Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da da kazes da je neko pravilo da BTC kada udradi u vrh posle se prelije u ostale valute

Gledam samo kako se zalice prema 10k. Ako probije iz prve bice haos...

Teško,velika je to psihološka granica

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Onda bolje da ne probija. Ne volim kad divlja. Onda znam da ce krace da traje ovaj trend...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Da je situacija iole normalna, sada bih prodao sve. Cena nailazi na veliki resistance, trebalo bi bar jednom da se odbije od njega. Tako me je zeznulo zimus, ni u ludilu nisam mislio da će da proleteti kroz 6k kao ništa. Ne verujem da će se opet ponoviti ista priča, ali ne smem da rizikujem.

Nakon što sam likvidirao long na 8400, ušao sam opet na 7600, što se ispostavilo kao idealni trenutak, ali pošto ja u ovom ciklusu u svakoj situaciji moram da zabrljam nešto, nisam ušao koliko je trebalo. Kako god da se situacija prelomi, verovatno ću kupiti još. Ako se cena ozbiljnije povuče, kupiću, a ako cena probije (pogotovo ako probije olako) kupiću još više.

To deluje nelogično, zašto bi kupovao više ako je cena već skočila i smanjuje ti profit? Zato što posle 10k nigde više ne postoji resistance level, moraće potpuno novi da se formira i cena će slobodno skakati neko vreme. Za zaradu nije toliko bitno pogoditi vrhove i dna, bitno je pogoditi jedan period kada sigurno znaš kako će se cena kretati. Jer kad imaš siguricu, smeš da odigraš veću kintu/polugu. Za samo par dana bi mogao da stavim par hiljada evra u džep i nakrivim šešir. Naravno, ovo je strategija samo ako želite da ućarite zvanični fiat, ako vam je želja da gomilate divlji fiat, onda ništa.

Pazi, Dash je trenutno veoma potcenjen.
Nažalost, tržište se ne ponaša racionalno, ali očekujem da će altovi ipak da dožive svojih pet minuta, kada se BTC izdivlja malo.

Čitao sam zimus mišljenje dosta dobrog trejdera da u ovom ciklusu altovi neće pratiti Bitcoin. U tom momentu mi nije imalo smisla, ali izgleda da je čovek bio u pravu, par većih novčića je jedino nešto avanzovalo, ovo ostalo sve potop. Ako ovo bude brzi boom-bust ciklus, sitne ribe nikad neće dobiti priliku.

Po prvi put sam prodao Stellar, dobru trećinu pretvorio u ETH, nisam više mogao da ga gledam kako krvari. I to sam uhvatio u zadnjem momentu, ETH je odmah skočio.

Vidim da je i dalje nekima nejasno šta se ovo dešava.

Naprosto, uspeo je plan da se oživi i opet naduva BTC, uložen je veliki entuzijazam, a bogami i pravi keš.
Čeka se desetka i krenuće raketa, obična raja će da se keša na brzi voz. Videćemo reakcije sistemaša vrlo brzo. Ako to bude prošlo ok, ako hakerska zajednica ne napravi neko jače sr@nje, u narednih mesec dva imaćemo pravo ludilo. A onda će neko da povuče ulog :smoke:

Zato LTC umire za sve pare [emoji17]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ni blizu druze i dalje je u boljoj situaciji nego eth ili dash

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zato LTC umire za sve pare [emoji17]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Gde umire? Ne brini ti za njega uopste. Umire on godinama pa vidi ga. Kad god mislis da je umro on opali gore.

ETH odlicno surfuje na BTC talasima, dash je daleko tromiji. Dash ce imati momenat kada ce da krene ali on to uvek ide u cudnom momentu.
LTC je pun potencijala, bas ozbiljan skok ocekujem, mora da probije i ostane preko 150$.

Tapatalk from Poco loco

Bez uvrede, ali stvarno me umara da čitam ove domaće ideološke potke o zloj Americi koja će propasti (neće budi siguran) i nama nebeskom narodu, makar ovde odmorim od tih gluposti.

Vidim da mnogi brinu za altove, ako BTC nastavi gore očekujte da će živnuti i altovi. Tržište je jošu blagom šoku, naročito psihološkom, nesigurnost vlada, delovalo je zimus da je došao kraj svemu. Ipak kako vidimo, nije.

Gde piše da je Amerika zla ili da će propasti,a gde da su Srbi nebeski narod :)? Nema nikakve ideologije,samo analiza trenutne situacije sa aspekta šire slike i jedna od mogućnosti kako sve može da se odigra,bolje biti pripremljen. Sve što ima početak,mora imati i svoj epilog pa tako i poredak zasnovan na liberalizmu. Sigorno si već čuo kliše o polumrtvom narkomanu koga drže u životu samo ubruzgane doze,odnosno velike količine novca naštampane bez ikakvog pokrića. Pa ako dovoljno ljudi shvati da zajmi maglu a mora vraćati realnu vrednost sa velikim kamatama,onda će se samoorganizovati i za sebe potražiti alternativu. Zato i služe krize,izoštri se percepcija i puno jasnije se vide izbori. Ona od čoveka napravi ili nekog ko odskoči ili luzera,zavisno od njene veličine. Niko ne može predpostaviti kako će sve proći,puno varijabli je u opticaju. A i tehnologija je mnogo uznapredovala,kognitivna će tek biti haos koja spaja ljudski um sa veštačkom inteligencijom,a udaljena je pet-šest godina. Ako u životu poželiš malo avanture možeš već sada ulagati u SKY i skynet,pa se onda kasnije ganjati sa terminatorima ;),sve zavisi od ljudskih izbora.

Što se tiče uže slike presudno bi bilo znati da li je već ušao pametni novac,ali su kupovali lagano bez mompe. U tom slučaju bi cena mogla da ode nagore bez nekog problema,ili ako ne mogla bi da se vrati na oko 7500 i tu bude neko vreme,ko će ga znati.

Biće interesantno videti šta će se desiti sa alt-ovima kada prosečna cena BTC transakcije prebaci $50.

Onda ce ltc postati glavni plus kad se aktivira mast projekat

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ah, sad sam izguglao malo.
Da, deluje kao interesantna tehnologija. Svakako će biti plus za BTC i LTC.

znaci i to je iskopirao od eth :D

da li ce da dodje do 200 ili ne opet ce ostati samo kopija koja nicemu ne sluzi, sem da se par njih nada da ce prestici eth tj oni koji nisu na vreme usli u eth pa izgubili milione i nadaju se cvarcima i kavurmi :-devil-:

Mislim da nam tek predstoji jako zanimljiv period. Iskreno, nisam ocekivao ni da dotera do 10K a ne da probije iz prve. Ko zna dokle ovo moze ici.

Tapatalk from Poco loco

Sto je najgore ovo mi bas kvari racunicu. LTC jos uvek nikako da potegne, BTC je potpuno ukrao show. Unistava odnos krvnicki. Nece biti ni tako zanimljivo preci posle u BTC ukoliko se ovo nastavi.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno