Da li vredi doplatiti za Huawei u odnosu na ZTE?
Tablet/laptop ne kupujem zato što mi trebaju, već da ih prodam kada već daju popust za keš uz kućni internet.
Cuo sam to, ali daleko je to od glasnog po meni, jedva se cuje i to kad se bas obrati paznja.Aj da je jedan, ali to se desava kod dve razlicite osobe koje su u razlicito vreme na razlicitim prodajnim mesta uzeli taj isti ruter. Prisloni uvo nocu ili kad je tiho, i cuces kako intenzivno zuji kad nesto strimujes ili skidas, tipa odradi speed test.
Provereno. Zuji i kod mene povremenoAlcatel mnogo zuji pri radu (pogotovo tokom strimovanja i skidanja) a iste opcije ima i kao ZTE. Oba su ti za 1 dinar (ali potenciraj da ti daju ZTE, jer ce ti uvaljivati Alcatel, ali ti budi istrajan). Uz kucni net pakete se uvek dobija ruter, samo biras koji ces. Ne znam da li uz ove nove kucne pakete moze tablet ili laptop, mislim da ne moze.
nevezano za citirani post, ali upuceno tebi: opet su nesto cackali nakon sto sam ih zvao, sada je ok net... ne znam sta im znaci taj tzv. refresh mreze, ali pomaze [emoji2958]To nije opcija, ne mozes da ne uzmes ruter.
To znaci da te neko rucno poveze na drugu baznu od one koju ti sistem odredi (iz ko zna kog razloga).
Zali se i RATELu da ti se cesto to desava, da moras stalno da ih cimas (nece ti RATEL reci "u evo, resavamo!", ali izgleda da pomeri ipak nesto).
I naravno - cimanje na antisocijalnim mrezama, daj linkove, isprasicemo ih! To ce garant vise menjati nego ovde na forumu ili cimanje call centra![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari