Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

@Proday što se tiče baterije, sve što me zanima je da mi izgura dan od 8-02 ujutru, a umem solidno da drndam clash of clans i clash royale, tj svaki dan po malo. Ne zanosim se o dva dana, to mi je jedino merilo.

@dule2303 Zar ti nisi uzeo p30 pro, ako si toliko siguran da je note bolji, od kud nisi uzeo njega, zbog cene ili?...
Bolji je od mate 10,imao sam obe verzije i ex i sd zato ti i kazem,po meni najkompletniji telefon ,e sad tehnika ide napred pa i mi ali za n9 samo reci hvale , po mom misljenju nema nijednu manu i sam po sebi note je klasa za sebe, cekamo n10[emoji3]

Ja se dvoumio između P30 pro i Nota 9.
Uzeh danas Note 9.
Pocophone F1 ide u zasluženu penziju.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Drugar uzeo P30 u Telenoru, nocu i po mrklom mraku stvarno rastura sa slikama i bzvz uzeli i slikali neki detalj na stolu. Uporedili fotografije sa Nota, 5 % otprilike ostrije i sa manje suma :) po meni je Note 9 gotovo besprekoran telefon. Preporuka svakome.

Drugari sutra se prebacujem na Note 9,da teram updejte dok god mi ih nudi???
Čitam po vašim komentarima da je Pie ok kao i One Ui.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Drugari sutra se prebacujem na Note 9,da teram updejte dok god mi ih nudi???

Nemaš puno izbora, nudiće ti dok god ne updateuješ. Mnogo je bolji OneUI i brži... Imao sam Note9 - baš je brz na OneUI. Ne znam, ko to savetuje da se ne upgradeuje, ali taj nema pojma šta priča.

Evo i ja da se zapljunem u temu,danas odradio prebacivanje sa Pocophone F1 na Note 9.
Odradio sve update,znači 2 sata su trajali(7 updejta mora da se odradi).

Zver od telefona.
Ekran je tri svetlosne godine u odnosu na Poco F1,jedino se sa brzinom Pocophone F1 može da se takmiči sa Note 9.Sve ostalo je za 2 koplja bolje na Notu,videću za kamere njih još nisam upoređivao.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Srećno korišćenje i dobrodošao :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@Jaza, što se tiče brzine PocoPhone F1 vs Note 9, tu ga F1 šije uzduž i popreko, malo će te to smoriti sa te strane. GCam ne može bez root na Note 9, prednja kamera očaj Note 9, baterija slabija od F1. Ekran i zvuk zaista odlični u odnosu na F1, sa te strane si dobio. Daj tvoje poređenje. Note 9 je klasa za sebe zbog olovke, mada sada i straiji uređaj, po meni si posle F1 trebao ići na nove modele S10 sa novim procesorima.

@Ivan KP kažem ti druže što se tiče brzine isti su,nešto Poco brže otvara nešto Note 9,te mili sekunde u normalnom radu nikad primetiti nećeš,sad da mi nisu jedan pored drugog nebi ni ja.
Slikaću u ponedeljak iste slike sa oba,pa ćemo uporediti kamere tj Poco sa Gcam a Note 9 sa stock kamerom.

Što se tiče ostalog,ekrana,zvuka,izrade Note 9 je za 2 koplja ispred,a o olovci da ne pričam.

@Ivan KP kažem ti druže što se tiče brzine isti su,nešto Poco brže otvara nešto Note 9,te mili sekunde u normalnom radu nikad primetiti nećeš,sad da mi nisu jedan pored drugog nebi ni ja.
Slikaću u ponedeljak iste slike sa oba,pa ćemo uporediti kamere tj Poco sa Gcam a Note 9 sa stock kamerom.

Što se tiče ostalog,ekrana,zvuka,izrade Note 9 je za 2 koplja ispred,a o olovci da ne pričam.

Dobrodošao. Uzeo si zver od telefona u svakom smislu reči. [emoji108][emoji4]

Jes vala, popravljen je kvalitet fotografije. Ima i za night mode da se podesi kada hoćete da se uključi.

Baterija pojma nemam kakva je. Javljam utiske za dan i po. Sutra pred Ligu šampiona.

Za sada kod mene nema jos update, nadam se za koji dan najkasnije

Za naš region će stići sa majskim apdejtom verovatno.

Ja sam preko odina, jer je ovaj primarni aprilski bio užasan. Sada punim telefon na maks, pa ću da vidim kako šljaka

Ne može. Mislim da neće ni vraćati

Može li se sa Telenorovog MSR csca preći na SEE ili tako nešto? Sa starom S7icom mi je bilo lako da nađem ove informacije (stavio mu BTU), al ovde nikako [emoji3]

SEE je jedini čist za naš region.

Ovaj novi aprilski je malo bolji. Baterija je praktično ista. ~5% tokom noći.

Zašto bolji? Kamera je bolja, live fokus bolji. Optimizovaniji je rad i adaptacija osvetljenja je super.

Najviše mi se svidja što su smanjili šum i prezasicenost bojoama. Malo su realnije. Zum I lajv fokus takodje.

Noćni režim nisam probao

Cool. A šta su sjebali ovaj put? Ja sam još na januarskom, pa čisto da se zna :)

Pozdrav društvo, imam priliku da nabavim note 9 sa snep dregonom 845, da li je to bolja opcija od eksinosa?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Hvala na savetu bitan mi je ds. Nisam znao da 845 nema sa ds.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Vrh Dno