Pardon ustvari možeš smeš to je official moja greškaPustili su update WW 3.51F March 2019.
Ne znam da l smem da ga instaliram preko sadasnjeg WW 3.39B SP03 Febuary 2019?
Ja sam ga ubacio i fluidan je nenormalno.Vidim da je official, ali na xda forumu se vec zale na bagove. Ipak da sacekam jos koji utisak.
Izgleda da je ok update, i napokon nav bar je crne boje svugde gde je dark mode, i na youtube ga vise nema u full screen-u. Za bateriju cemo videti.
Na toj sam ja samo ubacuj, ako si na feb patch ubaci sad ovaj martJel može taj update da se instalira i na telefone koji su na 3.39B?
To je ona verzija koja je bila poveća, ručno smo je instalirali i onda više nije radio OTA.
Ili je ova verzija samo za telefone koji nemaju tu prvu veću nadogradnju?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Jesi li dobio update i da li si uspeo da ga instaliraš?Važi
Primetio sam posle ovog apdejta da u opciji za adaptive battery vise nema podopcija restrict apps. Da li je to zbog disejblovanja evenwell sistemskih fajlova. Mozda sam trebao pre apdejta da vratim na default. Jel kod vas koji ste odradili martovski ima opcija restrict apps?
meni ne nudi update, ima li veze kod mene je ooww_3_22c_SP05. ili treba par dana sačekati
Moras rucno decembar januar februar pa onda martDa li je neko uspeo da instalira martovski update preko 3_39B iz novembra?
Meni ne uspeva preko adb sideload. Kaže da je pogrešna verzija.
Hvala.Moras rucno decembar januar februar pa onda mart
Nema toga vise, izbacio HMD jer se verovatno sudarao sa Pie-evim Adaptive Battery sistemom. A evenwell paketi su i dalje tu, samo sto izgleda da su iskljuceni, ne rade, sad samo trose memoriju, mada bolje i to![]()
Hahaha! Evo žena juče pričala sa kevom telefonom kako bi za rođendan mogla da uzme ketering od komšinice. Znači ništa nije tražila po netu ili sl. kad već ima od koga da uzme, a ono danas FB spemuje sa keteringom k'o blesav. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Jaran i ja se nešto raspravljali oko transplataciji kose.
Ubio me fejs o reklamama, a nisam kucao u telefon ništa samo smo razgovarali.
I onako nemas ota na ovom drugom firmware tako da ubacuj ručno. Ne gubi se ota ako ubacujes pravi patchgubi li se ota ako se ručno instalira martovski update?
Stigao i meni.Stigao mi je update od 1449.9 mb. Da li ste nakon poslednjeg update-a radili hard reset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari