Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narode, da li je neko uspeo da dobije npr Eon trio premium po ceni eon full? Kao sto je ranije moglo da se placa paket ispod a koristis skuplji...

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Malopre me zvali, imao trio gold extra, trazio raskid juce, danas ponudili 8x1rsd plus 16x4000 za eon full i jos 2 dodatna uredjaja, obavezali se da Ubee zamene sa Technicolor itd...

Mogao sam da im trazim 12 i znam da bi dali 10, ali se zbunih jer sam ocekivao maksimum 6...prevazisli ocekivanja u svakom smislu.

Sent from my H8266 using Tapatalk

Malopre me zvali, imao trio gold extra, trazio raskid juce, danas ponudili 8x1rsd plus 16x4000 za eon full i jos 2 dodatna uredjaja, obavezali se da Ubee zamene sa Technicolor itd...

Mogao sam da im trazim 12 i znam da bi dali 10, ali se zbunih jer sam ocekivao maksimum 6...prevazisli ocekivanja u svakom smislu.

Kako brale ja ovo da izboksujem?

Ja nista specijalno nisam uradio, trazio raskid... Zvali me danas. Pitali za razlog, rekoh smeta mi sto gore tretirate stare poznate od novih nepoznatih klijenata... A i mts optika mi dolazi u naselje za koju nedelju. Pitala me jesam li se odlucio za telekom, rekoh, iskreno nisam... Jer volim Vasu tv ponudu...

I ona posle ponudila 8x1rsd..ja trazio dodatne uredjaje i technicolor i to je to

Ja nista specijalno nisam uradio, trazio raskid... Zvali me danas. Pitali za razlog, rekoh smeta mi sto gore tretirate stare poznate od novih nepoznatih klijenata... A i mts optika mi dolazi u naselje za koju nedelju. Pitala me jesam li se odlucio za telekom, rekoh, iskreno nisam... Jer volim Vasu tv ponudu...

I ona posle ponudila 8x1rsd..ja trazio dodatne uredjaje i technicolor i to je to

Na osnovu cega si trazio raskid?

Istekao je ugovor

Posle svake promene izgleda da traži reset uređaja. To nikako da promene.

A da nisi još slučajno iz Niša ili iz Beograda sa Palilulule i Zvezdara dosad su se samo oni dobijali takve ponude od po 8-10 meseci po 1 dinar.

Novi Pazar

Imamo Eoon full jedan eon smart box i dva mini uredjaja,ima li sanse da se dobije pds 2100 umesto jednog od d3 minija a da ostane drugi d3 mini i naravno smart box

Možeš ti da tražiš uvek pds 2100 samo što će to sad da te košta 2900 din za priključnu taksu + mesečna renta od 290 din.

Ma mogu da ih nosim na racq još nedelju dana, ali da su svinje i to žestoke - jesu.

Svo vreme u otkaznom roku dugovanje koje mi je bilo na stanju je bilo oko -1700 din, jer mi je usluga isključena odavno, i terifirali su mi samo održavanje pošto je signal isključen.

Sada primetih da mi namerno pustili signal pre neki dan, i da je digovanje naraslo na -6400din, kao da koristim ova dva meseca sve, a nema ni puni mesec da je prošao.

Platiću bez razmišljanja, vraćam im opremu krajem sledeće nedelje, a posle tužim redom sve po ugovoru.

Poslednja izmena:

Danas očekujem njihov poziv, prema obećanju iz poslovnice. Može samo kratko objasnjenje, razlika Technicolor i Ubee? I meni je istekla UO na TG Extra pa da znam kako da pregovaram. Hvala.

Sent from my iPad using Tapatalk

pozdrav, imam jedno laicko pitanje...
moji su uveli pre mesec dana EON Light paket, koriste unifi bez problema kad su van grada i eon mobilnu aplikaciju za gledanje tv-a na mobu ili tabletu...
sve to odlicno radi ali ih zanima kako mogu taj tv koji gledaju na mobu da povezu sa TV uredjajem kada odu u vikendicu van grada gde nije uvedena nikakva kablovska i da li je to moguce?

meni pada na pamet neki chromecast ili android stik pa preko njega da se portuje slika sa moba na tv ali ne znam sta od toga provereno radi i da li radi ovako kako smo mi zamislili...

Poslednja izmena:
imas li neki odredjeni model jer uopste nisam do sad pratio nista od ovoga?

Ja imam x96 mini, odlično radi.
Naravno uslov je da ti TV ima Hdmi priključak.

ima naravno, hvala za info, pogledacu o cemu se radi pa na kraju da uporedim sa chromecastom i vidim sta je bolje i lakse za roditelje.

Samo proveri da li android box može da se poveže na Unifi, to nisam siguran.

Na bilo koji WiFi se kači, ali Unifi je malo specifičan.

Poslednja izmena:
vidim kako ovih dana kako i supernova , kao i sat trakt
doradjuju i dopunjuju postojecu ponudu internet i tv paketa
a ovaj Sbb nista...
bas dugo je proslo vremena od povecanja brzine cini mi se od proslog februara..
mislim ovde na nas korisnike D3 MIX Trio paketa , eon je totalno druga ponuda..
nadam se da ce uskoro nesto da poboljsaju!
:D

Samo proveri da li android box može da se poveže na Unifi, to nisam siguran.

Na bilo koji WiFi se kači, ali Unifi je malo specifičan.

imamo i poseban wifi u vikendici, nisam pomenuo...

hvala jos jednom, poredjujem ovaj box i chromecast pa da vidim na kraju sta je bolje za njih. bilo je bitno samo da ovo moze da se izvede u praksi.

Не знам колико то може да помогне јер ми се чини да се кабловски провајдери ретко преклапају. Једино ако ће неко због овога да тражи од СББ-а Арену или од МТС-а СК па да сви имају све. Пре ми делује да ће СББ да убрза раскид уговора са новим провајдером.

Da se zna ! Ovi hohstapleri prodaju nase podatke napasnicima sto nas dave preko fiksnih telefona, sto nam reklamimiraju svoje proizvode i prezentacije !
Kome se obratiti i prijaviti ove cijaske spijunske metode ?
Zar smo postali toliko roblje da nas svakakav olos maltretira bez bojazni od vlasti ?

Supernova ce imati SK dok ne isteknu trenutno potpisani ugovori, e sad je pitanje hoce li to biti za 3 meseca ili 3 godine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno