Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Mašiš poentu priče. Da li to radiš namerno ili ne ja ne znam.
Pametno je što su moderatori reagovali i pobrisali sve što nema veze sa temom.
Natezemo se sa ljudima koji iz čistog mira porede s10 sa huaveijem a kinez nije ni do kolena, osim po ceni(!?).

Jel video neko u prodaji žute slušalice, extra izgledaju.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

s10 plus na snizenju odredjeni vremenski period u usa 180usd,sto znaci da prodaja ide sjajno i da su opet ljudi koji su ga kupili u preorderu na neki nacin pre areni,isto kao i sa s9plus i note 9

O tome vam pricam...

Mislim da cak nije problem ni u prodaji, to je sada prosto novi poslovni model.

Po meni je to jedan od razloga sto sam odustao od samsunga,super je ako ima poklona ali moze i bez njih ali da nas prave ludim i da uzimamo u preorderu a.posle mesec dana daju i sakom i kapom to vise nikako,zna se kako to rade ozbiljne firme,daju poklon uz aparat

s10 plus na snizenju odredjeni vremenski period u usa 180usd,sto znaci da prodaja ide sjajno i da su opet ljudi koji su ga kupili u preorderu na neki nacin pre areni,isto kao i sa s9plus i note 9
To su blagodeti early adopter-a :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jel' probao neko ovu energy ring app?

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

...i onda neko posle reakcije moderatora zalepi skrinšot piksela sa sve reklamnom cenom u temi S10.
Jel' možete da shvatite da većinu koji ovde dolazimo da čitamo, dolazimo da bi čitali o S10/+/e da bi u glavama izvagali da li je vredan nadogradnje, ili oni koji ga imaju da pišu i razmenjuju iskustva? Nikoga na temi o S10 ne interesuje Piksel, Havaji i slušalice.
Bravo za moderatore, naradiće se ovde, dok se konačno raščisti ovaj prostor.

I samo pitanje za ove koji se bune: da li idete u Poršeov salon na Adi da pričate o tome kako je Dacia super ili idete da gledate i pričate o Poršeu?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

U salon idem da kupim,a forumi sluze da se o tome diskutuje. Ko prati Macrumors,xda i slicne forume,primetio je da ljudi u svakoj temi porede modele i razmenjuju iskustva,to je izgleda samo ovde neobicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

...i onda neko posle reakcije moderatora zalepi skrinšot piksela sa sve reklamnom cenom u temi S10.
Jel' možete da shvatite da većinu koji ovde dolazimo da čitamo, dolazimo da bi čitali o S10/+/e da bi u glavama izvagali da li je vredan nadogradnje, ili oni koji ga imaju da pišu i razmenjuju iskustva? Nikoga na temi o S10 ne interesuje Piksel, Havaji i slušalice.

I samo pitanje za ove koji se bune: da li idete u Poršeov salon na Adi da pričate o tome kako je Dacia super ili idete da gledate i pričate o Poršeu?

+1

To su dzedaji sa tamne strane, ne zanimaju njih zakoni pisani za nas smrtnike :D

Poslednja izmena:
Nije mi jasno odkud ovoliko aplikacija na s10 plus. Nakon instaliranja novog apdejta, pisalo je: optimizacija aplikacija 0 od 392... Na s7 edge, n8 brojka nije prelazila 100- 150...
Da li neko ima isti "problem" ?

U salon idem da kupim,a forumi sluze da se o tome diskutuje. Ko prati Macrumors,xda i slicne forume,primetio je da ljudi u svakoj temi porede modele i razmenjuju iskustva,to je izgleda samo ovde neobicno.

+1
Ne to samo nego još i uvredljivo. Normalno je razmenjivati iskustva. Evo ja prvi nemam ništa protiv da neko kaze da je neki model bolji po tom i tom pitanju od ovog mog pa da mogu da razmotrim. U ovoj temi treba da pljujemo ostale brendove i modele? Nije realno.
@vojo77 isto i kod mene

Poslednja izmena:
Nije mi jasno odkud ovoliko aplikacija na s10 plus. Nakon instaliranja novog apdejta, pisalo je: optimizacija aplikacija 0 od 392... Na s7 edge, n8 brojka nije prelazila 100- 150...

Tako je i kod mene na S8 PIE 392!

I kod mene 399

A svasta, jesu nakrkali aplikacija. Kod cure na s7 edge 72... Na n8 ispod 150...

A šta ima da se narade? Pobrinuli su se za neke koji psuju i to je u redu. Ne vidim ništa loše da se diskutuje o telefonima u granicama normale tj vređanja.

+1 evo sad sam bio kod drugara koji ima s10 olus i porefili smo displej i odgovorno tvrdim da bela boja nema veze sa belom na s10 plus sto smo obijaca konstatovali u odnosu na moj, mislim da ce ovo pomoci nekom ko tek treba da kupi tel od 1000e

+1 evo sad sam bio kod drugara koji ima s10 olus i porefili smo displej i odgovorno tvrdim da bela boja nema veze sa belom na s10 plus sto smo obijaca konstatovali u odnosu na moj, mislim da ce ovo pomoci nekom ko tek treba da kupi tel od 1000e
Ja se nadam da po tome nece da bira telefon, jer bi neki pomislili ko zna sta, ali kad vide uzivo obicno ih ne dotice nimalo, ili im se cak svidja (da, ima ljudi kojima "bela" na SAMOLEDu vise prija nego na najboljem IPSu)

Reci drugaru da prebaci mod ekrana na vivid, i u advanced settings neka pomeri slider na levo do kraja za zelenu i crvenu boju pa vidite kakva je bela boja .

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nego kakva je, zuckasta?

Pre ce biti da je na tvom telefonu previse plava.

To se da namestiti i u podesavamjima, ali je glavno da je ta zuckasta zapravo kako treba sa bude. Ako se ne stavlja pored plavicastog onda dobro izgleda, medjutim kad se stavi pored neprirodno plavig ona deluje zuckasta.

No stavi oba pored belig lista papira pa reci koji je blizi?

Npr, iP ima true tone opciju, cim se ona upali, ekran pozuti, zato sto je tako prirodnije a ne zato sto ekran ne moze sa prolaze “belju”.

Poslednja izmena:
Beli list papira je refleksija okolnog svetla, zavisno od toga će i on biti 'beo'.

Ja ne mogu da drzim true tone na Xs Max, jako mi zuckasto.
Isto tako na S9+ sam imao iskljuceno adaptive ili kako se zvalo, ne secam se.

Ono kad belo nije dovoljno belo...... lol

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Bela vuče na žuto kako god da se ekran podesi. Ne znam čemu tolika opravdanja i izgovori. Ako vama što posedujete telefon ne smeta ne znači da budućim korisnicima neće smetati.

Ja stvarno ne znam zasto vam to toliko smeta.. Pa valjda je bolje zbog ociju da bude malo "toplija" nijansa..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Naravno da je bolje za oci, medjutim gubi se onaj wow efekat. Ja na mom ip ne gasim true tone jer sam se navikao tj oci. Bez toga mi je bezveze sad one hladne boje bez njega.

U prvi mah uvek tako malo zasmeta kad se prebacuje i ta zuckasta deluje manje "cool" nego kad je plavicasto, medjutim kad se ostavi tako, bude bolje dugorocno.

Nazad
Vrh Dno