Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Biće za nekoliko dana 15 evra na Alijju.

Mislim da su ljudi skeptični zato što su tako jeftine, a ni QCY generalno nema baš neku reputaciju, ali QS1 zvuče jako dobro.
Da se ne ponavljam dalje, kome su potrebne bežične bubice, cenim da treba da ih uzme u obzir.

Jedino što se ne baš tako retko naleti na komentar da je charging case prestao da puni jednu slušalicu (levu uglavom?)...

Ja sam još u dilemi i treba da se smislim do tog 28. marta šta je najpametnije: da kupim tako jeftine TWS ili gotove BT sa neckband kablom ili da budžim neke sa MMCX konektorom & BT adapter.

Ono, kad mi je bitan kvalitet zvuka i udobnost na duže nošenje (= indoors upotreba) za to već imam Sennheiser HD 202 ... jedino što bi se.osećao sam kao totalni hipster kad bi šetao napolju sa njima na glavi :d :d

Tako da nisam više načisto koliko ima smisla ideja da se bira potencijalnih bolji kvalitet po cenu imanja i dalje određene količine žice...

Mala digresija za ljude koji žele da trče sa BT modulom - gledajte ako nabavljate da bude simetričan - KZ modul mi je bio problematičan jer nije imao kućište na drugoj slušalici. Kada sam nabavio KZ APTX model sve je bilo kako treba.

Ako ideš ka BTE iskreno ja bih uzeo bilo koje standardne KZ i kupio BT (APTX) modul za njih - dobiješ isto sa tom razlikom što možeš da ih prebacuješ u žičnu ili BT verziju.

S tim da mi za KZ BTE deluje da je modul identičan kao APTX. Ako je tako, nisam siguran da li je to dobra opcija jer su mi ti tasteri "preživeli" jedva 2-3 meseca. Sa manjim modelom (traje do 3h) nemam problema ni dan danas. Možda je slučajnost, ali eto mog iskustva do sad.
Hvala svima. Imam EP51, ali gledam da li ima nešto bolje. Inače, ide za poklon.

Koje od tih KZ imaju najbolji zvuk i koji je taj BT modul? Ako može link, bilo bi super, pa da pogledam kakve su.
Koliko drži baterija sa modulom?
Baci pogled na QCY QS1.

Ortaku stigle pre 10ak dana, odusevljen je. I @ivanhoe ih je nahvalio.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pogledao i dopadaju mi se. Koliko im drži baterija bez kutijice, a koliko sa kutijicom? Ako je neko koristio EP51 voleo bih da čujem njegovo utisak i poređenje.
Biće za nekoliko dana 15 evra na Alijju.

Mislim da su ljudi skeptični zato što su tako jeftine, a ni QCY generalno nema baš neku reputaciju, ali QS1 zvuče jako dobro.
Da se ne ponavljam dalje, kome su potrebne bežične bubice, cenim da treba da ih uzme u obzir.
Kada će biti popusti, u kojoj (pretpostavljam AE) radnji?
Mislio sam da to ima samo novembra i za njihovu Novu godinu.

Da li neki model kao QS1 do $30 a da mu playback baterija ide preko 6 sati?

I kad smo kod QCY... Da li je neko isprobao QY20? Kažu da ima 10-15 sati slušanja (120mAh)
A cenovno Q31 pada sa originalnih $55 na $17...

Da li da očekujem nešto u klasi KZ ES3/ES4?

Poslednja izmena:
Jedino što se ne baš tako retko naleti na komentar da je charging case prestao da puni jednu slušalicu (levu uglavom?)...
Ne sumnjam da postoje slučajevi s problemima, imaju ih i 20x skuplje Sennheiser MTW, a kamoli QCY. Ideja je da se baci što manje para za solidan zvuk, a ko hoće da da više - nek da više.

Pogledao i dopadaju mi se. Koliko im drži baterija bez kutijice, a koliko sa kutijicom? Ako je neko koristio EP51 voleo bih da čujem njegovo utisak i poređenje.

