Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Danas prosto vise niko nema zivaca da ceka da se ucita igra,ukljucujuci i mene u tu grupu!Mada kako me obuzme neka seta kada vidim ovo!

Prvo sam cekao pola sata da ucita igru,pa jos 10 minuta da ucita vec ucitanu igru,ali sam bio sretan ako se ne pojavi cuveni "Error B"

Iskreno bar meni dati tolike pare radi par sekundi pa i 5-10-15 nevazno da brze ucita na pocetku igru mi je nekako bas nepotrebno, *mjau**mjau**mjau* ako ne mozes sacekati da se ucita, ne ucitava se 10 minuta :D

^ yep, pretty much... Iako sam se i ja igrao sa istom idejom, mislim da je bolje tu svotu potrositi na igre naredne 2-3 godine i posle preci na peticu...

^ yep, pretty much... Iako sam se i ja igrao sa istom idejom, mislim da je bolje tu svotu potrositi na igre naredne 2-3 godine i posle preci na peticu...
Ma to te sekunde ma i pola minute ako je ono ulazak u igru brzi iskreno meni bacanje para, nista posebno se ne dobije a ssd je bgm na cijeni finoj

Kao sto kazes bolje na igre te pare potrositi

Ako nekim cudom ne ubace u PS5 SSD, kupujem obavezno Samsung 1Tb da ubacim.

Meni više odgovara veći kapacitet hdd-a. 2TB je max podržano?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Mogu interni i eksterni hard diskovi da budu i od 8TB, samo je za unutrašnji potrebno da ne bude deblji od 9,5mm.

Jeste li probali betu za division? Meni se bas svidja, nisam igrao keca pa mi je sve ovo novo. Čak razmišljam i da uzmem igru [emoji1] Jel igrao neko keca, kakva je na duže staze?

Meni više odgovara veći kapacitet hdd-a. 2TB je max podržano?

Jeste, ali zbog tehnologije zapisa koju koriste 2,5" mehanicki HDD-ovi bih ti preporucio da zaobidjes sve preko 1TB, jednostavno nisu pouzdani...

Ubacis 250gb za sistem, a externi za igre.. :D

Division nije los ako imas drustvo da igras, ako planiras da soliras, brzo izadje iz volje..

Da li je onda preporuka za proširenje prostora korišćenje eksternog hdd-a umesto internog većeg kapaciteta?
Planiram 2TB.

Pa moglo bi se reci, to bi ti bio najjednostavniji i najlaksi nacin.

Ja na Pro-u imam 2Gb externi i jako lepo radi....
Jedini problem je bio kada je nestala struja, pa sam morao format i ponovo skidaj sve igre posto nije mogao da popravi fajl sistem.....

Takodje igre koje ne igrate ili koje mislite da igrate za par meseci nema potrebe da skidate, kad vam dodje, ostavite preko noci da se skine.. Ja sam nagomilao tipa 10 igara a igram 2, i rekoh sebi nemoj to.. :D

Navika sa kompa.. :D

Lepo bi bilo da dolazi sa ssd, ali rest mode to fino nadoknađuje, pogotovo za one koji ne igraju više igara istovremeno.

Ne znam kakve opasnosti vrebaju od nestanka struje kada je u rest modu.

Upravo sam prešao Titanfall 2. Grafika i gameplay su odlični, iako ne volim pucačine. Igrao sam na hard, izginuo milion puta na glupim stvarima jer su kontrole malo nekada nejasne. Sve u svemu, igra je preozbiljna

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Uzeo sam COD WWII, za 18,5e :)
Jel moze bez interneta da se igra?

Single player da.

Po svemu sudeci nisu bas odusevljeni, genericni open world, gameplay elementi nisu sjajni, prica malo vadi situaciju... Mirise na prosek, as in naslov koji treba uzeti kada padne ispod 20e...

Ocigleno nista od boljih naslova ove godine, osim par remastera. Vrlo moguce da je Soni zbog toga preskocio E3 i ostavljaju "heavy hitter" najavu za svoju konferenciju...

Poslednja izmena:
Who te f*** are Laymen Gaming lol. Sud o igri ću sam doneti kada je budem igrao, a ne neki tamo dr mr jućuberi review-eri.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Gaymen Laming ili Gamon Lamon... :)

Ovaj desno je kvazi jedan od boljih recenzenata na YT-u (SkillUp), ovaj levo u duksu mu je burazer i "lelemud" (nije nesto upucen u industriju ali igra aktuelnije naslove) zaduzen za meme (citaj pro*eravanja) na kanalu.

SkillUp inace ima "veze" u industriji, prevashodno sa Sonijem (odgledaj njegov intervju sa Barlogom), ok je skroz sto se analiza tice ali ume da davi... Ukratko ako je igra losa ili prosecna dobijes jedan takav video/misljenje od njih...

Poslednja izmena:
Samo IGN pratim i slusam! :D

Salu na stranu cekajte da izadje cudo, Far Cry Walking Dead. :D

Pa ce se videti na sta lici, a i ima merodavnijih sajtova i tubera, placenike ne slusamo.. :D

Aca presao na WD2 od muke, a nece da mi pozajmi! :p

Ma dasta da je losa igra, to niko ne mora da mi kaze za mojih 20god gaminga koliko sam u tome. Ovo je najveci shit od igre sto ce Sony da izbaci. Ciljam na ocene 6.5 - 7 d ce se kretati

Samo IGN pratim i slusam! :D

Salu na stranu cekajte da izadje cudo, Far Cry Walking Dead. :D

Pa ce se videti na sta lici, a i ima merodavnijih sajtova i tubera, placenike ne slusamo.. :D

Aca presao na WD2 od muke, a nece da mi pozajmi! :p

Um... IGN je upravo ono sto izjavljujes da ne slusas u 3. recenici... :)

Ma prva recenica je sprdnja, koji IGN, njihove klipove ne gledam, pre sam malo gledao Naomi, ne zbog materijala klipa.. :D

Inace kad smo kod IGN-a,igrom slucaja znam samo za ove 2 zbog intervjua sa Filionom nakon onog Uncharted fan filma...

Deluju da su bolje zetonke od Olivije... :)

Je l neko igrao Wolfenstein II i da je kupio sve DLC dodatke?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Voljan neko Journey na PS4 da odradimo dva zadnja nivoa za trofej? :D

Nazad
Vrh Dno