Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Je li ko stavljao zaštitno staklo? Vidio sam u jednoj radnji neku 3D varijantu. Legne skroz po ivicama, ali kako li ce raditi senzor otiska prsta? Nikad nisam koristio ta zaštitna stakla, pa i ne znam kakav je osjecaj.. [emoji849]

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Ne znam šta će ti to, lepši je osećaj bez stakla, ni jedan telefon mi nema ogrebotine po displeju, samo ne u džep sa ključevima i nema brige. Neće mu staklo puno pomoći ako padne nezgodno.

P30 Pro

Ne znam šta će ti to, lepši je osećaj bez stakla, ni jedan telefon mi nema ogrebotine po displeju, samo ne u džep sa ključevima i nema brige. Neće mu staklo puno pomoći ako padne nezgodno.

P30 Pro
A ništa slobodno, nego pitam kakvo je iskustvo... I ja mislim da to nije isti osjecaj sa ili bez njega

Radiće ti fingerprint senzor bez ikakvih problema, ako te to brine, ako staklo ima oleophobic coat osećaj će biti isti kao i bez stakla, a ako nema onda a će biti odvratno za korišćenje.

P30 Pro

Radiće ti fingerprint senzor bez ikakvih problema, ako te to brine, ako staklo ima oleophobic coat osećaj će biti isti kao i bez stakla, a ako nema onda a će biti odvratno za korišćenje.

P30 Pro
E ne znam, znam samo da je neko 3d i da košta 10€. Nema veze, vodicu računa pa šta mi Bog da...

Ako možeš pogledaj na omotu, trebalo bi da piše oleophobic coating, nano protection bla bla bla, a to što je 3d...pa može da bude i 7d, to je neki glupi marketing i ne znači apsolutno ništa.

P30 Pro

Ako možeš pogledaj na omotu, trebalo bi da piše oleophobic coating, nano protection bla bla bla, a to što je 3d...pa može da bude i 7d, to je neki glupi marketing i ne znači apsolutno ništa.

P30 Pro
OK pogledat cu. Hvala puno.

Dule, baš sam na tebe pomislio, vidim 161 stiže na FH :)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Video sam test na benchu... Sta ostali misle o p30 lite? Planirao sam da ga uzmem, mada se nisam nadao ovako visokoj ceni...

Nije los za oko 200e :)

Bas ga preterase sa cenom za P30L, Huawei kao da se trudi iz godine u godinu sto veci jaz da ostavi u odnosu cena/kvalitet/konkurencija kada je P Lite segment u pitanju.
A secam se P9L koji je onomad uzdrmao trziste srednjeg ranga.

Meni je i dalje neverovatno da sam taj telefon platio 210e u radnji nov :) I dalje radi kao prvog dana..

Stvarno previse su ga cepnuli, a opet glavni konkurent slicno. Ako gledamo zvanicne cene Samsung A50 je tu negde isto. Jedino sto je dosta jeftiniji po oglasima sto ljudi prodaju fonove od operatera.

Poslednja izmena:
Moj je kod mame, odradjen fabricki jednom samo i super sljaka i dalje isto. Neverovatan telefon stvarmo. Tada je nudio isti ekran kao i P9 cini mi se, izrada bas hvaljena - jeste da je od plastike, ali kvalitet rama i ledja je za svaku pohvalu, lagan, spreda GG3...
A kada sam video da je P20L pozadi ogreban noktom, nije mi bilo jasno...
Vidim i da je P30L sendvic od stakla, opet cak ni GG bar, plasticni ram, bar da su AMOLED ekranom napravili skok u L segmentu, nego ni to... Prosle godine je L bio neopravdano skup, a ovogodisnji ga je prevazisao.

Za Vas koji koristite P30pro, extra sam zadovoljan kamerom, koristim 153 verziju softvera, ali sam primjetio da na portret modu slike mnogo mi se nesto zamuti pozadina takozvani "bokeh" efekat zamicivanja, i kompletna slika mi nije po meraku... Jednostavno kao da je nesto nedovršeno. Hoce li se to otkloniti u sledecoj verziji softvera?
Negdje sam pročitao da to ima veze sa ovim Tof kamerom/senzorom?

@ryzen
@Boris Lozac

Tako je, poslednji "vredan" iz P Lite serije, nakon toga P10 Lite sa silnim drainovima, P20 Lite fakticki isti telefon sa dupliranom cenom (po meni najveci fail od telefona u 2018-toj) i sada P30 Lite koji je opet debelo precenjen, ali osetno bolji od P20 Lite.

Sve u svemu, ne vidim poentu tih telefona nakon P9l, kad i sami nude ekvivalentne ili cak i bolje modele za manje novca.

Ima li negde teme za honor20 ? Zsnimlji telefon. Šteta zbog googla

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Odličan prvi utisak, ako budu sredili Google, ima puno potencijala.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Stigao konacno telefon:).. Zvuk na zvucnicima je odlican, na slusalicama je dobar..
Jedino sto me oblik slusalica zestoko frustrira, stalno mi ispadaju iz usiju.
Jedino sto me nervira sto kad stavim apps u drawer ne mogu da ih pomeram i stavljam u foldere, samo kad mi ostanu sve apps na home screen.. Jel ima neka fora da to sredim?

Ne znam, ne koristim stock launcher, isključivo novu prime na svim telefonima

P30 Pro

Postavicu ovde jer su obe odgovarajuce teme zakljucane. Moze i da se prebaci tamo.

Dok docekamo novi os prodje voz,ko zna sta ce biti s ovim. Mozda gresim ali mislim s obzirom da je sledeca godina izborna i da treba pokazati zube da ce huawei biti kolateralna steta na zalost

Neće biti ništa, za 3 meseca će im produžiti za još 3 i tako dalje.

P30 Pro

Ne pravi se OS bas preko noci, tako da od toga nista nece biti, a i ako bude, tesko je privuci korisnike na nesto "novo" :).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ljudi opušteno, bice to sve ok...

Nazad
Vrh Dno