Kada će biti popusti, u kojoj (pretpostavljam AE) radnji?
Mislio sam da to ima samo novembra i za njihovu Novu godinu.
Drže 4 sata same, plus nekoliko punjenja iz kutije, nisam baš testirao koliko tačno jer ih stavim unutra kad god ih ne koristim.
Anniversary sale je od 28.3. do 1.4, evo recimo ovde će ih biti za 15,80, a može to i manje s kuponima.

I kad smo kod QCY... Da li je neko isprobao QY20? Kažu da ima 10-15 sati slušanja (120mAh)
Čisto sumnjam da će išta da traje 10-15 sati, nešto videh po komentarima da je 6-7 realno.
A kako zvuče - ko zna. Osim QS1 imao sam još jedne njihove slušalice i bile su grozne. Ne bih ni QS1 uzimao da nisam pre kupovine video pozitivan komentar od nekih ljudi.

Pa KZ APTX model radi 8 sati provereno. Nije nemoguće da nešto novo danas prebaci 10 sati.

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Ja sam porucio obicne, a uzeo sam skuplji BT modul. Kontam ja kako se stavlja, valjda nece ispadati, jesi li probao da trcis sa BT modulom? Sledeceg meseca uzecu jos USB C kabal, mislim da ce kvalitet zvuka biti bolji sa ovim kablom.
Ako budem menjao bubice imacu spreman kabal, ako vec imam USB C izlaz da ga iskoristim.
Nisam još, ići ću u sredu na trčanje pa javljam. ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Super. Meni stigle sluske ma carinu, a BT modul ceka na isporuku jer posta strajkuje. BT modul je prosao bez carine, nadam se i da ce bubice. Ja sam uzeo malo skuplji modul, ajde kada vec uzimam da ne zalim posle posto vidim da su oprecna misljenja ovde. Ostaje mi jos da uzmem neki usb c kabal, kako bih izbegao koristenje adaptera za 3.5mm...

Kakav je zvuk, jesi li zadovoljan?

Јел се и вама Меизу ЕП51 испразне саме од себе када их оставите, иако су угашене?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Drže 4 sata same, plus nekoliko punjenja iz kutije, nisam baš testirao koliko tačno jer ih stavim unutra kad god ih ne koristim.
Anniversary sale je od 28.3. do 1.4, evo recimo ovde će ih biti za 15,80, a može to i manje s kuponima.
Хвала за линк, шпанска радња, али је достава ипак из кине? :d Управо сам наручио једне.
Нису много пара а изгледају баш екстра, плус имају микрофон.

E meni nešto nije jasno, planiram da uzmem za poklon neke bežične slušalice, i nakon ozbiljnog istraživanja od cirka 2 minuta odlučim se za tin t2. Sada čitam da pominjete bluetooth module, kablove... Da li mi nešto dodatno treba da bi one radile bežično? Na nekom Samsungu j7 2017 bi trebalo da rade. Ako ne, šta još treba kupiti, ako neko ima strpljenja da pomogne.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Uh, dobro da sam pitao. Da li onda ima nema druga preporuka u tom cenovnom rangu? I dali postoje neke slušalice za koje ne treba taj kabl a da koštaju recimo do 50e?

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Bok ekipa

Neki dan pregledavo razne reviewe po netu za in ear slusalice pa naletio na ovu grupu. Vidim da ste aktivni pa reko da vam se pridruzim.

Imam xiaomi piston 3 vec neke 3 godine, prosle godine si uzeo EP 51 da ih mog koristit kad se bavim nekom aktivnosti (najvise trcanje).

Prije 2 tjedna uzeo Trn v80 koje su mi dosle iz kine za nevjerovatnih 8 dana, a posto je sada ovaj sale na aliju, reko uzet cu si jos jedne pa ostavit one koje mi budu bolje.

Bila nedoumica izmjedju Tin Audio T2 koje ste vamo a i na netu nahvalili i RevoNext QT2.

Na kraju se odlucio za T2. Iako sam ih platio odmah cim je krenio sale i kupio od istog trgovca kao i Trnv80, narudzbu jos uvijek obradjuju. Cini se da ove nece doc za 8 dana.

Nazad
Vrh Dno