Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda preduzmi "Milan Tarot" radnje... Izvadi karticu, ubaci je ponovo, pretrazi sve kanale... Ako i dalje ne radi, pozovi ih da vidis zasto.

pustili rnice. kod mene apload isto ne ide preko 11-11.5 pa cu ih zvati neki dan oko toga i da me vrate na javnu dinamicku, mada i ovako sve radi pa mi nije nikakav problem...

Tih 15 mbit uploada će većina ljudi teško videti... mislim da su se malo preigrali...

meni je iskreno i ovo za sada ok, RV se nije 10 godina pomerio sa 5 mbit aploada.

Kod mene upload redovno probija 15MB. :D Ocigledno postoje neki problemi sa instalacijama, i DL varira kako mu dune.

1.png

zvacu ih onda sutra ujutru ili malo kasnije jer se do sad nisam zalio na apload brzine pa da vidimo sta ce biti i do cega je.

inace su mi merenja skoro uvek ista, tako je bilo i kod RV-a. nikad nisam imao oscilacija.

Neko ko se prikljucio kao novi korisnik kod supernove interesuje me koji modem daju(model,oznaka itd.)

Kod mene nikad nije bio ispravan EPG, retko kad ga ima.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Neko ko se prikljucio kao novi korisnik kod supernove interesuje me koji modem daju(model,oznaka itd.)
Verovatno sve zavisi od toga koji od onih bivsih operatera ima svoje instalacije u tvom mestu. Npr. Radijus Vektor je meni pre 3,4 meseca dao Technicolor TC7200.

Ajmo da osvežimo temu malo. Platforma preko koje Supernova planira da pokrene svoj servis Supernova GO uskoro će biti dostupna. Servis će raditi preko platforme na kojoj ide i RTS planeta. Da li ce prodavati uslugu i van mreže ne znam. Ne znam ni cenu. Znam kanale :) Fin odabir i dosta u HD. Bez united media kanala.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Tv ponuda im je stvarno dobra, van svake konkurencije, cena isto tako povoljnija od svih drugih, medjutim ipak sam morao da ih odbijem. Teta promoterka/akviziterka koja nema pojma sta prodaje, me je slagala te sam otkazao u zadnjem trenutku tj poslao majstore kuci. Naime u zgradi vec imam instalacije targove optike, mts optike i beogrida sa mreznim kablovima... i onda se pojavljuju neka dva lika iz radius vektora koji hoce ponovo po stoti put da mi buse rupe po stanu da bi mi ovoga puta razvukli svoje koaksijalne kablove i to u skoro pa trecoj deceniji 21. veka.
Reko ja njima ne treba nista da busite ja vec imam svoju mreznu utp infrastrukturu u celom stanu, samo da udjete kroz ovu posotjecu rupu, da se nakacim na vas ruter/ont, povezem stb uredjaje i to je to... Oni me gledaju bledo, doneli neke razdrndane/koriscene uredjaje sa sve skart kablovima koji su ocigledno vec bili u eksploataciji i to zestokoj. Ne znaju sta je HDMI, mora skart a mora i koaksijalac i to ne samo da udju u stan sa njim nego kroz ceo stan da ga provrte... Reko ipak ne bih busite vi to negde drugde...

Ja evo sad ih zvao da pitam da li ce Javna staticka adresa da bude po novoj ceni 700din ili po staroj 500din, rece lik da je poslao pitanje u administraciju i da se javim kasnije po odgovor. Ali po njegovom misljenju je da cu za april da platim verovatno po novoj ceni bez ikakvog ovabestenja, da nisam sam video novu cenu nebi se setio ni da pozovem.

Ja nisam imao tih problema, trazio karice i da se na kabl koji sam ja izvukao nakaci svoj multimedijalni razdelnik i ruter sto je i uradio bez ikakvog busenja. Jos sam ga navodio telefonom posto je zena bila kuci. Kad znas kako im funkcionise mreza, sve prodje kako treba.

Žalili smo se na radius vektor a ovi su sto puta gori. Od osmog aprila čekam da mi promene paket. Zvao ih više puta i ništa

Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk

Mnogo ocekujete za nase uslove, tek su ih kupili, jedva je pocela integracija.

Ovo je najgori period da korisniku nesto treba, a verovatno ce do 15 maja trajati.

Veceras HBO baguje, slika se "kocka", negledljivo je... Zvao ih, bio 5. po redu i posle 10 minuta cekanja odustao... Ovo nije dobro, kako cemo ozbiljnije stvari da resimo ako ne mogu ni da prijavim problem? U RV posle max 2 minuta cekanja se dobijala veza, a uglavnom odmah. Ovo s ukrupnjavanjem provajdera ce nam doci glave...:zgran:

^^
potvrdjujem
HBO i cinemax imaju smetnje.

Mnogo ocekujete za nase uslove, tek su ih kupili, jedva je pocela integracija.

Ovo je najgori period da korisniku nesto treba, a verovatno ce do 15 maja trajati.
Mislim da si potpuno u pravu. Mozda nisu trebali da krenu odmah sa toliko novih kanala i ubrzanjem interneta, jer realno mreza konkretno Kopernikusa je kod mene jako stara, a i nije bas najsrecnije uradjena. Opet mozda su to i namerno uradili da vide u kom stanju je mreza pa ce je sredjivati u hodu.

Послато са TA-1053 уз помоћ Тапатока

Mislim da si potpuno u pravu. Mozda nisu trebali da krenu odmah sa toliko novih kanala i ubrzanjem interneta, jer realno mreza konkretno Kopernikusa je kod mene jako stara, a i nije bas najsrecnije uradjena. Opet mozda su to i namerno uradili da vide u kom stanju je mreza pa ce je sredjivati u hodu.

Kako mislis stara ? Pa svi imamo 3.0 tehnologiju ;) Verovatno mislis na kablove da im je vreme zamene.Ja sam veceras testirao download i radi punom parom :D

Hah, konacno su mi pustili brzi net i tv i, srecom, nisu me pocastili cgnat-om. Jedino sto upload nece da prebaci 9.5, a treba 15 i nekoliko kanala je i dalje scramblovano.

Kako mislis stara ? Pa svi imamo 3.0 tehnologiju ;) Verovatno mislis na kablove da im je vreme zamene.Ja sam veceras testirao download i radi punom parom :D
I kablovi i razdelnici su verovatno za zamenu .
Meni generalno sve radi ok. Eto sinoc na fudbalu je bilo povremeno kockanje. Sto se tice interneta povremeno se desavaju kratki prekidi , kao da razmislja minut da li da se poveze [emoji23] . Iskreno meni nije problem, ali zato moj mali sin poludi kad mu se to desava dok igra online .

Ja sam na AVcom-u bio i dalje sam, a vidim da su i oni deo fuzije Supernova. Trenutno placam 1900 din net(60/6 ja mislim) i televiziju. Vredi li prelaziti na ovaj njihov paket sto nude za 2600din? Nadovno imaju i Sport Klub i Arenu, jel istina to?
Ili da nastavim(ako je moguce) ovaj paket sto imam sada, on mi traje do 2020. godine.

I jos jedno pitanje, jel se taj uredjaj za TV preko HDMI-a povezuje? Hvala

Poslednja izmena:
kod mene rade SK, SK HD i Arene, sad sam proverio, imam paket Super Par Plus.

Cam Modul se ubacuje direktno u TV ako tvoj TV uredjaj ima slot za cam modul.

Sk i Arena zajedno jedino ako je predhodni provajder imao potpisan ugovor sa SK. I imace sk u ponudi dok im ne isteknu ti ugovori, a Arenu kao svoju guraju svuda. I ja sam imao AV COM a oni su i pre imali samo Arenu tako da...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Sto znaci da nista od SK nama sa AVcom-a?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno