Magisk, mada ako već imaš magisk instaliran i možeš i iz twrp, on će ga automatski detektovati kao magisk modul.Kako se flesuje? Magisk modul ili iz rikaverija?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Odakle ovolike razlike u veličini patcha? Prethodni 1,6MB, ovaj 30+MB.https://drive.google.com/file/d/1X6lGfDoZDP4TD1FFTQtibOSEdSNFOt3A/view?usp=drivesdk
Novi peč za miui pie. Probajte pa javite kako vam se čini kvalitet slike, uz gcam i takođe uz micameru.
Trebalo bi da bude kompatibilan i sa aosp romovima koji koriste bazu za vendor miui pie pa sam morao da dodam još libova i takođe micamera apk. Takođe i neke lib-ove od mi9 pa je i porastao na ovu veličinu.Odakle ovolike razlike u veličini patcha? Prethodni 1,6MB, ovaj 30+MB.
I ovaj prethodni je radio posao za GCam6, pa me zanima da li je i ovaj za GCam6?
Ja koliko znam 10.2.2.0 je oreo, ako se ne varam.Jeste, instalirao fastboot miui 10.2.2.0 i gcam 5.1.018 arnova 8.3b1 ona...i ubacio tvoj patch taj od 1.5mb il koliko vec...i radila je, i malopre, izbacuje da nece ni da je otvori i da prijavim gresku miuiu...posle probao reinstal gcama, modula, nista...
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Za oreo imaš onaj BBD peč 4.0. Praktično je ista stvar samo za miui oreo.Da da, greska moja...on je 8.1.0
Znaci patch tvoj je za pie?
Al opet, kako je radila pa odjednom ne radi? Nista nisam menjao u tom trenutku
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Probaj manuelno da uključiš cam2api i ne bi trebalo da mešaš pečeve. Instaliraj bbd i ovaj zajedno i vidi je l radi i kako. I btw bbd ima posebnu verziju za miui oreo i za aosp pie.Ne razumem vise stvarno :/ evo ubacio xeu, sve fresh instal itd ubacim 2.034a i bbd 4 i onda instal kameru 5.1 ne pokrece...onda sve opet pa probao 6.1.013_abc_07.02_a9 i isto, u cemu gresim? Evo jos cu probati prvo kameru pa patcheve ali nznm sta vise i kako odjednom ovako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari