Pise da je baziran na Pie e sad mozda nije sve ugradjenoZnači nije pravi Pie.. Ja sam na CypherOS (tako li se zove) imao i Adaptive Battery.
Jel ro samo za stock?Imaš opciju kroz Adb da omogucis full bez rootovanja. Imaš u opisu na play storu.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Moraš preko ADB-a rekoh već.Izgleda da taj Naptime ne radi nista,ako telefon nije rutovan.Instalirao,ukljucio,ali apsolutno nema nikakve promene sa baterijom.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Moraš preko ADB-a rekoh već.
Bio sam skeptičan u vezi toga da li radi pa sam uključio opciju da gasi WiFi svaki put kad uđe u Doze, čisto za probu. Radio bez problema.Jeste.Hvala ti.To sam potpuno zaboravio.
Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk
Pa ovo je bas za erecovery....o tome govorim. Koristiš drugi telefon ili laptop kao tačku za povezivanje na kojima su upucao drugi Dns.Zanimljivo, znači može preko drugog telefona fora... Verovatno može i preko otključanog bootloadera da se ispegla telefon erecovery metodom tako?
Pa sa otkljucanim bootloaderom može i ovako OTA, a može i preko Ff ovom metodom u erecovery gde mislim da isto briše sve ko servisni. Mada nisam 100% siguran da briše sve.Razumem, nego pitam, ako je neko gurao sistem sa HWOTA, pa bi da se "ozvaniči" a ne gura mu se servisni da ne izgubi podatke pa da podešava sve iz početka, da li je to moguće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari