... to mi treba da očekujemo, a oni će onda da nas iznenade.Spoiler za GoT Malo bolja ep od prosle sve u svemu.
Napokon neki dijalog da se desi kao u stara dobra vremena ranijih sezona. Predvidjanja za naredne 2 epizode, Dany sve vise postaje luda, paranoise na bilo koji pomen da gubi presto i vlast, izgubila je Joru, Misandei, Jon je kulira, Tyrion ce je vrv "izdati" zbog Jaime-a ili slicno (da ga spase, posto vise nece biti u WF i nece biti pod zastitom Sanse, a krenuo je na jug), Varys isto vrv ce okrene dupe onome za koga misli da je pobednik, tako da prakticno nema vise na koga da se osloni i da zadrzi njeno ludilo kao Mad Kind sto je bio. Jaime ce se bori protiv Eurona i to sigurno tezak dvoboj gde ce jedan od njih biti smrtno ranjen, a drugi mrtav. Tipujem na Jaime da ce on biti jedva ziv i ubice Cercei ili ce zajedno umreti, ipak je prorocanstvo bilo da izgubi 3 deteta i da ce je brat ubiti, a i nekako je poeticno iapk su zapoceli sve *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* oni sa incestom i raznim svojim spletkama. Dany ce verovatno spaliti pola grada i ostali ce se zabrinuti za njeno psihicko dobro, neki ce stradati zbog toga jer cim joj neko stane na put (odmah ga dracarys), varys i tyrion ce biti u opasnosti sigurno. Jon ce je ubiti jer je shvatio sta je ona i da ne moze nista normalno biti sa njom i to sigurno na prevaru, bend the knee i onda noz u stomak. CleganeBowl ce se desiti i obojica ce umreti. Eto toliko za sada, ako se nesto od ovoga obistini, vraticu se na ovaj post :d
... to mi treba da očekujemo, a oni će onda da nas iznenade.
Ovo su pustili na internet, možda čak i ovi iz HBOa:
Daenerys captures Jaime and executes Varys before assaulting and easily taking King’s Landing. Tyrion begs for mercy for Varys, and when he’s ignored, he frees Jaime.
The Unsullied and Daenerys commit a bunch of war crimes in the capital, alienating Jon and Tyrion. Tyrion is also arrested by Daenerys and scheduled to be executed for freeing Jaime. There’s some disagreement on exactly what the mechanics are, but a trial might take place in the Dragonpit.
The Clegane brothers finally fight each other and they both die.
Jaime fights and kills Euron, but he sustains mortal wounds in the fight. He dies alongside Cersei.
Tyrion tries to convince Jon to turn against Daenerys. Jon confronts Daenerys about her sack of King’s Landing, and when she justifies what she did, Jon kills her.
Pogledao ja sve epizode do sad...Šta znam, neobična je serija, ali barem po meni ništa epohalno. Neke epizode su bile ok, neke sam premotavao. Nećeš ništa izgubiti ako ne pogledaš, ali ako nemaš ništa drugo trenutno probaj, možda ti se i dopadne 🙂'es GoT, jel gleda neko Doom Patrol i vredi li gledati?
Razmisljam da li da cekam kraj S1 i dzbindzujem ili da krenem polako...
U principu nista novo nema dok ne krene Expanse a backlog cuvam kada uhvati susa... 🙂
Ova S08E04 mi je ubedljivo najbolja epizoda ove sezone Igre prestola, malo su popravili gorak utisak posle nesrećne bitke za Zimovrel.
Got:
O Sersi:
Ajde da napravimo anketu, odnosno predvidjanje, kako ce da skonca Sersi... 😉
Prvih 40tak minuta i više čisto gubljenje vremena,ništa se ne dešava samo priča,priča,priča...
besmisleno slavlje na početku,prazne priče tokom slavlja,scene sa Jamiem i Brienne,scene sa Degeneris i Jonom (tolika kolličina patetike nema ni u telenovelama), Tirion i Sansa bla bla bla,čak i ona bitka deluje poluamaterski odrađeno.
Jedina pozitivna stvar u ovoj epizodi je Hound.
Da , pogotovo sto oslepese Deni, pa ne vidi sa visina more sinje.
Mogla je Sersei da ih pomlati sve, nije mi jasno sto ne ukoka Tiriona, bio joj je pred ocima, a ubi nebitnu Misandei!?
Deni pije starbaks kafu, vidi se u sceni!Slepi DP koji je snimio najmracnije i negledljive scene na svetu sad ladno nije video starbaks kafu , ajd on je slepac, ali sta je gledao montazer??? Dve godine su snimali smece.
Ma ne zezaj, ovo nije reklama, nego ocigledan propust. Starbaks u Vesterosu, ma da bre. 😀To je samo EPP, ima ga u svim filmovima... Nike patike u Povratku u budućnost ili Rizla+ u Stvoru.
Sasvim dobra epizoda.
Misandei 😡
Prema trailer-u za sledecu epizodu mislim da ce Euron da bude crispy.
Oduvek sam ga gledao kao kamiondziju sa ibarske...
Gde, gde, koji minut, koja scena... reci to za kafu da pogledam(o)...
Odo da trazim i ja al' ti javi svakako...
Zavrsio sam drugu sezonu The Office (US). Ovo je savrsena serija, ne znam sta cu kad zavrsim sa njom, ali humor u ovoj seriji mi savrseno odgovara. Vraticu se ovde kad zavrsim da cujem ima li kakvih preporuka sta dalje. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari