Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Msm da je to beta, bolje nemoj neces moci posle official update zaglavices na tom

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Vidim da je official, ali na xda forumu se vec zale na bagove. Ipak da sacekam jos koji utisak.

Izgleda da je ok update, i napokon nav bar je crne boje svugde gde je dark mode, i na youtube ga vise nema u full screen-u. Za bateriju cemo videti.

Izgleda da je ok update, i napokon nav bar je crne boje svugde gde je dark mode, i na youtube ga vise nema u full screen-u. Za bateriju cemo videti.

Jedino nije crn jos u Play Games i News aplikaciji, tamo je i dalje beo. Ali dobro, ne mozes sve odjednom, i na ovo smo cekali mesecima :D I da, dodata je i telefoto kamera u Pro modu, sad moze i tu da se zumira.

Jel može taj update da se instalira i na telefone koji su na 3.39B?
To je ona verzija koja je bila poveća, ručno smo je instalirali i onda više nije radio OTA.
Ili je ova verzija samo za telefone koji nemaju tu prvu veću nadogradnju?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Jel može taj update da se instalira i na telefone koji su na 3.39B?
To je ona verzija koja je bila poveća, ručno smo je instalirali i onda više nije radio OTA.
Ili je ova verzija samo za telefone koji nemaju tu prvu veću nadogradnju?

Na toj sam ja samo ubacuj, ako si na feb patch ubaci sad ovaj mart

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Važi

Primetio sam posle ovog apdejta da u opciji za adaptive battery vise nema podopcija restrict apps. Da li je to zbog disejblovanja evenwell sistemskih fajlova. Mozda sam trebao pre apdejta da vratim na default. Jel kod vas koji ste odradili martovski ima opcija restrict apps?

Primetio sam posle ovog apdejta da u opciji za adaptive battery vise nema podopcija restrict apps. Da li je to zbog disejblovanja evenwell sistemskih fajlova. Mozda sam trebao pre apdejta da vratim na default. Jel kod vas koji ste odradili martovski ima opcija restrict apps?

Nema toga vise, izbacio HMD jer se verovatno sudarao sa Pie-evim Adaptive Battery sistemom. A evenwell paketi su i dalje tu, samo sto izgleda da su iskljuceni, ne rade, sad samo trose memoriju, mada bolje i to :D

Baterija je fenomenalna na mart security

Meni je isključen nisam probao. Probaj ti pa nam javi.

meni ne nudi update, ima li veze kod mene je ooww_3_22c_SP05. ili treba par dana sačekati

meni ne nudi update, ima li veze kod mene je ooww_3_22c_SP05. ili treba par dana sačekati

Svi mi koji smo apdejtovali ovde, uradili smo manuelno. Nece taj apdejt jos dugo automatic.
Probaj preko kompa adb sideload. To ti je najefikasniji nacin i najsigurniji. Ako ne moze, sam abortuje i ne desi se nikakvo brikovanje. Imas objasnjenje na vise sajtova.

Da li je neko uspeo da instalira martovski update preko 3_39B iz novembra?

Meni ne uspeva preko adb sideload. Kaže da je pogrešna verzija.

Da li je neko uspeo da instalira martovski update preko 3_39B iz novembra?

Meni ne uspeva preko adb sideload. Kaže da je pogrešna verzija.

Moras rucno decembar januar februar pa onda mart

Nema toga vise, izbacio HMD jer se verovatno sudarao sa Pie-evim Adaptive Battery sistemom. A evenwell paketi su i dalje tu, samo sto izgleda da su iskljuceni, ne rade, sad samo trose memoriju, mada bolje i to :D

Ipak radi restricted apps, ali mora rucno da se namesti restrikcija pojedinacno za svaki app. Drzi ikonu, pojavice se info app, otvori advanced/battery/ restrict app.

Radi restricted sve kako treba. Ne treba iskljucivailti sve Evenwell app, sve su korisne osim Power Savera, ima objasnjeno na onom sajtu dontkillapp. Ima jedna Evenwell app koja prati temp prilikom punjenja baterije pa tako regulise fast charging. Screenshot_20190331-093127.jpeg

Nisu iskljucene Evenwell app, otkud to...

Poslednja izmena:
Jaran i ja se nešto raspravljali oko transplataciji kose.
Ubio me fejs o reklamama, a nisam kucao u telefon ništa samo smo razgovarali.
Hahaha! Evo žena juče pričala sa kevom telefonom kako bi za rođendan mogla da uzme ketering od komšinice. Znači ništa nije tražila po netu ili sl. kad već ima od koga da uzme, a ono danas FB spemuje sa keteringom k'o blesav. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Na martovskom patch-u sat i po baterija duze traje bez adaptive battery i bez adaptive brightness. Samo evenwell powersaving iskljucen od sistemskih. Dva dana, 8h display. Najvise koriscen youtube, phone i chrome.

Stigao mi je update od 1449.9 mb. Da li ste nakon poslednjeg update-a radili hard reset?

Stigao mi je update od 1449.9 mb. Da li ste nakon poslednjeg update-a radili hard reset?
Stigao i meni. :) Ja nisam radio hard zbog bankovnih aplikacija i sve radi bez problema.
acfcf0fce3cf322b7b21d61fcee2f707.jpg

Primetio sam jednu stvar nakon apdejta, a to je da kada napunim do 100% ne pise charged, nego i dalje charging. Nadam se da nesto nece poremetiti sto se rada baterije tice.

Vrh Dno