Probaj da nemas negde u podesavanju usb turn on ili slicnu opciju, da usb uredjaji mogu da pale tv, mozda zato drzi usb pod naponom.Ima li resenja osim cupanja ili ostavljanja da radi nonstop?
Koliko sam upućen, samo sony trenutno daje garanciju 5 god ali su preskupiMeni treba neki 50'', da li da uzmem Samsung 50NU7402 ili ima neki bolji, nije mi bitna cena a ni 4K/8K, voleo bih da ima garanciju 5 god..
Za Teslu mi drugar kaže da ne radi!
Hisense i Vox znam da radi iz ličnog iskustva. Za Teslu mi drugar kaže da ne radi, ali mislim da je to do SBB "servisera" koji dođe da ugradi i ne želi (ne zna) da podešava TV druge marke ako nije Samsung i LG!
Pa nema tu šta da se podešava
Koji od jeftinijih marki 32" provereno radi sa sbb d3cam i karticom?
Pa nema tu šta da se podešava
Saborci, evo i ja slatke muke...planiram da uzmem novi tv, od 40 do 50 incha velicine...verovatno 45. Hteo bih nesto best buy, pa mi, s obzirom da nisam strucnjak niti sam posebno pratio modele, treba savet. Vidim hvali se oled tehnologija, ali nisam siguran koliko kostaju takvi televizori...svakako molim ako neko ima neki dobar savet za odnos cene i kvaliteta, bicu zahvalan na pomoci.
pozdrav
Pa nije baš da nema ništa.
Kod nekih televizora, potrebno je uneti određena podešenja da bi tjuner uopšte registrovao digitalne kanale. Nešto tipa (prepisano iz uputstva za D3cam):
- Za prijem signala potrebno je odabrati „Cable“
- Za tip signala odabrati „Digital“
- Za izbor zemlje odabrati „Other“
- Za režim pretrage izabrati “Quick”, a u polja za frekvenciju, modulaciju i simbolsku brzinu uneti:
610000kHz, 256QAM, 6956KS/s (polja za početnu i krajnju frekvenciju su opciona i ne moraju biti popunjena)
- Poželjno je uključiti opciju za automatsko ažuriranje informacija, ukoliko postoji
Što se tiče sortiranja kanala, ni Sony npr. ne sortira kanale po onoj SBB listi. Samsung i LG urade baš taj redosled kao na SBB flajeru, ali Sony jok. A ni mnogi drugi.
Samsung je izbacio podrsku za DTS na svim modelima za 2018-tu godinu. Ne znam razlog. Ako skidas BR sadrzaj sa neta ako imaju DTS zvuk nece ti ga citati. Moraces ili drugo izdanje ili da radis konverziju.Pozdrav, planirao sam da uzmem Samsung 55" 4K UHD NU7402, ali sam sad prosao malo temu gde se spominje DTS kodek koji u neki modelima vise ne radi.
Sta to znaci za nas obicne smrtnike? Hvala na pojasnjenju.
Ako koristis netflix, popcorn i ostalo nemas problema. TV ne radi ni passthru DTS-a tako da ti ne pomaze ni kupovina zvucnika sa dts dekoderom. Sve u svemu ok je tv. Neki imaju malo probijanje svetla ali generalo sto se mene tice najveca mana mu je cena. Kvalitet slike je super. Panel je dobar, onaj daljinski je savrseno zgodan, ne bih mogso vise bez njega tj. ne mogu vise da koristim klasican daljinski. Brz je TV, smart radi savrseno za sada, ni najmanjeg problema, multitasking savrsen.Znaci ako ne gledam BR filmove, ne moram mnogo da brinem?
Procitao sam par tvojih postova oko nu7402, generalno sta mu najvise zameras, a sta ti je plus kod modela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari