Haha, dobice "Q" u velikom stilu [emoji23][emoji23][emoji23] Sad cena Xiaomi modela ima da se udupla, kuj je kupio, kupio [emoji1787]A za njih neće da bude Q?
Taman da ljudi imaju vremena da odluce i kupe drugi telefon. Sta te briga, ti si imas mahinu sad, miran si [emoji6]Zar nisu upravo javili da je sve odloženo na 90 dana. Tako da verovatno neće biti nikakve suspenzije
Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока
Tako je[emoji3] ako i na njih ne udare zabranu[emoji3]Taman da ljudi imaju vremena da odluce i kupe drugi telefon. Sta te briga, ti si imas mahinu sad, miran si [emoji6]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kolko sam ja to shvatio bez google sertifikata ceo Emui je nelegalan i bezvredan sto se tice gapps aplikacija bez kojih vecina korisnika ukljucujuci mene vise ne moze da zivi. A Emui je u stvari google android presvucen emui korisnickim intefejsom. Tako da Huawei mora da umesto Emui izbaci open source sistem tipa Aosp. Ali i tada nece moci da se koriste google apps. To jest ako pokusas recimo da instaliras play store izbabacivace da tvoj uredjaj nije kompatibilan sa aolikacijom kao i za ostale google apps. E sad recimo koristeci neke browsere moze da se pristupi I yt i gmailu, ali moraju da se bas unaprede jer vecina buguje cim se otvori yt.Pitace ih Ameri,da li smeju.[emoji3] Gde je bio Google,kad se pojavio P10 Lite da zabrani apdejte.Bio bi bez njih najbolji telefon na svetu [emoji23]
Pa verovatno ce tako nesto. Ali je vreme da daju servis za otkljucavanje kako bi se ljudi snalazili I da izbace nekoliko cystom oficijelnih romova. Ali to da zabrane otkljucavanje bootloadera mi nikako nije jasno jos uvek I koji je bio razlog toga.Uzmu lepo AOSP, presvuku ga EMUIem i apdejtuju malo onaj Huawei AppGallery. Dobro rešenje za privremeno.
Bas tako.Moze Huawei da smislja sta hoce,ali sve sto ima veze sa Googleom morace da zaborave.Kolko sam ja to shvatio bez google sertifikata ceo Emui je nelegalan i bezvredan sto se tice gapps aplikacija bez kojih vecina korisnika ukljucujuci mene vise ne moze da zivi. A Emui je u stvari google android presvucen emui korisnickim intefejsom. Tako da Huawei mora da umesto Emui izbaci open source sistem tipa Aosp. Ali i tada nece moci da se koriste google apps. To jest ako pokusas recimo da instaliras play store izbabacivace da tvoj uredjaj nije kompatibilan sa aolikacijom kao i za ostale google apps. E sad recimo koristeci neke browsere moze da se pristupi I yt i gmailu, ali moraju da se bas unaprede jer vecina buguje cim se otvori yt.
A ovo sto imaju tri meseca to je po ugovoru prelazni rok u slucaju raskida istog I vreme potrebno da Huawei koristeci googlov servis za Ota upgraduje sistem na neki novi sto je ja mislim nemoguca misija.
Neće, zato što ne prave mrežnu opremu kao Huawei i ZTE. Da se razumemo sve je ovo zbog špijuniranja preko mrežne opreme ali isto tako i zbog zaštite američkih proizvođača iste. Mislim da će se na kraju dogovoriti.Postoji verovatnoca da i ostali Kinezi prodju kao Huawei.
Onda da uzimam Xiaomijev model kao sledeci [emoji6]Neće, zato što ne prave mrežnu opremu kao Huawei i ZTE. Da se razumemo sve je ovo zbog špijuniranja preko mrežne opreme ali isto tako i zbog zaštite američkih proizvođača iste. Mislim da će se na kraju dogovoriti.
Elem, u pravo vreme sam prešao na Xiaomi. Telefon odlican, posebno kamera (uz GCam), ekran i baterija. MIUI je sličan EMUI, neke stvari su lošije neke bolje...
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nemoj molim teOnda da uzimam Xiaomijev model kao sledeci [emoji6]
Dobro,necu [emoji3] Cekacu K20 Pro.Nemoj molim te
Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока
Koj je to telefon? P10 Pro? Ništa mi ti nije jasno [emoji23]..Btw, pre mesec, dva pojavili se paralelni build-ovi na FF onih koji su presli na Emui 9. Niko nije znao o cemu se radi, ali izgleda da nam se sad polako razjasnjava. [emoji6]
Pogledajte prilog 270095
Plus, ali isto je I za P10 pro.Koj je to telefon? P10 Pro? Ništa mi ti nije jasno [emoji23]..
A čemu tri builda? Nisam ukapirao, nikako mi ne uspeva.Plus, ali isto je I za P10 pro.
Zaokruzio sam b185 jedan je regularan taj Vky L29 koji sam ja dobio a drugi Vky-Lgrp niko ne zna za sta su. I u pitanju je po jedan zipovan u kompletu sa svim particijama, dok redylarni imaju ona dva tri zipa. Nesto testiraju Ota sa fleshovanjem full memorije.A čemu tri builda? Nisam ukapirao, nikako mi ne uspeva.
Ma update vise nema ni za jedan, a beta testiranja obustaljena. Gotov je Huawei.Tacno su natempirali vreme za update i security patchove. Uredjaj objavljen u martu 2017. Mart 2019 i nema vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari