Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Taj pristup je već totalna utopija. Ali da se bar nađemo na pola puta, u smislu da možeš da budeš korisnik i plaćaš samo 1 paket: "sportski", "filmski"/ "HBO"/ "Cinestar" bez da moraš prvo da platiš za osnovni paket. Pa ako ti treba samo neka kategorija kao dopuna na primarnog TV provajdera (ili prosto ne zanima te ništa osim jedne određene kategorije TV sadržaja).

I da ima napravili bi oni uslove i cenu da im daš 1000+ dinara šta god koristio... 40 ili 440 kanala.

Код неких је чист интернет и скупљи од дуо пакета (СББ) али они имају одржавање док провајдер из теме нема одржавање а цене пакета са телевизијом су скупље од соло интернета за пола кила пара. Свакако би ситни пакети били пропорционално скупљи од збира па би опет свако дао мало више пара за много више канала које можда и не гледа.

Nije nešto što je nemoguće. Evo tv iz Hrvatske nudi te mini pakete a ti biraš 3 koja ti ukaze u osnovnu ponudu. 3 koštaju od prilike oko 1100 dinara a full paket oko 2000.
Imali su i neke akcije pa si dobijao npr 3 paketa po upola manjoj ceni i 6 meseci hbo gratis.
Neko voli sport neko muziku, neko filmove pa tako odaberes sam.
Evk tv je platforma na dvb-t2 mreži u Hrvatskoj i dosta je popularna tamo. Nije kao naša hostaplerska Antena tv za koju verovatno 90% populacije ne zna ni da postoji a i oni koji znaju sa onakvim izborom kanala je zaobilaze u širokom krugu.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Da se razumemo, nisam ja ovde kivan na Exe-net. Sa njima sam ja zadovoljan (odnos cena kvalitet). Radi se o tome da je nekom tamo malo što je od 200m € državnih para (znači naših para) kupio nekog provajderčića koji realno ne vredi ni približno, a sve sa ciljem da kupi preostale dve televizije na kojima je još kolko tolko mogla da se čuje slobodna reč. I to im nije bilo dovoljno, nego će sad da nam uvode nove namete. E pa nećeš. Treba Exe da im kaže da ne želi više da emituje njihov program jer ako digne cene imaće problema sa korisnicima (prevremeni raskidi ugovora itd..)
Pa nismo svi baš tolike ovce. Možda Barbara sutra pređe sa Studia B na Prvu uz milionski transfer, a mi da platimo to kroz pretplatu.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Ja sam nekako protiv paketa i sl. Onda treba svuda glupi dvb-c risiver ili cam, jos ako imas vise tv-a... Slika je uvek bolja direkt na tv nego preko nekog risivera, a uz to ide dotadno smaranje i slicno... Svima sve daj otvoreno kao i do sada i kraj.
Inace sve to zahteva dodatne troskove, msm vise dvb-c risivera, camova, kartica itd... sto opet na neki nacin mi kao kranji korisnici platimo... Nadam se da ce ostati kao i do sada otvoreno, a sta ce i kako biti u dogledno vreme videcemo.

Da se razumemo, nisam ja ovde kivan na Exe-net. Sa njima sam ja zadovoljan (odnos cena kvalitet). Radi se o tome da je nekom tamo malo što je od 200m € državnih para (znači naših para) kupio nekog provajderčića koji realno ne vredi ni približno, a sve sa ciljem da kupi preostale dve televizije na kojima je još kolko tolko mogla da se čuje slobodna reč. I to im nije bilo dovoljno, nego će sad da nam uvode nove namete. E pa nećeš. Treba Exe da im kaže da ne želi više da emituje njihov program jer ako digne cene imaće problema sa korisnicima (prevremeni raskidi ugovora itd..)
Pa nismo svi baš tolike ovce. Možda Barbara sutra pređe sa Studia B na Prvu uz milionski transfer, a mi da platimo to kroz pretplatu.
Idemo u politiku previse, ali:
- da li je ExeNet dovoljno veliki da moze ista da odluci po ovom pitanju?
- Kako nikome ne pada na pamet da ovo nije uopste oko cenzure, nego dogovor drzave i UG da se polarise mnogo vise narod, kao u USA? U takvim slucajevima nema dogovora, i nagrabusaju samo korisnici, a nikakve stvarne konkurencije, sporeckanja uopste nema.

Ma sta moze da odluci. Ima da placaju i toliko.

Nego imam komsiju specijalca :)

Otiso lik u SBB da raskine ugovor. Oni ga pitaju sto raskida, naravno kaze im da prelazi u Exe Net.

Odmah mu ponude godinu dana gratis SBB EON i on glup ne prihvati vec raskine ugovor.

E koliko trebas biti glup... Ipak godinu dana gratis je godinu dana..

Питање је шта би било гратис а шта би плаћао али је могао да прихвати па кад пред следећу нову годину подигну цену, он раскине без пенала. ;)

Ехе је требало да буде бржи од осталих који сви мењају понуде од првог па да пусти пар дана раније, чисто да се примети. Када дође први април, свако ће да гледа свог провајдера и неће да се види ова понуда ... мада можда и желе да прође тихо ако стварно дижу цене.

Ma sta moze da odluci. Ima da placaju i toliko.

Nego imam komsiju specijalca :)

Otiso lik u SBB da raskine ugovor. Oni ga pitaju sto raskida, naravno kaze im da prelazi u Exe Net.

Odmah mu ponude godinu dana gratis SBB EON i on glup ne prihvati vec raskine ugovor.

E koliko trebas biti glup... Ipak godinu dana gratis je godinu dana..

Nije glup, posle ga ceka dranje. Svakako ima superioran internet kod Exe-a u odnosu na SBB.

Evo kakav mi je prevod na pojedinim kanalima koji se emituju preko njihovog android uredjaja mag250slika tv exe.jpg

Sve ok na androidu kod mene.

Prilozi

• 20190401_023651.jpg
    20190401_023651.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 95
Нема коментара на нове Смарт пакете? Колико се сећам, Ехе има нека правила да је пакет гарантован до краја УО па претпостављам да неће да буде аутоматског пребацивања. Или хоће под неким условима? Најмања брзина је сада свуда 100/40 а највећа 600/200. Ако пребацују, опција је пакет сличне (или мало веће) брзине по сличној или солидно већи за мало више пара. Закон каже да је свако поскупљење довољно за раскид УО без пенала па претпостављам да неће да обавезују прелазак на скупљи пакет.

Да ли неко има инфо о томе како даље?

Ponuda je bas prvoaprilska sala. Taman da iskoristim raskid ugovora zbog novih cena. Gde su sad oni pametnjakovici sto pricali da ce da poskupi kablovska zbog Cinestarovih HD kanala, HBO i sl. Da ih cujem sad zasto je skuplje a nema tih kanala...

Zato se otežu već par nedelja da dođu da mi uvedu optiku, iako smo se čak dogovorili oko datuma a monteri se nisu ni pojavili, jer bi morali da sklope ugovor po starim paketima.

Ponuda je bas prvoaprilska sala. Taman da iskoristim raskid ugovora zbog novih cena. Gde su sad oni pametnjakovici sto pricali da ce da poskupi kablovska zbog Cinestarovih HD kanala, HBO i sl. Da ih cujem sad zasto je skuplje a nema tih kanala...
Mislim da je to bilo vezano za kopernikus kablovsku

Послато са Nokia 5.1 уз помоћ Тапатока

Cena starog paketa Duo net/tv 100/35 na 24 meseca sa uračunatim pogodnostima: 2090 dinara mesečno, cena novog duo paketa 100/40 koji je sada i najjeftiniji paket je 2247 dinara sa svim pogodnostima. Nema više duo paketa od 1990 dinara mesečno.
Najjeftiniji internet paket 100/40 je 1685 dinara mesečno na ugovor od dve godine sa popustom, stari paket 70/30 je bio 1490 dinara na dve godine sa popustom. Povećavaju brzinu interneta ali i povećavaju cene, nekada su bili najpovoljiniji provajder. Sad su preuzeli deo tržišta i mogu da diktiraju cene.

Takodje paket Smart Duo 2 na dve godine je 2790, jeftiniji od Fiber Duo Home 2 koji je bio 2850, ali umesto 170Mbps za download imamo smanjenje na 150Mbps.
Paketi su grozni. Nadam se da nisu i kanale kodirali. Umesto da ostanu lideri postaju polako SBB (nisu toliko grozni ali polako, bice). Takodje sta im znaci vracanje kanala unazad za prva dva paketa preko aplikacije, a za ostale pise samo vracanje kanala ?

Prosirili se, pa mogu da poskupe, doduse ja koristim njihov net samo, ali da malo bedak sto poskupeli.

Koliko ja kapiram poskupeli su zbog poskupljenja zakupa bandera od 100% ... i sto im traze da se placaju nacionalni kanali.

Nije strasno, moglo da bude i gore.

Taj sto kazes da je smanjen sa 170 ... koliko vidim to je onaj od 100 sto je bio a sad je 150 .. A taj od 170 je 250 ... povecani su ipak.. nisu smanjeni...

Poslednja izmena:
Ne bih reko da je to taj paket jer paket 100/40 je ekvivalnet Fiber Duo Home 1 koji je bio 100/35 ali su mu povecali malo cenu. Fiber Duo Home Basic ne postoji vise. A Smart Duo 2 mi se cini da je ekvivalent Fiber Duo Home 2 ali sa smanjenim downloadom.

Vrh Dno