Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Sharp Objects, odlična serija sa zanimljivim krajem.
Uspeh bolje da nisam gledao, ne bih puno propustio.
Treća sezona Ubice onako, može da se pogleda. Vuk i Nina su totalni promašaj zajedno. Transfer blama kad Vuk izjavljuje ljubav :D

Outlander, poceo sam da gledam iz zezanja, treba progutati prvu epizodu, ali je posle bas dobra prva i druga sezona, odlicna serija i tematika.
3.sezona je prelazna nista se ne desava, 4. onako bolja od prethodne. Treba barem jos dve sezone da se snime.

The Passage...pateticna glupost, ni pola epizode nisam izdrzao

Odgledao kingdom za jedno vece, odlicna. Mozda je i ostavila utisak jer sam batalio WD davno, ko voli zombije nece se pokajati.

Odlgedao Nightflyers. Zali boze vremena. Gluma jos tu i tamo, iako glavna zenska uloga u dosta kadrova podseca na musko, pa su joj dali da nosi sportski brus u poslednjih par epizoda, da se lakse raspozna.
Efekti tanki, prica me je malo smorila. Podseca na los mash The Expanse / Interstellar, i nije mi dobro sto sam izgubio sate na ovo njesra... Ali volim space sci-fi, pa sam morao da overim...

True detective ep6. Sve se polako otkriva ali se nadam da do kraja neće biti sve očigledno, to jest da će doći do nekog velikog obrta.
Nisam optimista :/

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nemam baš naviku da komentarišem seriju koju pratim, ali Besa mi je kako kojom epizodom sve lošija. Dramaturški i ne toliko, ali sam od onih tipova kojima se zgadi sve ono dobro u seriji, filmu, kad se upropasti *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skim realizacijama radi postizanja šok efekta. Pa ono ni u Supermenu nisam video!
Pa da li scenarista zaista misli da se sa nekoliko ispaljenih hitaca sa male blizine može ostati živ? Da li zaista misli da se metak zadržava u telu ispaljen iz te blizine? A zna se koje zrno se koristi za likvidacije (ono što pravi najviše štete). Scena ispred klinike... Ono se može samo u Meksiku videti, a mislim da ni tamo nije moguće.
Drugo. Gluma i dijalozi. Meni ovaj Radivoje Bukvić nije ni za statistu, a ne da glumi glavnu ulogu. Očajnijeg glumca odavno nisam video, a dijalozi tipa "šta ti je sa rukom? Ma ništa, menjao sam gumu"(?!) ne bih ni da komentarišem. Mislim da kako serija odmiče ovoga će biti sve više, čak mislim da će mi i trećerazredni Uspjeh na kraju biti mnogo bolji nego ovo.

Poslednja izmena:
Pa da li scenarista zaista misli da se sa nekoliko ispaljenih hitaca sa male blizine može ostati živ? Da li zaista misli da se metak zadržava u telu ispaljen iz te blizine? A zna se koje zrno se koristi za likvidacije (ono što pravi najviše štete). Scena ispred klinike... Ono se može samo u Meksiku videti, a mislim da ni tamo nije moguće.

Jeste glupa scena bila, izrešetali ga, kao imao pancir al' su mu vadili ko zna koliko metkova, preživeo.
Meni je i ona jurnjava u Rovinju dosta amaterski izgledala.

SIX

Sabio sam u jednom danu prvu sezonu.
Walton Gogins odličan
Šteta što ima samo dve sezone.

Jeste glupa scena bila, izrešetali ga, kao imao pancir al' su mu vadili ko zna koliko metkova, preživeo.
Meni je i ona jurnjava u Rovinju dosta amaterski izgledala.
Cirkus kolorado, nadam se da nece sve naredne "zahtevnije" scene biti B produkcija do kraja serijala. Ako tako bude bice ista sudbina kao sa Ubicama gledam 1 sezonu i gotovo. Iako mi se jako svidja serija.

Firefly uff kakva serija. Glavni lik me je žešće podsećao na Nathan-a iz PS Uncharted serijala. Kad ono procitah da je poslužio kao inspiracija za igru. Cak je i muzika u filmu slična odredjenim delovima iz igre. 9/10
Neverovatno da su je prekinuli posle prve sezone.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Uživaj onda još 15 minuta, ali samo polako, nemo' se preuzbudiš previše. :)

Gledao sam taj fan film ali mi glavni glumac nije bio poznat do sad.

Firefly uff kakva serija. Glavni lik me je žešće podsećao na Nathan-a iz PS Uncharted serijala. Kad ono procitah da je poslužio kao inspiracija za igru. Cak je i muzika u filmu slična odredjenim delovima iz igre. 9/10
Neverovatno da su je prekinuli posle prve sezone.

Zavisi kako kome legne. Meni je (uz film) pravi masterpiece, ceo cast je odlican i neverovatnu hemiju su imali... Obavezno odgledam jednom u par godina...
Evo sada uhvatio ponovo Cowboy Bebop (anime), slican vajb ima i neponovljivi smek. Totalno vanvremenske serije.

Dugo mi Cowboy Bebop stoji na hardu, ali nikako da ga odgledam. Vise njih mi je preporucilo, i mislim da cu isprobati ovih dana. :D

Da, jesam i Serenity. Vidim da Cowboy Bebop ima i film,to mi je sledeće na listi sa sve kompletnom serijom.

Zavisi kako kome legne. Meni je (uz film) pravi masterpiece, ceo cast je odlican i neverovatnu hemiju su imali... Obavezno odgledam jednom u par godina...
Evo sada uhvatio ponovo Cowboy Bebop (anime), slican vajb ima i neponovljivi smek. Totalno vanvremenske serije.
Neverovatno dobra serija, još neverovatnije, je da su je ukinuli na živo.
Film je koliko toliko zakrpio priču, ali su za svaki slučaj pobili par glavnih likova da bi obeshrabrili ideje za nastavak.

Kad pomislim koliko je serija ukinuto bez razjašnjenja radnje ili neke misterije, stvarno se čovek oseća besno i prevareno, ali sve je stvar hebenog procenta gledanosti, prevashodno među retardiranom američkom publikom.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

^imali su los airing time, sreda ili tako nesto...
Dok je pokupilo publike (tj tek kad su ljudi izvalili) bilo je kasno, vec su ih skinuli a trebalo je jos 2-3 epizode a zavrse sezonu. Da nije bilo peticije da se vrati serija ne bi ni taj film videli.
Inace pored filma i stripovi (Wheadon ih je radio) su zakljucili pricu (nastavljaju se posle radnje filma) - Serenity Leaves on Wind.

Cowboy Bebop, kao sto rekoh, ima neverovatno slican vajb (neki neupuceni bi rekli "kaubojske kravarstine") i vredi, ako nista drugo, makar zbog OST-a da se odgleda...

Deadwood sam skoro zavrsio, isto smatram da je timeless classic. A takodje stopirano iznenada posle 3 sezone.

'ebga, they don't make them like they used to...

Poslednja izmena:
Cowboy Bebop, je definitivno serijal zbog kog sam pogledao još neke anime.
Ali on je, bar po meni, neponovljiv.
Muzika atmosfera likovi, majstorski urađeno.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Gledao sam taj fan film ali mi glavni glumac nije bio poznat do sad.

Cek bre mislis na lika koji se ne skida sa Foxa vec 10 godina kao Castle?

Doduse ja sam firefly i serenity odgledao kad su izasli jos pa mi je u memoriji oduvek kao lik iz firefly-a.

Da , na tog lika. Castle mi je nepoznata serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno