Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ladno niko da odgovori na pitanja. Ova tema izgleda služi za istresanje frustracija

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

A što ne zoveš podršku?

Ne znam o kakvim frustracijama pričaš, to su realna iskustva. Pre ti deluješ isfrustrirano sa takvim komentarima.

Poslednja izmena:
Pa i jesam isfrustriran. Odgovori umesto što smaraš

Poštovani,

Vaš zahtev je uspešno primljen. Odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav :d

PS: Ne znam šta očekuješ, kakav odgovor na glupo pitanje? Pa to treba da ti reši tehnička podrška, vidiš da imaš isti problem kao i ja - tehničku podršku koja postoji samo tehnički, a ne rešava ništa LOL :d

Nije ni čudo što si, kako si sam rekao, isfrustriran.

Poslednja izmena:
Ja napisao iznad sta su mi rekli. Ona ne zna šta da radi. Pustila opet pakete sto je nonsens. Da li da trazim tehničara?
Za uredjaj neki info?

Na sk1 hd video izlaz je 480p. Vidi se na screenshotu. Inace, ni za jedan kanal ne može preko 576p da se nasetuje.

Ovaj je stari od prošlog ugovora. Sad sam potpisao ugovor i dodao jos 2 stb-a. Na njima može da se izabere 1080p.

Da napomenem, isti su sva 3. Skymaster hdxc203

Poslednja izmena:
Pre nisam imao hd uslugu

E tu u padajućem izlazi samo 480 i 576p. [emoji16]

Zdravo ljudi,
vec 10ak dana mi se desava nekoliko puta dnevno da pukne net i telefon. Kad pozovem sa mobilnog svoj fiksni, kaze mi da sam pozvao nepostojeci broj. To traje nekoliko minuta i onda mi se vrati veza. Zvao sam korisnicku sluzbu, dolazio tehnicar, odradio fabricki reset rutera, i to je to. Takodje, mucim muku sa upload brzinom, ne prelazi 0.5mbps (paket 120/15). Download je korektan, uglavnom meri preko 90mbps. Ali ovaj upload mi pojede dzigericu.
Ima li neko slicnih problema?

Ljudi kako vama radi internet uvece? Jesu iste brzine kao i preko dana?

Meni radi super internet ja sam sad stvarno zadovoljan

Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока

Evo sad mereno
d26c00c6ca438a4151b9c2e5247fa346.jpg

Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока

Sad radi ok.

Super par paket 60/9: preko kabla i wi-fi 45-58/7-8

U onrenovcu ni za qurac ne radi, pre njih na vektoru imao 100 kroz 6 i radio u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, nisam ih zvao 2 godine... Sad ove savki drugi dan, te koci tv, te internet dl ok a upload nece preko 8 do 9 max... Bili vise puta po sat vremena i nista, na kraju cujem kako pricaju sa nekim iz centrale koji kaze" pa sta oce vise, ima vise nego sto je imao svega a za manje para", i ovi mi kazu *mjau**mjau**mjau**mjau*ga ne moze brze za sada, nisu tehnicki u mogucnosti jos uvek, bla bla, pegla se jos sistem... Ocekuju za mesec dana da bude sve u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*... Jad beda cemer, ok upload duplo manji od ugovora, trazicu umanjenje racuna dok ga ne osposobe, ako ne ce ne placam zadnji racun pa nek se tuzimo medjusobno, uzmem drugi net a za tv se nakacim u zgadi na crno, i to javno, ako se bune leti kutija iz zgrade jer koriste ZAJEDNICKU potrosnju zgrade za napajanje bez ikakvog pristanka stanara svih...

Vrlo interesantno, pa kako su vam onda uveli kablovsku ako se niste usaglasili i imali 51% potpisa stanara? Inače uređaji u kutiji troše mizerno malo struje. Oko 2, 3 dinara po stanu.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Zdravo ljudi,
vec 10ak dana mi se desava nekoliko puta dnevno da pukne net i telefon. Kad pozovem sa mobilnog svoj fiksni, kaze mi da sam pozvao nepostojeci broj. To traje nekoliko minuta i onda mi se vrati veza. Zvao sam korisnicku sluzbu, dolazio tehnicar, odradio fabricki reset rutera, i to je to. Takodje, mucim muku sa upload brzinom, ne prelazi 0.5mbps (paket 120/15). Download je korektan, uglavnom meri preko 90mbps. Ali ovaj upload mi pojede dzigericu.
Ima li neko slicnih problema?

Što se tiče brzine interneta, napiši ovde koji imaš model modema i rutera pa će ti neko od članova odgovoriti da li ti uređaji podržavaju te brzine. Meni je bio isti problem, modem je bio ok, ali ruter nije podržavao te brzine, to mi je ovde objasnio neko od članova.Nazvao tehnički podršku i rekao im da mi ruter ne podržava brzinu i naveo model rutera, oni proverili, rekli da sam u pravu. Došao pre 2 dana tehničar, stavio novi uređaj i sada ide 118/14, ja zadovoljan. Ali mi se pojavio novi problem, kao i kod tebe. Jučer i prekjuče modem/ruter ( pošto su oba sada u jednom uređaju) mi se oko 17:55 restartuje pa nemam internet na 5-7 minuta. Dogovorio se sa podrškom da ako se to i večeras desi da ih opet pozovem i oni će poslati tehničare da provere modem.

Upravo kako sam ti rekao, taj Netis daje do 100Mbit na LAN:
http://www.netis-systems.com/Home/detail/id/37.html

Cisco jeste gigabitni pa povezi preko njega i uradi test. Dakle zoves ih bezveze jer em nisi u pravu em oni nemaju mozga da shvate da je Netis taj koji ne moze vise od 100Mbit da isporuci.

Hvala ti najlepše. Poslušao sam te, tražio novi ruter, došao čovek, stavio mi novi modem/ruter u jednom uređaju i sad je brzina ok, 118/14.

Što se tiče brzine interneta, napiši ovde koji imaš model modema i rutera pa će ti neko od članova odgovoriti da li ti uređaji podržavaju te brzine. Meni je bio isti problem, modem je bio ok, ali ruter nije podržavao te brzine, to mi je ovde objasnio neko od članova.Nazvao tehnički podršku i rekao im da mi ruter ne podržava brzinu i naveo model rutera, oni proverili, rekli da sam u pravu. Došao pre 2 dana tehničar, stavio novi uređaj i sada ide 118/14, ja zadovoljan. Ali mi se pojavio novi problem, kao i kod tebe. Jučer i prekjuče modem/ruter ( pošto su oba sada u jednom uređaju) mi se oko 17:55 restartuje pa nemam internet na 5-7 minuta. Dogovorio se sa podrškom da ako se to i večeras desi da ih opet pozovem i oni će poslati tehničare da provere modem.

Imam ovaj njihov standardni gigabitni modem CH6541E, na njemu je ugasen wifi. Cat 6 lan kablom sam povezao asus rt ac1200g+ gigabitni ruter. Oba laptopa mi imaju gigabitni lan, i 802.11.ac mu-mimo wifi. Mobilni koji koristim je Pocophone F1. U sustini, sve mi podrzava brzinu iz paketa. Na kraju, izgleda da je ipak problem bio u ovom njihovom modemu. Dok sam bio na poslu dosao tehnicar i stavio novi. Sad sve radi bez problema.

https://imgur.com/sTjKFIm

Poslednja izmena:
Uzeli su i Gronet koji je nudio optiku po Grockoj, Kaluđerici i još nekim naseljima u tom kraju, objavljeno juče.

Da li je neko dobio racun, pisani ili eventualno u elektronskom obliku?
Da li je neko sa RV ogranka dobio racun?

Sva tri sam dobio (eRacun/MojVektor, SMS i papirni)

Sms i papirni racun dobio, ovog puta logo Supernova, a ispod RV. "Radimo pod brendom" fazon, sve ostaje isto samo nije isto. Dragi su...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno