Jel ima kod vas epg?
Kod mene nema danima ni na jednom kanalu (RV)
Nemam stb imam CAM karticu u televizoru
Verovatno sve zavisi od toga koji od onih bivsih operatera ima svoje instalacije u tvom mestu. Npr. Radijus Vektor je meni pre 3,4 meseca dao Technicolor TC7200.Neko ko se prikljucio kao novi korisnik kod supernove interesuje me koji modem daju(model,oznaka itd.)
Jeste do meneIma, sve radi, takodje cam, to je nesto samo do tebe...
Verovatno sve zavisi od toga koji od onih bivsih operatera ima svoje instalacije u tvom mestu. Npr. Radijus Vektor je meni pre 3,4 meseca dao Technicolor TC7200.
Mislim da si potpuno u pravu. Mozda nisu trebali da krenu odmah sa toliko novih kanala i ubrzanjem interneta, jer realno mreza konkretno Kopernikusa je kod mene jako stara, a i nije bas najsrecnije uradjena. Opet mozda su to i namerno uradili da vide u kom stanju je mreza pa ce je sredjivati u hodu.Mnogo ocekujete za nase uslove, tek su ih kupili, jedva je pocela integracija.
Ovo je najgori period da korisniku nesto treba, a verovatno ce do 15 maja trajati.
Mislim da si potpuno u pravu. Mozda nisu trebali da krenu odmah sa toliko novih kanala i ubrzanjem interneta, jer realno mreza konkretno Kopernikusa je kod mene jako stara, a i nije bas najsrecnije uradjena. Opet mozda su to i namerno uradili da vide u kom stanju je mreza pa ce je sredjivati u hodu.
Послато са TA-1053 уз помоћ Тапатока
I kablovi i razdelnici su verovatno za zamenu .Kako mislis stara ? Pa svi imamo 3.0 tehnologijuVerovatno mislis na kablove da im je vreme zamene.Ja sam veceras testirao download i radi punom parom
![]()
Jesi li bio kod RV ranije?kod mene rade SK, SK HD i Arene, sad sam proverio, imam paket Super Par Plus.
Cam Modul se ubacuje direktno u TV ako tvoj TV uredjaj ima slot za cam modul.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari