Presao AC2 i Brotherhood u zadnja dva mjeseca, krenuo od ezia igrao davno dvicu na pc, meni je dvica vrh, brotherhood ima sjajnu pricu i sve samo je kratak pravo sve sporedno zavrsava prije price sto prije jer kad krenes glavne zadatke dok se okrenes igra gotovaUtisci o Assassin's Creed igrama na PS4? Do sad sam igrao pucačine (CoD WW2, BlackOps 3, Battlefield 4) i fudbal, ali su me malo smorili. Pregledao sam par YT snimaka i razmišljam da uzmem sada Origins ili Odyssey, mada me privlače i prvi delovi iako je gameplay dosta unapređen.
Ne brigaj, hoće.Ako na PS5 igre i dalje budu pravili u 30fps bataljujem konzole jednom zauvek![]()
Presao AC2 i Brotherhood u zadnja dva mjeseca, krenuo od ezia igrao davno dvicu na pc, meni je dvica vrh, brotherhood ima sjajnu pricu i sve samo je kratak pravo sve sporedno zavrsava prije price sto prije jer kad krenes glavne zadatke dok se okrenes igra gotova
Sad imam jos relevation iz ovog ezio paketa pa Cu vidjeti kakav je on
Meni su vrh igre, ove nove sam samo i ja gledao na YouTube pa polako dok dodjem do njih idem redom![]()
Ma meni predobro, dvica je fantazija iako sam je igrao na pcu davno bas morao sam opet, jednostavno sva prica je tu i toliko dugo traje da je super ja sam je igrao preko mjesec, mozda haman dva jer *mjau**mjau**mjau* nisam bas stizao svaki danI drugar mi je preporučio delove sa Ezio-om, kaže da su super odrađeni. Brotherhood gameplay sam gledao, svideo mi se, tako da ću vas poslušati. Hvala. :happy:
Igrao sam nekih 45min Metro Exodus i mislim da ova igra je prevelik zalogaj za ovu generaciju konzola, pa ovo ne da se vuce jadno nego meni je neigrivo. Motion blura tona, glava me boli pri svakom pokretu kamere, navodno ovo je 30fps ali meni deluje kao da je 15, protivnika ne mogu da naciljam kao covek.. Ne izgleda lose ali radije bih i da 2x skrnavije izgleda ali da radi bar normalno. Metro 2033 i Last Light sam igrao na PS3 i ako me secanje sluzi ono tamo je bolje radilo a ne izgleda bas nesto ni strasno losije od ovog, isti je to engine ali je ovde napicanjen novim tehnologijama.. opet preterano za PS4 koji nema snage za ovo
Ako na PS5 igre i dalje budu pravili u 30fps bataljujem konzole jednom zauvek![]()
Ne znam bas koliko se moze spasiti patchevima a svakako nemam nameru da cekam mesece da je optimizuju. Gledam bas ,Digital Foundry je izbacio dobro poredjenje konzolnih verzija, pa nisam daleko bio, na Ps4 redovno pada na 23 frejma, negde cak i na 16... Meni je ovo neprihvatljivo, ne toliko zbog brojki, igrao sam pregrst naslova na konzoli u 30fps i sve mi je bilo bolje od ovog. Ovo je mucenje, pa i motion blur je toliko naporan da i zbog njega imam osecaj da radi u 15fps a ne 30fps.
A samu igru ne mogu da komentarisem, kad ne vredi, nije mi to to kad ne mogu kao covek protivnika da nanisanim i da se krecem redovno..ovde sve na neku srecu ako ubijem nekog kad krene rokanje![]()
Dali neko zna kako rade RDR2 i GoW na slim verziji?
Kontam da ga uvek mogu iskoristiti negde drugo, cene su stvarno pale vrtoglavo. Na 1TB uvek imam 400gb slobodno a ne igram 80% instaliranog... pokrio bih se sa 500GbJa sam na Pro-u.![]()
Igrao sam se sa idejom da ubacim 1TB, Sandisk plus je bio na zescem popustu na nemackom Amazonu skoro (~90e u jednom trenutku), kolega bas uzeo isti i mene lozio da uzmem i ja.
Skracujes ucitavanja u igrama (instant loading times) i moze da ti znaci u online igrama (i na pouzdanosti/dugotrajnosti ako "przis" cesto i dugo konzolu), ovako je bacanje para (koje mozes da ulozis na igre)... Licno mislim da je bolja opcija Seagate Firecuda 2tb (hibridni hdd + ssd cache particija) za vise prostora za igre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari