Ja sam bas taj "istrazivao po netu". Neki su odusevljeni, neki su ga vratili jer "ne moze da se gleda". Mislim da taj od 49 ima sporiji panel od iste serije 55 i vece dijagonale. Valjda mu zameraju da ima fald ali premalo zona(36).LG 49SK8500 za/protiv ? Generalno sam bacio oko na neki sa VA panelom al reko da vidim kakva su iskistva sa ovim. Svaka preporuka za neki drugi je dobrodosla.
Ja sam ga uzeo za 500 dok je bio 1000 u nasim radnjama tako da je meni bas bas vrhunska kupovina. Te pare stvarno vredi ali za ove pare u radnjama apsolutno ne. Samsung svoje modele visoko pozicionira plus ovi nasi koji nabiju cenu 50% i eto ti neprihvatljive kupovine. Onda taj model iznad stvarno ne zvuci bas toliko lose obzirom koliko ovi kostaju.@Kurajber
Slažem se sa tobom potpuno. U radnjama je cena 800+evra što je van pameti za taj tv.
Zato sam i rekao da nu8000 još ima i prihvatljiv cenu u radnji poredeći u odnosu na druge modele.
55" sam uzeo. To je ono sto mi treba od TV-a, od dijagonale do kvaliteta slike ali cenom su preterali kod nas. I dok je kod nas bio 1000e letos je bio u EU na 670e. Bukvalno je u svim zemljama bila akcija. To je otprilike i ono koliko vredi dati, sve preko toga je bas previse. Dobar je TV, odlican je kvalitet ali nije nikakvo cudo, pogotovu ne treba da kosta 50% vise. U poredjenju s njim 8000 serija nije toliko precenjena. To je otprilike poenta cele price.Jesi uzeo 49" ili 55? Vidim da preporucuju 55 koji ima 120hz refresh u odnosu na 49 koji ima samo 60hz pa zna da pravi probleme ponekad.
Nije ni kod madjara puno bolja cena gledao sam.
Ima li resenja osim cupanja ili ostavljanja da radi nonstop?Zato sto Sony ne gasi struju na USBu nakon gasenja TVa dok je Samsung to radio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari