Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ray Donovan se još uvek drži dovoljno da se gleda. Solidna sezona.

Može li predlog neke pozitivne serije, sitkom, bilo šta? Malo su mi se smučile ove krimi priče, mračne postavke i sl.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Počeo sam da gledam The Passage, za sada serija obećava.

Besa dobro gura i posle 9.
Ima propusta, već su pominjani, ali vrlo dobro je ovo za sada, pomak napred.

Poceo Baptiste :)

Star Trek batalio na karju sam 1 sezone nekako mi nije isla.

Boston Legal legendarna serija.

True detective 3 sezona ako se raplete kako se zavrsila 6 ep onda nece biti nista spec ali nadam se nekom twistu.

@True Detective, Episode 6
Sve se izgleda otpetljalo kada je otac načuo razgovor dva policajca 1990. Jedna stvar je išla drugoj, oni su ukazali na majkinog rođaka, koji je ocu nakon maltretiranja odao ime i lokaciju mogućeg otmičara ubice.
Epizoda se završava kada otac nalazi nešto iznenađujuće u jazbini otmičara (koja je obezbeđena specijalnim sef-vratima) i upravo u tom trenutku se nazire silueta ubice iza leđa oca.
Ako sam dobro razumeo :)

Ma nema tu puno misterije, ako ne bude neki odličan spin u poslednjoj epizodi džaba im i gluma i sve .. pod spinom mislim na umešanost nekih likova na koje niko ne sluti

Ja gledam po dve epizode vezano, baš sam uronio u taj svet. Skakanje između perioda 80, 90, 2010 je isto plus, mora da se prati pažljivo.
Pohvalio bi i produkciju, na nivou filmova.

Da li ima neka preporuka za završenu seriju, ne mogu više da čekam, tipa Bosch, Homeland, Ray Donovan (dopada mi se crni humor), The Strain, Banshee, Breaking Bad , Dexter .

Pogledaj The Americans, po meni mozda i najbolja serija ikada snimljena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@True Detective, Episode 6
Sve se izgleda otpetljalo kada je otac načuo razgovor dva policajca 1990. Jedna stvar je išla drugoj, oni su ukazali na majkinog rođaka, koji je ocu nakon maltretiranja odao ime i lokaciju mogućeg otmičara ubice.
Epizoda se završava kada otac nalazi nešto iznenađujuće u jazbini otmičara (koja je obezbeđena specijalnim sef-vratima) i upravo u tom trenutku se nazire silueta ubice iza leđa oca.
Ako sam dobro razumeo :)

Silueta je od šefa obezbedjenja Hoyt foods-a, onaj bivsi pandur koga su detektivi ispitivali. On radi za Hoyt gde je keva radila na liniji sa pilićima. Pa sve ukazuje da je gazda Hoyt držao klinku u roze sobi. Verovatno je keva dok je radila ili bila u šemi sa matorim pa je to njegova ćerka. Ili mu je ˝rentirala˝ malu. Pa je ovaj posle kidnapovao. A klinka Julie (1990) je u telefonskom razogvoru rekla da joj ˝ovaj sto je na TV-misleći na oca Scoot McNairy˝ nije otac već da se tako predstavlja i da zna šta je uradio. I svima je govorila da je princeza iz roze sobe, to je ta soba iza sefa. E sad nisam gledao 7 epizodu pa ne znam šta se izdešavalo. Ali ja kontam ovako stvari i samo ozbiljan twist kojem se iskreno nadam može biti šlag na torti, bez twista biće malo iznad proseka što se tiče zapleta ali sumnjam da su ovolio zavlačili pa da na kraju bude bezveze

Ray Donovan se još uvek drži dovoljno da se gleda. Solidna sezona.

Može li predlog neke pozitivne serije, sitkom, bilo šta? Malo su mi se smučile ove krimi priče, mračne postavke i sl.

kao što predložiše The Americans ali pazi se ima 6 serijala.

pogledaj i The Fall i The Sinner nisu loše serije krimi. imaš i Goliath takođe solidna serija

PS
u pravu si Dart Vejderu post je namenjen @vladat1
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@ZAP, mislim da si pogrešio citat, meni treba nešto baš suprotno od toga što si naveo. [emoji846]

Elementary, 7 sezona poslednja. Realno, i bilo je dosta :)

Poslednja izmena:
Odgledah 7 ep True Detectiva dobra.

Nadam se da ce 8 epizoda biti dupla od sat ipo vremena.

Ako se ne varam to mi je bila i zelja kod prve sezone pa je poslednja ep bila dupla. Ili je mozda neka druga serija bila nisam siguran ali ostvarila mi se zelja za duplom tada.

Poslednja izmena od urednika:
Ja čekam da izađe i ta zadnja osma i da ih izbindzujem kako valja. Nemojte spojlovati kraj [emoji14]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nightfliers je krenuo baš baš dobro, ali su kasnije epizode malo tanke, likovi postaju banalni, a scenario slab. Krajnji utisak ću formirati kada odgledam celu sezonu.

^ Vise sci-fi ili horor?

The Umbrella Academy - ništa posebno. Ima dobru atmosferu i lepo snimljene scene ali likovi i priča su kao što kažu oni sami pri kraju, 'emocionalno nestabilna odrasla deca' koja su kao neki super heroji... Plot ae samo da prođe fazon, pola nedorečen.

Ja sam batalio nakon prve epizode. Možda sam pod utiskom Expanse pa mi ovde sve deluje naivno i bezveze. Mada, koliko vidim, mnogi su odustali sa gledanjem tako da verujem da se nisam prešao.

Učini sebi uslugu, preskoči Nightfliers. Ja se za*ebah odgledah. Šta ću kad volim SF a nema ništa slično.

Ok, thx. Nista cekam novu sezonu The Expanse... ST: D ne obecava, a drugih dobrih sf serija ni na vidiku...

E da, setih se... Altered Carbon S2 bi trebalo da iskoci sada u februaru. Tako je bilo price prosle jeseni. Kinamana u glavnoj ulozi treba da zameni onaj sidekick crnja od Cap Murica iz Avendzera...

+edit

Snimanje pocinje sada u februaru...

Poslednja izmena:
The Umbrella Academy - ništa posebno. Ima dobru atmosferu i lepo snimljene scene ali likovi i priča su kao što kažu oni sami pri kraju, 'emocionalno nestabilna odrasla deca' koja su kao neki super heroji... Plot ae samo da prođe fazon, pola nedorečen.

Tipican netflix sablon....vizuelno fantasticno, da namestis novi HDR TV, svaki kadar perfekcija, gomila dobrog soundtrack-a, a prica i likovi uffff :S:

Počeo da gledam Vikinge..ovaj nastavak sezone.

Za sada mi ok deluje iako sam očekivao po komentarima da bude teški krš.

iVar totalno odlepio :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno