Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni radi normalno na X96 max.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Kad hoću da pristupim X96 Mini box-u, izbaci mi ovu poruku... U čemu je fora, kad kod tebe radi?
f244504072b2e11f0d84effbb6f89dcb.jpg

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Vidim da je acr recorder u novoj verziji izbacio ime onoga ko vas je zvao, i da sada snimljeni razgovori nemaju ime...pomaže li nešto da se ostane na staroj verziji, ili će u nekom trenutku morati svejedno da se pređe na novu?
Al ajd sad to, ali autor programa kaže da od Android pie više neće moći da se koriste third party aplikacije za snimanje razgovora, zna li neko nešto od tome...? Pošto mi je to dosta bitno to onda znači da ću imati sužen izbor telefona u budućnosti...to znači da ću morati da biram neki telefon koji snimanje razgovora ima ubačeno fabrički, ako sam dobro shvatio?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Otprilike, neke aplikacije rade na pie, neke ne, developeri se ograđuju, google tako odlučio. Xiaomi sistemska aplikacija sigurica, za ostale ne znam

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Nema snimanja razgovora na Pie, i ne može da se zaobiđe to. Dakle bilo koja 3rd party aplikacija od Pie ne radi za te svrhe. Jedino ovi koji imaju sistemski to(Xiaomi?).
Što se tiče ACR, možeš da ostaneš da starijoj verziji slobodno. Izbaciće full(unchained) verziju na neki drugi app store(Huawei/Samsung) pa ćeš moći odatle da skidaš i koristiš normalno. Ne znam samo zašto već nisu izbacili, najjednostavnije bi bilo da su okačili na sajt kod njih apk, kao što je Cerberus uradio.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nema snimanja razgovora na Pie, i ne može da se zaobiđe to. Dakle bilo koja 3rd party aplikacija od Pie ne radi za te svrhe. Jedino ovi koji imaju sistemski to(Xiaomi?).
Što se tiče ACR, možeš da ostaneš da starijoj verziji slobodno. Izbaciće full(unchained) verziju na neki drugi app store(Huawei/Samsung) pa ćeš moći odatle da skidaš i koristiš normalno. Ne znam samo zašto već nisu izbacili, najjednostavnije bi bilo da su okačili na sajt kod njih apk, kao što je Cerberus uradio.

Ja sam na Pie i snimam razgovore bez problema sa Cube ACR aplikacijom, bez roota.

Ali samo svoju stranu? Ne može da se snima druga strana na Pie.

Boldbeast recorder je snimao na pie takođe ali je bilo drugih problema, nisu se prikazivali brojevi telefona u listi, treba isprobati sve, možda nađeš aplikaciju koja ti završava posao

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Stigao night mode i za Viber. Deluje mi bolje nego kod Messenger-a.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Jel crn ili siv?

Mora da se skine poslednja verzija aplikacije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Како да инсталирам Xiaomi снимач на А2?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Kada koristim Blokadu, nonstop gore stoji ikonica ključića, kao da sam preko VPNa. To treba tako ili ne?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Pa blokada i sve ostali protiv reklama borci su ustvari vpn programi.

Aha, sve jasno. Hvala.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Problem kod messanger-a je što je black mode a ne dark, ali i dalje mi je bolje za oči nego bela koja me je ubijala.

Kod mene nema te opcije,najnovija verzija vibera,10-ka

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Dark mode dolazi sa verzijom Viber 10.2.0.3

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Иди на апк мирор па скини последњу верзију, ја сам сада скинуо и има дарк мод.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja sam juče radio Update sa GP i imam opciju Dark mode....piše na slici...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
703c274f968b14b810f5d96363ce240c.jpg

Poslednja izmena:
Stigao update za viber,za sada zadovoljan

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno