Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Zovi podršku i reklamiraj, pogotovu ako imaš smetnje na televiziji. To znači da postoji problem sa signalom.

Nisam video da ima hbo u listi kanala? Jel to u nekom vecem paketu? Ja imam onaj 100mb/s + tv.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Ključno ovde je "a mi ga ignorisali" :) Da ga svi ignorišete/mo i ne odgovarate/mo na njegove postove, manje bi bilo zabune ovde što se tiče kanala (i uopšteno bilo čega jer lik samo stvara konfuziju ljudima koji se ne razumeju dovoljno u sve ovo, a najtužnije je što se ni on ne razume...) koji su inače fenomenalni u odnosu na Jotel ili Kopernikus. Sbb nikad nisam koristio niti cu, ne volim sbb. (a i van pameti mi je da neko daje 2000 više za paket zbog 3, 4 kanala...)

Što se tiče povećanja cena, sigurno bi bila veća cena da ima tih neki test kanala koji se ovde stalno spominju ali nije lud ovako dobar provajder da izgubi korisnike zbog 2, 3, kanala koja IONAKO vrte sve filmove u krug i to su sve VEĆ VIĐENI filmovi od pre 2, 3, godine :) I sam posedujem HBOgo (preko telenora) i ništa novo ne ubacuju već evo ima godina dana, samo vraćaju neke stare "filmske hitove" i kao ponovo su premijerno na HBO-u... Verovatno dotični nije čuo da postoje narodski programi i da tamo može da odgleda sve filmove.... A i nije loš otići u bioskop i pogledati film... Imamo bioskope u Nišu za one koji ne znaju..

Dajem pola para. Ostalo sakupite :)

Hahahaha, alal ti na razmisljanju.
Pa koja je poenta kablovksa ako treba da idemo u bioskop?! Sto onda ima u ponudi FOX ovih kanala, Epic Drama i Pinkovih kanala? :D
Kopernikus kablovska ima Superstar HD kanal i dobijaju od sledeceg meseca HBO bez dodatnog paketa za svega 200 dinara...

hahaha, placaj kablovsku a idi u bioskop hahahaha, koji si ti kralj :D

@jabree, kod tebe je definitivno problem sa signalom. Da nisi slucajno prelomio opticki kabl ili nesto slicno? Moguce da je kod tebe u stanu/kuci problem, a mozda i negde usput, na sta nisi imao direktnog uticaja ti ili neko od ukucana. Nadam se da si ih iscimao da provere u cemu je problem i javi nam sta se zbilo na kraju i koliko je vremena bilo potrebno da se resi problem.

edit: Rekao bih ti da proveris da li je ruter problem, ali koliko se secam kod tebe je konfogiracija optika - media konverter - ont - ruter. A kod tebe i kablovska brljavi, zato nema razloga da sumnjamo u ruter. Pre moze biti da ti je zapao falerican media konverter, ali sumnjam.

Inace, ako placas 100 treba da ocekujes 100. Osim ako nije 100Mpbs ruter, tada ocekuj 95-98Mbps.

Poslednja izmena:
Da ne ureknem sada je bolja situacija s netom evo sad i na tel radi kako treba, evo na par m od rutera preko tel.....
Kanali definitivno znaju da zezaju.... kod mene niko ne sme da pridje do rutera a i kabl je tako namesten da i da hoce ne moze....
f6a8ec581008497ef800beda64d6208f.jpg

A sto se kanala tice evo npr fox life secka katastrofa..... animal planet hd crno danima i eurosport 1 hd isto katastrofa i jos puno drugih.....
ef1f848b3ddfdd6d17b8c19ccf024404.jpg
d11520d48b0a9aeee738c41b32d162b2.jpg
12669aeba604d7596482fc6fb24c821d.jpg
1c228bc267bbe0aab238ae7f6cfdbee6.jpg
79d1906ab43a03e5fc8f4f9cfff762e1.jpg
ce2ba82204079a5cfd7e93cd6803d77b.jpg
bdd7ab69326e10bf374a5d5296419d11.jpg

Na tvom mestu ja bih svakako to prijavio, ne moze cas da radi cas da ne radi. Osim ako nisu vec intervenisali, citajuci prepisku ovde ;-)

Kod mene bez problema funkcionisu svi kanali koje si nabrojao, bez ikakvih smetnji. Ili je problem do lokalnog NOCa ili do tvojih kablova u kuci. Proveri za svaki slucaj kablove, konektore na istim, ako nema promene, prijavljuuuuuuuj! :)

BTW. pusti zeni foxlife hd (test 6) i oprosti se od televizora. :p

Poslednja izmena:
To je izgleda samo kod tebe. Pisi podrsci na mail, brzo resavaju. Pisi im na podrska @ exe-net.net

Kopernikus kablovska ima Superstar HD kanal i dobijaju od sledeceg meseca HBO bez dodatnog paketa za svega 200 dinara...

Kvalitet kanala Superstar je na nivou recimo FOX Movies, emituju se filmovi Umri muški, Sfera, Rat ruža, znači filmovi koje smo već stotinak puta gledali...
Jedino vredno pomena na ovom kanalu je serija "Besa", čija se prva sezona završila.

Samo je logo Superstar kanala u HD rezoluciji.

HBO kanali za 200 dinara? To je već rekla-kazala.

nije da mi treba.... ali sajt kurir preko exe neta nikako da radi otkako imam njihov net..... probao na vise uredjaja.... cim promenim net odmah radi.... jos kod nekog? [emoji23]

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

^cek, to se zalis ili hvalis ExeNet? :D

Haha sto se mene tice hvalim ih...m da nemam jednog ukucanina koji je to primetio ja ne bi ni obratio paznju.... [emoji23]
sto se mene tice moze i pink i ostalo smece da iskljuce ima duplo da im platim

^Probaj da promenis DNS. Meni njihov DNS nije hteo da pronadje Docker registry.

Sad sam probao sa njihovim DNS-om i sada i meni radi.

Ono sto mi je najveci problem trenutno je to sto mi ne radi ssh pristup Bitbucketu. Ne mogu npr. da kloniram ili povucem promene sa nekog repo-a. Nije bitno da li je privatni ili javni. Na VDSL-u, na istom racunaru sve ovo radi dobro. Samo na Exenet-u nece. Da li neko od vas moze da proba da klonira ovaj repo:

Kod:
git clone [email protected]:atlassian/stash-example-plugin.git

^ Probao sam u Windowsu. Prijavljuje Permission denied (publickey)

EXE NET ULAŽE U KVALITET PONUDE!
15. MARTA 2019.
Poštovani korisnici, u cilju unapređenja naše usluge i nivoa kvaliteta, ”EXE NET” će uskoro unaprediti pakete interneta, televizije i telefonije!

Ako povećaju cene, ovog FULL HD-a treba.... tri tačkice, PIP :)

Mogli bi da ubace NOVA S kanal ako već nešto menjaju. FULLHD je svakako kriv sa njegovim zahtevima, samo im daje ideje kako da poskupe.

Vidim na sajtu sutra prekid u nekim naseljima, pominje se vojna parada_?

Ažurirano:
15.03.2019. • 18:00
Svi servisi: Prekid u Nišu, Najava radova, više naselja
Exenet Lokalne Mreže: OK
Dana 16.03.2019. od 08h, doćiće do prekida svih servisa u naseljima Komren, Ratko Jović, Crveni Krst, Branko Bjegović zbog radova na izmeštanju optičkih vodova, usled hitne naredbe i organizacije oko održavanja vojne parade.
Molimo korisnike da budu strpljivi dok uspostavimo optički signal u toku dana, što će zavisiti od situacije na terenu. Exe Net će uložiti maksimalne napore da prekid bude najminimalniji.
Izvinjavamo se unapred korisnicima na prekidu.

Па ако уведу његове канале, биће занимљиво на шта ће касније да кука. Иначе ми се чини да ехе има политику да цене не мења а ако се уведе нешто ново, ко то хоће потписује нову УО. А и не пише да унапређују цене. ;)
Видео сам јуче на Булевару НТ екипе које нешто раде са оптичким кабловима али поред њих и пар војних лица и пандура, мислио сам да се нешто дешава али је вероватно ово у питању. Можда ће у касарни да буде нека техника која захтева висину преко оне на којој су каблови?

Nisam video da ima hbo u listi kanala? Jel to u nekom vecem paketu? Ja imam onaj 100mb/s + tv.

Mogli bi da ubace NOVA S kanal ako već nešto menjaju. FULLHD je svakako kriv sa njegovim zahtevima, samo im daje ideje kako da poskupe.

Vidim na sajtu sutra prekid u nekim naseljima, pominje se vojna parada_?

Tesko ce da uvedu Nova S, jer su izbacili N1. Mozda uvedu filmske kanale a mozda i ne. Od njih nista ne bi cudilo. Mozda ce davati korisnicima hibridne dekodere, sto bi bio napokon red. Ali Exe Netovo "uskoro" bude uvek najmanje godinu dana. I vise.

Ali mi nije jasno zasto na sajtu ne postoji lista kanala kao da je to neka tajna

Ако буде овог или следећег месеца, обећај да нећеш да пишеш у теми следећих 5 година. ;)

Ако буде овог или следећег месеца, обећај да нећеш да пишеш у теми следећих 5 година. ;)
Ovo bi lepo bilo zbog nas korisnika a i zbog nas, članova foruma [emoji16]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zaboravio sam da napisem. Stavio sam svoj ruter i sada nemam problem sa Bitbucketom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li razvode kablove i po one manje bandere ili samo na one velike? Konkretno me za Pirot interesuje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo da je bandera.

Vrh Dno