Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni se dopala cela sezona TD, uključujući i poslednju epizodu. Lepo je kad nema velikih preokreta, iznenađenja i neočekivanih otkrića i valja videti realizam nekad. Poslednja epizoda mi je kao neki dream pop album, takav utisak je ostavila.

Jel gledao neko Colony? Kaže post-apokalipsa, sf, distopijska, orvelovska.. ali vidim i tri sezone, pa me zanima jel vredi tog uloženog vremena?

Kazu da je dosadna drama :) pojavio se na netflixu, pa mozda pokusam...

Star Trek: Discovery - poslednje dve epizode nesto bolje ali generalno sezona ispod proseka...Izgleda da su su sabili svu patetiku u prvu polovinu i krenuli sa konkretnim stvarima u drugoj.

U nedostatku drugog (sci-fi) materijala moze da prodje. Btw. Cap'n Pike mnogo podsecna na Kirka (as in Setnerovu glumu)

Hvala, preskačem onda.. Vidim pišu i da je nedovršena otkazana.

Ja počeo Cowboy Bebop-a. Odavno sam se spremao. Ne pamtim da sam skoro gledao nešto sa ovako dobro uklopljenom muzikom.

Sent from my landline using Tapatalk

Ja počeo Cowboy Bebop-a. Odavno sam se spremao. Ne pamtim da sam skoro gledao nešto sa ovako dobro uklopljenom muzikom.

Sent from my landline using Tapatalk

Nista to ne valja... :) 80s/90s (donekle do 2006) je suvo zlato sto se tice vanserijskih animea, odnosno dok nisu poceli sa upotrebom cgi-ja (za ciju popularizaciju je donekle kriv Mamoru Oshii sa GiS2: Innocence)

Osecam da se i "prevodioc" smorio od druge sezone ...meni je prva bila odlicna, a ova druga... stao sam posle 2 epizode :)

Poslednja izmena:
I pored komentara u temi, nisam ocekivao da ce kraj True Detective S03 biti onako los.

Ipak, vredi odgledati.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kingdom

Trenutno sam na 4. epizodi i ovo je vrhunski. Vratilo mi veru u zanr posto je u autu jedno 15 godina lol

True detective S3, jedini problem (po meni) je gledanje 1 ep sedmicno sto zna da skrene ocekivanja u neki drugi pravac, ali kad se sve sabere od pocetka do kraja je jedna zanimljiva i konzistentna prica sa solidnim zavrsetkom. Prva sezona mi je bila vrh ali mi je kraj bio ocajan recimo...
Koji Kingdom je u pitanju? Moze link ka imdb? Ima ih nekoliko...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Dobra 8 epizoda Orvilla, da odrzavaju onakav nivo tokom cele sezone bila bi serija na dosta visem nivou.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Palim radio, Billy Idol- Flesh for fantasy odma me fleš pukao na seriju Nip/Tuck ili Seci me kako su kod nas preveli. Kakav je soundtrack imala ta serija.

Pa eto ko nije gledao i ne zna sta je preporucujem. Jedna od retkih tog zanra da sam odgledao celu i to jos na TV a ne sa neta. Sigurno ima 10 godina kako se zavrsila.

Mene isto tako jedna stvar podsetila na seriju pre dosta meseci ...
Layo & Bushwacka - Sleepy Language

Koji Kingdom je u pitanju? Moze link ka imdb? Ima ih nekoliko...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Korejska horor serija (ekipa koja je radila train to Busan). Diskutovali smo više puta, bas je pravo osveženje u žanru

Supernatural 4 epizoda 9 sezone pod nazivom Slumber Party.

Meni lično do sada najbolja epizoda u svim ovim sezonama što sam odgledao do sada

Do sada mi je Yellow Fever bila jedna od najboljih epizoda ali sada ova preuzima prvo mesto

Supernatural 4 epizoda 9 sezone pod nazivom Slumber Party.

Meni lično do sada najbolja epizoda u svim ovim sezonama što sam odgledao do sada

Do sada mi je Yellow Fever bila jedna od najboljih epizoda ali sada ova preuzima prvo mesto
Realno ili zezas? Meni je bila jedna od dosadnih. Obrati paznju na 11 epizodu 9 sezone, nije bila losa. Inace generalno meni je najbolja bila The French Mistake, 6 sezona 15-ta epizoda.

Poslednja izmena:
Moja generacija Z - NE ZNAM KAKO DA NAZOVEM OVO, očigledno je problem u meni jer su mi sve nove naše serije smeće.

Realno ili zezas? Meni je bila jedna od dosadnih. Obrati paznju na 11 epizodu 9 sezone, nije bila losa. Inace generalno meni je najbolja bila The French Mistake, 6 sezona 15-ta epizoda.

Ne zezam meni se baš baš svidela.
Valjda zato što volim te altenativne priče oko tih bajki i sl

Da,i French Mistake je dobra epizoda.
Tu sam se isto dobro ismejao

True Detective sezona 3............ 8/10
Veoma dobra sezona, nije spektakularna, meni se bas to dopalo. Realna detetivska prica (drama) koju treba pogledati.

Deutschland 83 sezona 1 ........... 7,5/10
Zanimljiva spijunska serija, nadam se da ce i druga sezona biti dobra.

Auh covece u sta se pretvorio The Walking Dead, ono je katastrofa.
Edit: Ovaj IMDB komentar od reci do reci deli moje misljenje (10-ta epizoda)
c9239ffd57923ed2fcd055aa02e18651.jpg

Poslednja izmena:
Dal to neko jos uvek gleda..

I ja gubim zelju sa svakom novom epizodom, ali ne volim da batalim nesto posle toliko godina. Uvek bi me zanimalo kako se zavrsila :)

Slazem se, i ja. Gledao sam do polovine osme sezone, ali morao sam da batalim. Da ne poveruje covek koliko je ono bilo lose..

ma zavrsio se walking dead - garant su svi umrli jos pre 2 godine, a sad samo sanjaju da su zivi :D

Ja sam batalio sa krajem prosle sezone. Kao i Fear The Walking Dead, pre dve sezone.

Loš scenario uništava te serije. Jednostavno ne umeju da napišu scene koje "piju vodu" i mogu da se "progutaju". Na početku i valjaju, ali kako odmiču sezone postaju sve lošije. Stojim iza toga da su najbolje serije koje se pišu za 3-6 sezona sa smislenim tokom priče koji uvek vodi ka kraju.

zombi apokalipsa i nema puno smisla, zato je greška što uopšte pokušavaju :)

poslednji Srbin u hrvatskoj je najsmisleniji film na tu temu, a on je čist treš

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno