Vip (Žabalesku).sta je trenutno naijsplativije od prepaid-a, koja mreža i koja promocija?
Nemaju svi ovakvu ponudu...
Kako se dobija ova promocija, kupovinom bilo kog sim-a ili ima nešto posebno?
Imam iste promocije od decembra. 55 i 88 dinara na nedeljnom i 160 dinara na 30 dana. Zanima me sada da sve pozive ljudi koji me zovu iz mts i vip mreže prebacim na ovaj telenor broj. Koliko bi telenor imao koristi od toga? To bih uradio sve sa ciljem da mi ne povećavaju cenu promocija, a njima omogućim dodatan profit od interkonekcije. Da li se ona plaća po minutu ili uspostavi veze? Dobro njima a i meni. Razmišljam, novom gazdi je bitan samo profit pa i 160 dinara mesečno ili 4x po 88 dinara nedeljno.
Nadam se da se nada da ce oni to precutke tako da rade, jer da se oni za jednog tako cimaju - lolsamo malo... ako sam dobro razumeo..
ti bi svima koji te inace zovu (iz drugih mreza (na neki drugi broj?)) rekao da te zovu na telenor broj, a taj tvoj plan bi preneo i telenoru (kome tacno, call centru?) i zbog toga bi oni trebali na tvom prepaid broju da zadrze tu jeftiniju promociju?
Nadam se da se nada da ce oni to precutke tako da rade, jer da se oni za jednog tako cimaju - lol
Ali nece ti to proci, jer cim dovoljno ljudi predje na taj prepaid, gasice se. Njima nije ideja da imas isplativ prepaid, makar oni od toga zaradili vise nego na Total 2 da uzmes.
Za VIP Žabu me interesuje sledeće:
3 dinara/minut ka svima
3 dinara/SMS ka svima
3 GB neta
Ovo na 30 dana, šta znači ovo 3din min i sms, troši se od kredita od 600din ili? Da li potrošnja neta utiče na kredit? Pošto sam na Moravi 2 a ne trošim puno i najviše mi treba net nisam lud da im plaćam sad Moravu 2 1000din za 512 MB u 2019-toj. Može da se prebaci MTS postpaid u VIP prepaid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari