Probacemo nesto... Zahvalan 🙂Verovatno je baterija degradirala, probaj factory reset, ako to ne pomogne, onda neki aosp rom i kernel, ako ni to ne pomogne, onda zamena baterije
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
4G non stop... Zivim u centru, 99 posto vremena 4G... E sad, ja imam ovu verziju telefona A3010, mislim za kinesko podrucje, tako sam procitao... Ne znam dal to ima neke veze, al eto 🙂Kakav ti je signal?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Izašao oxygen 5.0.7![]()
Konačno, stabilna verzija Pie OOS 9.0.2
https://forums.oneplus.com/threads/...lus-3-oneplus-3t.1037208/page-6#post-20313761
Nesto ti to nisi dobro uradio ja sam pre par sati instalirao devetku I pici sve u 16. Baterija odlicna nista ne stuca.Prvi utisci:
Sve stuca, igrica koju rokam godinama do sad puce 3x prvih 20 minuta (ranije bi pukla 1x u 3 dana), Fejsbuk stranica se skroluje kilavo, preko istog neta koji je za 12m skinuo 1616MB...
Bateriju nesto satire, sa 70% na 44% za mozda pola sata OST, jos da bar radi glatko pa nek je jede...
Ekran moram da stavim skoro do pola osvetljenja da bih imao osvetljenje kao pre, mozda i to utice na 50% brze trosenje struje???
Podesavanja u Settings ubacena u neke podfoldere gde ne znam gde se sta nalazi, konkretno hocu tiles da podesim da ne pokazuje samo 4 u 2 ikone nego kao pre 3 u 4 reda, koje su inace ruzne u 3 lepe spram prethodnih...
Kasnije cu mozda dopuniti, za sad jedini plus sto mogu da se hvalim da mi 3 godine star telefon ima 9ku!!
Dobro i malo vitkiji font mi se sviđa malo vise nego stari...
OnePlus 3 A3000
Možeš da skineš preko Oxygen updater aplikacije sa play store. Tako sam ja uradio.Jel nema OTA? Probao sam Nemačku i Kanadu
Edit: video da nema, hvala
Kao sto rece kolega preko aplikacije mozes a mozes i direktno imas na forumu direkt link a mogu da ti i ja sibnem ako ne mozes da se snadjes.Jel nema OTA? Probao sam Nemačku i Kanadu
Edit: video da nema, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari