Verovatno je greška, kod mene isto tako...Zanimljiv status ovo zadnje očitavanje u Bgu. Nadam se ipak da je greška i da stiže danas.![]()
Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Verovatno je greška, kod mene isto tako...Zanimljiv status ovo zadnje očitavanje u Bgu. Nadam se ipak da je greška i da stiže danas.![]()
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Greška, i meni je sad poštar doneoDefinitivno je greška, upravo je isporučeno.
Kod mene sve isto normalno...Potvrđujem da su PE paketi poslati juče (ponedeljak) iz BG stigli svi danas (utorak) na odredišta u razna mesta SRB.
Sve radi normalno.
Stigao je danas taj paket primaocu, a na trackingu još isto...Kod mene sve isto normalno...
Paketi poslati 25.03 su svi stigli u subotu i juče širom srbije, sem jednog koji je poslat u Beograd, i na poštinom sajtu piše samo oprema iz moje pošte (Beograd) u GPC(Beograd) i primalac je rekao da nije stiglo još. Je l' ima još nekog da mu se zagubio paket?
*****avas :trust: ?
Kakvo crno stampanje adresnice od strane kurira Post Ekspressa, to ne postoji.
Sve se rucno pise. Cime stampa, dupetom :d
Ми имамо три, стоје покварени код управникаКада су последњи пут набављали нове?
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Ja sam juce čekao paket iz Jagodine poslat u sredu post expressom. Kurira ceo dan nije bilo, jutros kucam broj za praćenje da vidim gde je, i piše da je u pošti i da mi je ostavljen izveštaj da podignem... Izveštaja nigde u sandučetu plus sam ceo dan bio kod kuće i niko nije dolazio, a u pošti u mom kraju su mi rekli da je paket u glavnoj pošti koja je na 15 min kolima od mene , nije mi cimanje da odem ali ako mi je naručeno na adresu, trebali su doneti...
Meni I dan danas nije jasno zašto pobogu diktiramo sve podatke operateru u PE kol centru, pa potom ponavljamo celokupnu proceduru kuriru?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari