Nisam stavljao ništa kao destinaciju, kopirao sam ceo broj tamo i u rezultatu trackinga mi je izašao taj alternative tracking number koji počinje sa LY...US.Sta je uneto kao destinacija na postal.ninja ?
Da li je to YunExpress Logistics ?
TN : EQTWL...YQ
Shipment type: Bpost
To address :
Addressee :
Pošta ima novi sajt. Sve ostalo staro :d
Праћење пошиљака на новом сајту је лошије него на старом.
На пример, види се да је из неке поште отпремљена пошиљка, али не и где као до сада.
Датум Место Статус Прималац
05.06.2019 08:14:00 11120 БЕОГРАД 35 *Зaдуженa зa достaву
sačekaj dan da vidiš šta se dešava! ovo je neka nova stavka kao da je ime poštara zaduženog za dostavu tj koji je zadužio tvoj paket?Sad mi stize poruka na aliju da je dostava porudzbine neuspesna. Odem na pracenje posiljke ukucam broj da proverim gde je ono totalno pogresno ime neki Darko i posiljka u Zemunu a uvek stize ovde kod mene u Jurija Gagarina. Ima li neko iskustva sta raditi?
Pogledajte prilog 270709
Cekam vec 30 i slovima TRIDESET dana da se prokleti paketic od 22$ "podnese na carinski pregled"
T R I D E S E T!!!![]()
Stigle slušalice iz Kine, prvi put da NS carina nije ništa naplatila.
OnePlus 6/Tapatalk
Olos da kontaktiram pa da mi jos vise dignu pritisak? Najobicniji paketic iz Kine.Da li si ih kontaktirao o cemu se radi?Odakle ti je stigao paket?Da li na carini prave neku selekciju u smislu odakle je paket i kojom postom je stigao.Pa recimo ako je paket iz EU,ako je poslat recimo USPS priority mail iz SAD-a pre dodju na pregled.Ili kako stize po danima bez ikakve selekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari