Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao sam Veliki TV paket i internet 30/3 za 2640 dinara...prema dobijenom obavestenju trebalo bi da sam dobio SUPERNOVA PAR paket sa 210 kanala i brzinom 60/8 po ceni od 2599 dinara...koliko sam uspeo da izbrojim trenutno ima 246 TV kanala, internet jeste 60/8, HBO i Cinemax rade, sve radi, nista ne koci, nista nije zakljucano...aj pa da vidimo kako ce nadalje

Poslednja izmena:
Zanimljivo...
Onaj ko je bio na 30, dobija duplo vecu brzinu i sve kanale.
Ja koji placam, evo vec godinu dana 30 e, ne dobijam nista.
Ta brzina, od 60 MB, ako podignu, ne znaci nista.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bakara, brzina ide na 60, nista vise.
Stari korisnici dobijaju, cak mesec dana, za dinar. [emoji23][emoji23][emoji23]

A zasto je meni brzina 40 mbps a imao sam paket 50 mbps na Radijus vektoru , da nije prebukiran internet?

Bakara, brzina ide na 60, nista vise.
Stari korisnici dobijaju, cak mesec dana, za dinar. [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobio si informaciju od njih?

Ono sto vidim na TV-u sugerise da je net 60mbit

Jos uvek nije taksativno tacno navedeno sta koliko kosta.

Poslednja izmena:
SK slika nije ni SD, vise kocke nego slika.. :D

HD nzm zastro reklamiraju a nema ga...

Reklamiraju da možeš lakše ugovor da raskine [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Bio sada do njih, i tako kazu.
Takodje, kazu da je rasulo, da se bukvalno nista ne zna, nemaju koga da pitaju...

Pa dobro, bar kod Kopernikusa je uvek bilo tako. Mi smo navikli da niko ništa ne zna.

Meni je fascinantno, kako stari korisnici, nigde, nikome , nisu bitni, i nista ne dobijaju, za potpisivanje novog ugovora.
Tako prolazim kod Telenora, a sada i ovde.
Problem je, sto nemam alternativu, sto se tice interneta, pa nemam cime ni da pretim.

Pa njima je cilj da dovuku nove a stari su se odavno naguzili.

Mi stari smo upecani i nemamo alternativu, pa zato verovatno. Sad pecaju nove [emoji16]

Meni je fascinantno, kako stari korisnici, nigde, nikome , nisu bitni, i nista ne dobijaju, za potpisivanje novog ugovora.
Tako prolazim kod Telenora, a sada i ovde.
Problem je, sto nemam alternativu, sto se tice interneta, pa nemam cime ni da pretim.
Da bi stari korisnici dobili "nesto", to "nesto" mora biti napumpano u pocetnu cenu. Sto znaci da si prvo placao napumpanu cenu, pa onda kao dobio loyalty - to je najgora stvar kod operatera, koja dolazi iz "razvijenih zemalja".
Telenor je bas prvo poceo sa time, i jos uvek to ima. 50% mozes dobiti kao stari korisnik samo.

TO je sve bezobrazno. Kako je neko poceo sa tim loyalty BSom, uvek su povecali cene, pa i ono sto ponekome daju na pocetku vise nego nadoknade sto su vecina inertna.

Ako su u okviru mts fiskne mreze minuti neograniceni ,cemu onda u cenovniku stoji stavka za to ?!

Sto se tiče SK HD onaj ko je imao te kanale a mislim na Radijus on će i dalje nastaviti da ima te kanale posto su oni potpisali ugovor za te kanale a naravno da kopernikusovim korisnicima neće biti dodeljeni SK HD posto i nisu potpisali ugovor.Slicna situacija je i sa 72 h unazad gde Radijus to ima a kopernikus nema i vrv da neće imati a i ako toga bude bilo vrlo bezobrazno od strane Supernove sto se doplacuje 300 DIN a premotavanje možeš gledati samo na tom 1 stb koji ćeš dobiti tj na samo 1 tv a to možete procitati na sajtu a imamo i još jedan pokazatelj da u Supernovoj svi korisnici neće imati istu ponudu a to je korišćenje analogne tv gde će radijus imati 59 kanala a kopernikusovi korisnici nijedan.Prakticno svi ovi kablovski operateri nastavljaju da posluju i dalje isti kao do sad neće biti neke razlike i ponuda će se razlikovati od grada do grada u zavisnosti kojem si operateru pripadao.Novi opšti uslovi razlikuju se kod svih operetera.

Ovi paketi su ocaj , barem za sada, ako nesto ne promene.
Meni odgovara "super par", sa 210 kanala, ali tu mi ne odgovara brzina, od 60mb.
I onda, jedina, preostala opcija, jeste da se ide na "super par plus", posto on ima 120mb, a dobijam HBO, koji mi ne treba.
Zasto nisu napravili opciju, sa manje kanala, a brzim internetom?

Poslednja izmena:
Radi li vam EPG ?
Meni ne radi ni na jednom kanalu.

Inače da budem iskren, meni se ponuda kanala baš sviđa. E sad dokle će tako ne znam.

Poslednja izmena:
Sto se tiče SK HD onaj ko je imao te kanale a mislim na Radijus on će i dalje nastaviti da ima te kanale posto su oni potpisali ugovor za te kanale a naravno da kopernikusovim korisnicima neće biti dodeljeni SK HD posto i nisu potpisali ugovor.Slicna situacija je i sa 72 h unazad gde Radijus to ima a kopernikus nema i vrv da neće imati a i ako toga bude bilo vrlo bezobrazno od strane Supernove sto se doplacuje 300 DIN a premotavanje možeš gledati samo na tom 1 stb koji ćeš dobiti tj na samo 1 tv a to možete procitati na sajtu a imamo i još jedan pokazatelj da u Supernovoj svi korisnici neće imati istu ponudu a to je korišćenje analogne tv gde će radijus imati 59 kanala a kopernikusovi korisnici nijedan.Prakticno svi ovi kablovski operateri nastavljaju da posluju i dalje isti kao do sad neće biti neke razlike i ponuda će se razlikovati od grada do grada u zavisnosti kojem si operateru pripadao.Novi opšti uslovi razlikuju se kod svih operetera.

Upravo tako ja sada preskenirao kanale naravno nema SK,N1 jer ih nisam imao kod AVcom-a ni pre. Jedino sto imam vise su kanali Prve kao i HBO HD 1,2 i 3 koje cu imati dok za nekih mesec ili dva ne dobijem karticu za tv i nepotpisem ugovornu. Pa nek bar sacekaju da prodje GoT. :d. Ne zelim da potpisujem duze ugovore jer mi je SBB u zgradi i mozda predjem kod njih.

Poslednja izmena:
Jao sto su istumbali kanale pa to je haos. Makar mi nisu oduzeli scifi......za sad.
Inace jutros proverio net. Povecali mi sa 50 na 120.

Meni nije jasno kako je neko sa 50mbit skočio na 120 a neko otišao na 60 nikakve logike nema?

Ok paketi kanala mogu da prodju ali internet mora bolje jer mi sa dosadašnjih 50mbit ništa skoro nismo dobili.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam na AVcom-u. I izgleda da sam jedini koji ovde pise a koristi njihovu uslugu na zalost. Jer sam se bar ponadao zbog SK. :(

Ma ovo je sada "LUDA KUĆA", nit se sta zna, nit se sta vidi, nit radi kako treba, sve nesto "balkanski", "daj sta das i dobro je dok ima barem nesto"...

Najbolje je zaboraviti na izmene narednih 7 dana, pa u naredni ponedeljak pogledati sta to tu ima... u medjuvremenu se muciti sa ispreskakanim tv kanalim i sve "lepo".

Ja bih najradije raskinuo ugovor, ako postoje neke šanse. Vezan sam još godinu dana, a sve mi se čini da ovo neće ovako dobro da izgleda za par meseci. Pritom, u zgradi imam mogućnosti i za MTS, SBB, Orion, pošta.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Биће овде свега и свачега. Једна фирма која се утопила у нову је имала SK HD, друга само SK SD а трећа (можда) уопште није ни имала те канале. Сада свака мора да има своје, тешко да могу да мешају неке. Шта са онима који се пријаве као нови Супернова корисници? Они добијају те канала? Шта ако присвоје још неког провајдера? Њему не могу ти канали??

Upravo zvonila devojka iz Oriona. Kakav lep tajming :) Lepo smo se ispricali, dobre su cene za pakete optike, ali nemaju SK i N1, HBO samo sd... tako da vozdra! Trka se nastavlja, neka, neka... to je dobro. Dugo nisu bili "Jehovini svedoci" iz Telekoma, onako u paru, sad im vise nismo zanimljivi. Kad ne mozes da budes bolji, onda kupi konkurenciju!:D

Ja znam, da oni, koji imaju alternative, ne treba uopste da zure.
Kao sto Zeha kaze, treba ovo da se iskristalise.
Ja nazalost, nemam izbora.
Da su mi, kojim slucajem, ponudili isti paket, uz 100% poskupljenja, opet bih razmsiljao o potpisivanju novog ugovora.

Moja alternativa je MTS ADSL, koji je katstrofa, Orion (mislim, nisam siguran), koji koristi tu istu MTS infrastrukturu, i na kraju, moj bivsi provajder, Madnet (bezicni internet).
E sada, to dobro znaju i ovi u RV, pa ne postoji nacin, da mi naprave neki popust, ili ubace neku uslugu, koja meni odgovara.

Sad bio u poslovnici. Užas. Koja prevara. Samo raskid ugovora dolazi u obzir. Šarena laža. AV production.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno