Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Nemoj 10,kupi jos 100komada molim te,,ovde pricamo o prednostima i manama i nemoguce je da s10 plus ima samo fp kao manu,ja sam poredio jedan pored drugog m20pro i s10 plus i tvrdim da m20 pro ima bolji displej,bela boja na samsungu nije bela nego vuce na sivu to je jos jedna bitna mana a sta je sa power dugmetom ,jel uspevas da ga dohvatis jednom rukom? I ti si objektivan?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Tema sve više vuče na m20Pro vs S10 vs pixel. Potpuno je bespredmetno porediti telefone pogotovo na ovakav način. Svako svoga konja hvali a oni koji razmišljaju koji da kupe dovode se još veću dilemu ili trilemu. Ali ovo je tema o s10 i s10+ a sve veći broj postova uključuje m20 pro. Mislim da bi mogli da se vratimo na temu. Možemo govoriti o prednostima i manama s10 i S10+ bez da to upoređujemo sa Mate 20 pro jer za taj tel postoji zasebna tema. Ovo prepucavanje koji je bolji nikud ne vodi.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Full size na: https://www.dropbox.com/s/5wjqvniuw1oxkbc/2019-03-12 17.48.57.jpg?dl=0
f37a114df29394ceb61a20937c990e65.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Waaaao, i power dugme??? Smehotres.
Ljudi, da se uozbiljimo. Desava li se nekome da nece da presalta na data i da mora restart?

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

To je to, novi Samsung i odmah mora restart kada zabaguje! Nikada oni nece napraviti to da valja kako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu da verujem kakve mane pronalazite, power dugme je vislje, pilula i ostale neboluze. To je telefon koji se koristi sa dve ruke, za jednu je S10. Koliko vidim najvise se hvali iphone koji ima notche sto je takodje ruzno, hvalite p20 pro koji iskopirao samsunga i apple za ekran. Stavio mu zakrivljenje i notch. Po postovima ovo nije razgovor o novom modelu neko maksimalno pljuvanje samsunga.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne vidim neko preterano pljuvanje po uredjaju. Mozda malo razocaranje od strane ljudi na forumu. S10+ jeste najbolji telefon na svetu trenutno, jos ako se nabavi verzija sa SD.. Meni se npr ne svidja to sto je telefon izuzetno lagan. Ne deluje mi premium.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

To je to, novi Samsung i odmah mora restart kada zabaguje! Nikada oni nece napraviti to da valja kako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolega otisao na odmor (doduse auto ban zbog skupljenih poena), ko je sledeci?

Ako ne znate normalno da komunicirate, nemojte

Iskreno nikad mi neće biti jasno da ljudi koji nemaju ili nisu koristili neki telefon tako žustro komentarišu isti , pronalaze mu mane i slično . Al ajde ... tako je to valjda i drugim sferama života .

Iskreno nikad mi neće biti jasno da ljudi koji nemaju ili nisu koristili neki telefon tako žustro komentarišu isti , pronalaze mu mane i slično . Al ajde ... tako je to valjda i drugim sferama života .
To je standard kod Samsunga. Isto je bilo kad sam uzeo S7E. Sećam se kad je izašao prvi S kako su ljudi koju du požurili i uzeli neki HTC nastojali da maximslno ispljuju Galaxy S kako bi sebe ubedili da su napravili pravi izbor. Mada je sve to u redu da nije otišlo toliko daleko. Ne može niko da tebe ubedi da si pogrešio ako ti znaš da nisi.

Stvar izbora i licnih afiniteta, nista vise.
Dati misljenje/subjektivnu recenziju ili realan razlog ne kupovine istog je dobro doslo, ubedjivanje/trolovanje/spamovanje vec prelazi u druge nepozeljne kategorije.
Ne znam za slucaj da su takvim nastupom ikog ubedili u suprotno...
Smucili su mi se vise takvi likovi, od sada secem sve bez pardona.

Meni se recimo mnogo svidja S10e, koliko vidim evo ga vec na 600e, jos 100 dole i prava stvar.

I meni se najviše svidja s10e. Konačno neki malo android koji nije puno osakacen u odnosu na skuplje verzije.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk

A realno danas je svaki telefon dobar, svaki ima preko 3gb RAM-a i sta ce telefonu vise... :)

Hm...

Telefoto i wide kamera ne mogu da snimaju video... ili sam ja previše ćorav i ne mogu da nađem kako da namestim.

Pfff fora je što ne mogu ako se snima u FHD 60fps... a to ni ne piše jasno negde.

Blah.

Ima li opcija da se menja rezolucija fotografije? Ja pogiboh tražeći

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vrlo interesantno da se ovako iscudjava lik koji je na nekom drugom forumu moderator i pljuje sve sto nije Samsung
Izvinjavam se ako si se pronašao negde , ali ja za tvoj Vivax Fly telefon nisam reč rekao . Uostalom ovo je tema za Samsung ....

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Poštovani,

nažalost Vam nismo u mogućnosti osigurati Samsung uređaj od loma ekrana, iz razloga što se naša ponuda odnosi na uređaje koji su kupljeni od 8.3.2019. (što se proverava prema datumu koji stoji na fiskalnom računu / ugovoru o prodaji).

Kako ste naveli da je datum kupovine Vašeg uređaja 6.3.2019., nažalost nemate pravo na osiguranje od loma ekrana.

Savetujemo Vam da direktno kontaktirate Samsung vezano za besplatne slušalice preko broja 011/321-6899.

Hvala na razumevanju.

Ovo skroz luda posla. Zato što sam telefon kupio u preprodaji ne mogu da besplatno osiguram ekran?!?

Da li je neko primetio da bela boja na S10 vuče na žutu? I kada se podesi na prirodne i na živopisne boje opet bela vuče na žutu.

Zvao Samsung podršku, javlja se podrška u Sloveniji... vrti čovek botovsku priču ni ne slušajući da sam registraciju na telefonu završio da mi nije stigao mejl. Ne može da proveri da li je izvršena registracija ili ne.

Za osiguranje ekrana me prebacuje na firmu osiguranja, koja me je iskaširala zbog datuma prodaje već.

Mislim da ću po prvi put iskoristiti svoje zakonsko pravo i vratiti proizvod prodavcu.

Vrh Dno