, nikakav resistance se ne formira, cena prosto proleti kroz 6k. Cena onda dođe na 10k, opet svi očekuju resistance, ljudi kreću da prodaju, ti opet sve apsorbuješ. I kad si ti sav taj BTC progutao, gde je tebi target da dampuješ? Sigurno ne na 11k, tebi je apetit daleko iznad. Dalje, opet je stigao novi tether, znaš šta to znači. Kada su ga prošli put ubrizgali, cena je skočila 30%, dakle guraće ovo još lepo gore pre nego što krene da škripi i ja počnem da prodajem.

U scenariu 1 najgore će da nadrljaju rudari, taman ima da naprave nove rudnike, a cena fiijuuuu...

I da pomenem da postoji mogućnost da iako je ovaj skok krenuo kao B-wave pokrenut manipulacijom, on može dalje normalno nastaviti kao scenario 2. Moguće da je početno pumpanje bilo samo kako bi izazvalo FOMO u pravom momentu, pred očekivani slom berzi, a da cena dalje nastavi da se drži i bez manipulacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno