Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Pozdrav ljudi, da li neko zna koliko se čeka kad se naruči telefon online iz mts-a? U pitanju je model p30 pro 6/128 koji sam uzeo iz novi ugovor, u poslovnicama ga nemaju. Pitam jer možda neću biti ti tu od ponedeljka

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ok, izgleda da baš tada neću biti tu :)
Da li postoji neko objašnjenje zašto telefon koji košta oko 1000e, mene preko paketa izadje 3250 din, u pre-orderu je bio oko 3750 din

Послато са SM-G935F

Nema učešća

Послато са SM-G935F

Verovatno imas veliki paket a i huawei je zvanicni partner mts-u

Možda su u preorder dali još neki "poklon" uz telefon koji su naplatili a sada se dobija samo telefon

Nisu uz preorder davali nista osim sata koji je dosao gratis,meni ja rata za tel na omorici 1 3450din +2000din za tarifu

Verovatno imas veliki paket a i huawei je zvanicni partner mts-u
Moj paket jeste veliki ali nema veze sa ovim, paket uz koji je naručen telefon je morava 2, uzeo sam to za ćaleta, paket je 1300 din a telefon 3275 din, nema učešća, na 24 meseca.

Razumem da su ljudi dobijali SmartWatch ali on ne vredi te razlike u ceni koja je bila tada i ovo sada, da ne spominjem da već imam SmartWatch pa mi ni ne treba :)

Послато са SM-G935F

Cena za p30 pro se nije promenila.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mene je moj p30 pro 8gb/256 izašao(vec sam to napisao,ali hajde da ponovim) 3950 dinara rata za tel.+500 za tarifu(kontrola troškova 500) mesečno,24 meseca.Od ovoga nema povoljnije,jer sam telefon u prodaji je 124000.

Da li je to bilo u pre-orderu ili ne? Da li si dobio sat? Cene koje si naveo su trenutno aktuelne ali ja mislim da nisu bile takve u pre-orderu, samo to kažem :)

Послато са SM-G935F

Iste cene za ovaj model su bile i u preorderu i dobio sam sat.

Onda se izvinjavam, bio sam ubeđen da je koštao više kad sam gledao :)

Послато са SM-G935F

Ma opušteno.Važno je da si ti naručio makinu, koja je mene oduševila i svakim danom sam sve više ubeđen da je to pravi izbor bio.Lomio sam se između njega i s10 plus.

Poslednja izmena:
Videćemo, bilo je ili S10 ili P30pro, kamere i baterija i cena su presudile, fotografija je moje zanimanje pa su mi standardi visoki po tom pitanju, a poludim kad na putovanjima moram da nosim ranac sa sobom. Baterija mi je bitna zbog drona jer telefon koristim kao ekran uz daljinski upravljač. Sve ostalo tipa da li otvara aplikacije za 2 ili 5 ms i koji su rezultati u sintetičkim testovima, mi je apsolutno nebitno. E da, i ip68 mi je bitan jer pravim dosta fotografija pod vodom :)

Послато са SM-G935F

Upravo naručio za ženu P30 pro 8gb /256...crni, jer samo crni ima u toj verziji isporuka krajem aprila [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Nije istina. Moj je 256/8 Breathing krystal. Uzet i Telenor

P30 Pro

Pa sta drugo i uzeti kad si zadovoljan sa Huawei... *mjau**mjau**mjau*... Zadnje 4 godine samo huawei, ali zadnjih godinu dana su uradili veliki napredak, to jest počev od M10pro...
Svašta se svuda pre pisalo, prva boljka je pre bila Update, ali... I to se promenilo, gde su trenutno najazurniji oko Update...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Slazem se za napredak, neverovatno koliko poboljsanja za tako kratak vremenski period. [emoji4]

Meni lično nista posebno P30 pro, daljinac sa edge ekranom...
Al eto, žena... Wooowww vidi što je lep... Nema dalje onda... [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Познавајући твоје коментаре и то што волиш велике екране, јавља ми се да купујеш mate X.
[emoji6]
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Al eto, žena... Wooowww vidi što je lep... Nema dalje onda... [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29
Jeste prelep mob, nema sta. Ti i ja imamo isti ukus, meni je M20X i dalje najlepsi i najbolji Huawei mob. [emoji4]
Ali P30 Pro je samo nastavio taj standard. Jeste da nisam ljubitelj edge ekrana ali mu to daje neki poseban smek, jednostavno mob lepse izgleda. Sve u svemu nema greske u izboru. [emoji4]

Познавајући твоје коментаре и то што волиш велике екране, јавља ми се да купујеш mate X.
[emoji6]
Čoveče pa Bogi ga uzeo čim se pojavio! [emoji23][emoji772]
Upravo naručio za ženu P30 pro 8gb /256...crni, jer samo crni ima u toj verziji isporuka krajem aprila [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29
Poredi zvuk na mate X vs Pro, živo me zanima

[emoji6]
Od decembra imam vec Mate 20 X [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Čoveče pa Bogi ga uzeo čim se pojavio! [emoji23][emoji772]Poredi zvuk na mate X vs Pro, živo me zanima

Potrajace dok ne stigne, nesto ne verujem da će zvuk biti bolji na P30 pro... Videcemo kad stigne...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Jeste prelep mob, nema sta. Ti i ja imamo isti ukus, meni je M20X i dalje najlepsi i najbolji Huawei mob. [emoji4]
Ali P30 Pro je samo nastavio taj standard. Jeste da nisam ljubitelj edge ekrana ali mu to daje neki poseban smek, jednostavno mob lepse izgleda. Sve u svemu nema greske u izboru. [emoji4]
Žena trenutno ima još uvek m10 pro, zadovoljna ali eto... Šmek i dizajn P30 pro jeste vizuelno lepši... To njoj ostavljam da vidi razliku [emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Vrh Dno