Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Dobra je, pre svega zbog settinga i jer odstupa od zapadnjackih stereotipa. Nadam se da nece previse da razvuku, zbog price u pozadini.

Druga sezona je vec u izradi, moguce da je da vec gledamo na jesen.

Da , na tog lika. Castle mi je nepoznata serija.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Shame on you. Nathan Fillion Bogotac! :)
Steta (i cudno je) sto nije napravio vecu karijeru, strasno harzmatican glumac. Inace glavni lik Uncharted serijala je (delimicno) inspirisan njime, bila je izjava ND-a... :)

Meni je dobra zbog svega. [emoji4] Otprilike je ovako GoT trebao da izgleda, da nije bio opterećen besmislenim sexom, boleštinama kojekakvim, i ispraznim dijalozima. Ovde je sve utegnuto baš kako treba, više su rekli i prikazali u šest 45' epizoda nego GoT u deset po 1h. Budžete da ne spominjemo, ovde sa daleko manjim budžetom sve deluje ubedljivo i fantastično uslikano. Atmosfera je sjajno dočarana a zombiji su odlično implementirani u taj srednji vek. Odlično.

The Missing baš,baš dobar.Čak mi je za nijansu bolja 2 sezona od prve.Jedva čekam novu sezonu(nadam se da će biti). 9/10. Sad treba naći nešto kao adekvatnu zamenu.Počeo sam da gledam Top of the lake,prva ep.nije loša

Najavljena je, ali na neki nacin drugacija, jer ce se zvati Baptist. Radnja se desava u podzemlju Amsterdama.

Poslednja izmena:
Dobar Kingdom. Bas je totalno drugaciji osecaj gledati ovakvu produkciju i nacin snimanja. Ne bih bas da poredim sa GoT-om, jer ta serija ima dosta kompleksniju pricu, a golotinji ne vidim sta fali :D

Takodje mi extra odgovara ovaj format od 6 epizoda od po ~45 minuta, relativno lako moze da se odvoji vreme da se pogleda sezona.

Narcos:Mexico baš smara...6 ili 7 epizodu sam iz tri puta gledao i jedva odgledao

^ imaš i SEAL team seriju.
Ona još nije otkazana a isto prati SEAL Team Six samo sa drugom postavkom glumaca

Inace glavni lik Uncharted serijala je (delimicno) inspirisan njime, bila je izjava ND-a... :)
Nisam imao pojma ništa o tome, preporučili svi tu seriju ovde i stalno mi je izlazila na netflix-u,gledajući sam stekao utisak da me kapetan žešće podseća na Nate-a iz U serijala kao i muzika. Posle sam izguglao i video da su iz ND-a delimično potvrdili moje sumnje.
Šteta sto je nisu nastavili.

Za U bi valjala neka serija da se napravi koliko materijala ima. A on bi bio jedini glumac koji bi mogao to da odglumi.

Narcos Mexico - probao, ne ide... Originalni Narcos sam odgledao sve sezone za 5 dana.

Btw kako sam kog đavola propustio Blacklist? Femomenalna!!!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Blacklist gledam od prve epizode vec godinama sjajna serija posebno James Spader je top apsolutno genijalna gluma tako da bih preporucio gledanje i Boston Legal u kome je bas on zablistao .Malo starija serija ali isto top..
Trenutno gledam True detective 3 sezona malo sam bio skeptican posle 2 sezone ali nakon prve epizode vidim da je vrh slicno kao prva sezona mozda ne bas posto je prvu sezonu nemoguce nadmasiti ..

Za U bi valjala neka serija da se napravi koliko materijala ima. A on bi bio jedini glumac koji bi mogao to da odglumi.

Suskalo se da se radi na filmu, u trenutku kada je izasao ovaj fan movie sa Filionom, a kao glavni glumac navodno je Soni izabrao ovog klinca sto glumi u novom Spajdermenu.

Serija, sa Filionom u glavnoj ulozi bi bila bolja opcija. Ali ako znamo kako izgledaju lokacije u Unchartedu i po kojem konceptu su pravljene, film je najverovatniji izbor.

Poslednja izmena:
True detective još 1ep ostala. Nije to to. Ako se nešto ozbiljno ne desi u poslednjoj epizodi ova sezona ostaje malo iznad proseka , tipa 6/10

Sent from my MI 8 using Tapatalk

^ TD ja sam stao na 4. epizodi, jer nesto ne stima, nije me povukla kao ostale clanove ovde koje hvale, kao da fali nesto.
Sacekacu da prenesete utiske finala, pa da odlucim vredi li nastaviti. Ne zelim da bacim vreme kao sa 2. sezonom.

Druga sezona ST: Discovery bas losa, zapleta nigde (tj onaj koji se dao naslutiti da ce ga razvuci od pocetka i cediti verovatno pola sezone), gluma pojedinih iz casta vrlo losa i iritantna...

Komotno su mogli u neki drugi univerzum da smeste, ili da ne povezuju sa bitnim desavanjima i likovima iz "originalnog" ST univerzuma i ispalo bi dosta bolje... Ovako su ocekivanja velika ali serija ne isporucuje ocekivani kvalitet.

Poslednja izmena:
Slažem se u vezi ST Discovery, evo prodje i peta epizoda i jedno se isto vrti. Nadam se nekom preokretu, za sada dosta slabija sezona od prve.

Ja sam juce gledao prvu epizodu ST Discovery. Dosadno uglavnom.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Meni je True Detective vrhunski ove sezone. Mislim da je stvar u sledecem - ako ocekujete neku spektakularnu pricu u smislu trilera sa WOW momentima i obrtima, onda ova serija nije za vas. Ako od serije ocekujete dobru dramu gde je fokus na odnosu izmedju likova, a ne na detektivskom slucaju, onda je ovo serija koja ce vam se svideti. Citava svrha detektivskog slucaja iz ove sezone je da bude pozornica za veoma dobro napisane likove i odnose izmedju njih.

^ Mislim da je najveci problem sto su Vudi i Mekonahi oduvali "performansom" u prvoj sezoni, plus je serija imala neponovljivi "vajb" (filozofski ton i misticizam, inspirisan po knjizi the Yellow King) pa su i iscekivanja i za ostale sezone bile takve. Mislim da nije bilo ravnodusnih sto se prve sezone tice... Mada bi akcenat trebao bas na True Detective da bude, ali...

Crnja radi bas odlican posao, ali meni licno je nekako ceo zaplet serije "flatline", ne intrigira niti me vuce na dalje gledanje... Sacekacu utiske, ali ako bude mlako ne vredi trositi vreme.

Meni je trenutno Orville bolji od ST Discovery :)

^ jos od starta je Orville (iako parodija) imao vise ST vajba od ST: D-a... :)
McFarlane i ekipa oko njega je odradila dosta intervuja sa starim ST ekipama i bas se potrudili, samo sto treba da se svari humor, jer dobar deo tog humora je los i bas ubija flow epizode/serije...

Mene treća sezona TD podseća malo na prvu sezonu najbolje serije svih vremena - Homicide: Life on the Street. Spora radnja, napetost između detektiva, slična saslušanja, dubina likova, slučaj se vrti oko dece... dosta sličnosti. Naravno, kvalitet nije isti, ali svakako ništa ne može da se meri sa Homicide.

Ono što mi se ne sviđa je to što se već nazire da će kraj biti kao i u prethodne dve sezone - korporacija i politika pobeđuju, ništa se ne menja, ali vdiećemo već sledeće nedelje da li sam u pravu.

Poslednja izmena:
St -discovery -zadnja epizoda je pucanj sebi u noge. Sve sam mogao svariti ali onu glup*** nikako ma koliko bilo sf. Gej lobi udara svom snagom.

^ ja cu verovatno da odgledam i sledecu epizodu (ove nedelje) jer je trejler delovao interesantno. Mozda uhvati zalet, if not, dizem ruke...

Ali da, bukvalno kao da svaka serija danas mora da ima jednu takvu epizodu... S tim sto kod STD-a je vec bilo nekoliko, kako prosle tako i ove sezone...

^ Mislim da je najveci problem sto su Vudi i Mekonahi oduvali "performansom" u prvoj sezoni, plus je serija imala neponovljivi "vajb" (filozofski ton i misticizam, inspirisan po knjizi the Yellow King) pa su i iscekivanja i za ostale sezone bile takve. .

Nema neke veze sa knjigom Kralj u žutom, osim što je glavni negativac umislio da je neki kralj u žutom i da živi u Karkosi... Ali priča se da je autor u prvoj sezoni plagirao Ligotijev The Conspiracy against the Human Race. Čak je i u Nedovršenom poslu bilo delova koje su koristili u Mekhonahijevim monolozima.

Da li ima neka preporuka za završenu seriju, ne mogu više da čekam, tipa Bosch, Homeland, Ray Donovan (dopada mi se crni humor), The Strain, Banshee, Breaking Bad , Dexter .

Meni je True Detective vrhunski ove sezone. Mislim da je stvar u sledecem - ako ocekujete neku spektakularnu pricu u smislu trilera sa WOW momentima i obrtima, onda ova serija nije za vas. Ako od serije ocekujete dobru dramu gde je fokus na odnosu izmedju likova, a ne na detektivskom slucaju, onda je ovo serija koja ce vam se svideti. Citava svrha detektivskog slucaja iz ove sezone je da bude pozornica za veoma dobro napisane likove i odnose izmedju njih.

^ Mislim da je najveci problem sto su Vudi i Mekonahi oduvali "performansom" u prvoj sezoni, plus je serija imala neponovljivi "vajb" (filozofski ton i misticizam, inspirisan po knjizi the Yellow King) pa su i iscekivanja i za ostale sezone bile takve. Mislim da nije bilo ravnodusnih sto se prve sezone tice... Mada bi akcenat trebao bas na True Detective da bude, ali...

Crnja radi bas odlican posao, ali meni licno je nekako ceo zaplet serije "flatline", ne intrigira niti me vuce na dalje gledanje... Sacekacu utiske, ali ako bude mlako ne vredi trositi vreme.

Upravo to momci! Ostala mi poslednja epizoda prve sezone TD i ostao sam bez reči. Izuzetna gluma, drama i razrađenost likova, ali greota što mi je sam slučaj jeftina priča. Grozim se tih
Hannibal postavki
Sve u svemu, visoko se pozicionirala na mojoj lestvici ali i dalje mi je Hous of Cards prvi na listi. Žena mi sinoć kaže nema potrebe da gledamo drugu i treću sezonu ako ova dvojica ne glume, odgovorio sam sa "nema veze, hoćemo da gledamo" ali posle prve ni ja nisam nešto siguran :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno