Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Mart mart... kod mene evo jos grđi pakao. Hardwer... ovo ako se ispegla softwerom da se lupamo nogama u ...

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Jesi li skinuo foliju? Ja jesam.
Ako nisi čekiraj ovo

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
424eaae4bb3acd858694d037531139d3.jpg

Poslednja izmena:
Cekirao matori, folija stoji, ne volim ni micro ogrebotine. Sad jos malo stavljam staklo, znači oprost od FP-a. Kakva im je ovo poboljsanost kamere? Neka konkretna stvar, tipa fokus kod wide angle... tesko.

Druže meni radilo i sa folijom ali me nervirala... Skinuo posle 2 dana. Nema tačkice. Registruj ih opet. Ne kažem da je brz ali 9 od 10 kada je ugašen ekran.

Poslednja izmena:
Moj FP je onda baaaas u problemu. Prosto mi nije to dobro odrađen posao kad ja moram prst da namestam i to. Stari FP kako god stavim boom. Prepoznavanje lica brzina svetlosti i u mrklom mraku bez grama svetla, dosta mi odgovara to. Zao mi samk FPa al' sta ces.

Istekao edit

Ali, aliluuuuuja
688a3421cad4893d204afd812a5849ff.jpg

Znači do 30og kuknjava po forumu "ka' će da stignu!" [emoji23]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Iskreno slušalice uopšte nisu toliko loše koliko sam mislio na prvu loptu. Odlična je stvar što zapravo kućište ima bateriju u sebi i kad god ih stavim u kutiju one se pune same.
Napokon nešto od samsunga da ima dobru bateriju......
2e52847049d36fc3a3341c21836ba8e5.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nema za SEE jos, ovo je sigurno VIP.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Sledeći pomen nečega što nema veze sa s10 serijom (e i plus) dobija odmor jedan.

Možete nastaviti sa temom.

Odradio update za S10+, primetio sam da FP senzor sada radi bolje.

Može li neka preporuka za kamera app sa barem nešto manual podešavanja za video za s10?

Hvala moderatoru što je odgovorio ali nepotpuno... Mislim da je bilo važno pitanje koje se tiče svih nas. Posle su postovi izbrisani.
MOLIM za potpun odgovor da ne bude zabune

FP nakon update-a radi super i telefon ide sada u deep sleep mode normalno, ali vidjecemo za par dana. Joa da ubace night sight, jer su slike kriminalne po noci.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Čisto da znamo dali moze da se poredi kamera drugih modela npr u ovoj temi ili baterija ili bilo šta... Bez provokacija naravno. Dali može uopšte da se upoređuju?
MOLIM za moderatora odgovor. Da se napiše ovde da svi znaju.

Zašto se ne otvori tema za vas koji biste da poredite telefone.
Iskreno mene ne interesuju poluproizvodi niti bilo šta što nema veze sa samsungom u samsung temi.
Ne želim da čitam o tome šta je uradio Huawei niti bilo ko drugi na temi koja nosi naslov Samsung s10....
Bez ljutnje

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Sve to stoji druže niti se ljutim. Možda nekog interesuje? Nije loše ponekad uporediti zbog možda buduće kupovine ili slično... Kada kažem uporediti ne mislim na pljuvanje nego na realno poređenje.

Poslednja izmena:
Nema.ljutnje ali neka se otvori onda posebna tema u kojij ce to biti moguce porediti i gotova prica,meni licno je bitno kad kupujem tel da to bude najbolje u tom trenutku,nebitno mi je koji je brend u pitanju i zato bih voleo da imamo temu o tome ako vec ovde ne moze

Moliću onda administore da reaguju na bilo kakav pomen drugog brenda u ovoj temi. Budite ažurni kao i do sad. Samo precizirajte šta može a šta ne.

Previše pitanja i molbi imaš za nekog ko je "nov" član foruma. Ja kada sam bio nov većinom sam čitao i nisam postavljao zahteve.

Nema.ljutnje ali neka se otvori onda posebna tema u kojij ce to biti moguce porediti i gotova prica,meni licno je bitno kad kupujem tel da to bude najbolje u tom trenutku,nebitno mi je koji je brend u pitanju i zato bih voleo da imamo temu o tome ako vec ovde ne moze
Ima teme šta da kupim od. Tamo se raspitaj.

Uzivajte ljudi, ja se izvinjavam.ali forum je izgubio smisao,pa i na zda u temi o s10 pisu o p30 i obrnuto ,nebitno je. Ovde ce svi da velicaju s10 kao sto ce u temi o p30 svi da velicaju huawei, ja vrlo dobro znam sta cu da kupim i zasto i ne treba mi tema o tome nego mi treba tema da poredimo sta je bolje na jednom sta na drugom da bi nekom pomogli iz iskustva a ne sa yt u odluci sta da pazari ako se dvoumi. Ako jedan xda ima teme o tome ne znam zasto je toliko strasno da se ovde pise o tome dok je naravno argumentovano i u granicama pristojnosti

Nazad
Vrh Dno