Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Koji VPN koristiš pa ti tako prepolovi brzinu? Definitivno 4k traži veće brzine. Evo sinoć sam probao neki 4K rip koji je baš lagan 6-7 GB. Krene i nakon pola minute izbaci da brzina nije dovoljna. Istovremeno BR rip 1080p od 20 GB pusti bez problema od početka do kraja.

Kao prvo kakav je to 4K od 6-7GB? Kao drugo, kako moze da trazi vece brzine kad je bitrejt tog fajla sigurno manji od br 1080p ripa od 20gb. Za striming video materijala i brzinu interneta je najbitniji bitrejt, a ne rezolucija.

Kao prvo kakav je to 4K od 6-7GB? Kao drugo, kako moze da trazi vece brzine kad je bitrejt tog fajla sigurno manji od br 1080p ripa od 20gb. Za striming video materijala i brzinu interneta je najbitniji bitrejt, a ne rezolucija.
Ni ne tvrdim da je rezolucija presudna, samo sirovo objašnjavam koji film ide bez problema a koji ne ide. Slažem se je 4k od 6-7 GB smijurija ali tako stoji. Dakle, nijedan 4K ne mogu da pustim tečno bez obzira na veličinu a BR ripove 1080p puštam tečno ove do cca 20 GB. Ovi veći od recimo 35 GB isto štucaju od samog početka

Koja je poenta za ubacivanje HBO u Kodi? To za ove što imaju starije tv ili?
Претпостављам да неке везе има преко ког провајдера вучете ХБО го.
Наиме, када користим СББ налог, слика је 1080p, а када користим теленор налог, све је СД.
Кроз коди адон, и са теленора иде 1080p

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Какав проблем?

Poslednja izmena:
Бога ми, ако се узме да је првенац у 48- ој години...

Koji VPN koristiš pa ti tako prepolovi brzinu? Definitivno 4k traži veće brzine. Evo sinoć sam probao neki 4K rip koji je baš lagan 6-7 GB. Krene i nakon pola minute izbaci da brzina nije dovoljna. Istovremeno BR rip 1080p od 20 GB pusti bez problema od početka do kraja.
vpn je procesorski zahtevan, ne moze bilo kakav dzudza ruter za to, Nordvpn inace ...

Od Telenora je, pa mi je zato puštao.
Slika je baš dobra 1080p, bitrate je 3.5 mb
I bolji je kvalitet od svakog yify ili Rarbg torrenta
Nba pass koji radi na 5 mbit je bolji od Sport Kluba od 7 mbit

vpn je procesorski zahtevan, ne moze bilo kakav dzudza ruter za to, Nordvpn inace ...
Malo sam u zadnje vrijeme više čitao i testirao poneke VPN - ove. Pored anonimnosti sam obraćao pažnju i na brzinu i tu su u odnosu na Nord, Express i PIA bolji. Nord zaista zna uzeti dosta brzine. Express mi je dobar ali je čini mi se PiA najprihvatljivije rješenje kad uzmem sve u obzir. Anonimnost je odlična, brzina u samom vrhu, radi Netflix i Real Debrid je user friendly sa PIA.

Ajde ko ima karticu ili pejpal neka ovo isproba
Ruski addon ( oni što naprave stvarno bude vrh) nekada je bio addon torrente prije Quasar i Elementuma
Košta 2 Eura, piše da ima 380 filmova u 4k rezoluciji.
https://kino.pub/plugin/kodi

Ovo je stranica, tu se registruješ i aktiviraš kod za Kodi.
Nemam karticu, kupio bi na jedan mjesec da vidim kako radi
Ima sve živo, pa čak i TV kanali
https://kino.pub

Ovo je stranica, tu se registruješ i aktiviraš kod za Kodi.
Nemam karticu, kupio bi na jedan mjesec da vidim kako radi
Ima sve živo, pa čak i TV kanali
https://kino.pub
Pazi samo da nebudu sihronizovani filmovi...rusi sve sinhronizuju

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Да, добар део филмова са руских трекера је синхронизовано. Могуће је да и овде то буде случај.

Ljudi, posto sam kao tocak za ovaj Kodi i to, treba mi mala pomoc :D Instalirao sam juce Kodi preko Gplay-a na EON-u i gde da nadjem addon ili sta vec da mogu recimo veceras da gledam fudbal, a i ubuduce i kako to da ubacim? Predpostavljam preko flash-ke? Hvala unapred, a ako ne moze o tome javno pise, bio bih zahvalan da mi sibne na PM :D

A šta je ovaj Kinopub samo plagin?

Traži pozivnicu kako mi se čini
Kodi, browser, aplikacije (i AndroidTV app)
Test video ima i engleski zvuk, pitanje da li će svaki tako? Ne znam za prevod, ne videh opciju za ubacivanje. U toj varijanti samo Kodi. Ne treba pozivnica.

Poslednja izmena:
Ljudi, posto sam kao tocak za ovaj Kodi i to, treba mi mala pomoc :D Instalirao sam juce Kodi preko Gplay-a na EON-u i gde da nadjem addon ili sta vec da mogu recimo veceras da gledam fudbal, a i ubuduce i kako to da ubacim? Predpostavljam preko flash-ke? Hvala unapred, a ako ne moze o tome javno pise, bio bih zahvalan da mi sibne na PM :D
Lakse ti je da instaliras mobdro nego da namestis Kodi...i pre ces tu moci da gledas veceras fudbal nego sa live tv serbia

Pozz drugari,postoji li hbo go addon za kodi? I kako ga instalirat?Hvala puno

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Читај тему.

Čitam ali nigdje da nadjem upustvo za instalaciju hbo go adona .Molim za pomoć

Lakse ti je da instaliras mobdro nego da namestis Kodi...i pre ces tu moci da gledas veceras fudbal nego sa live tv serbia

Probacu i to. Hvala puno. Ima ga na gplay ili skinem negde apk ? Svakako cu naci valjda :)
Hvala jos jednom

Neće da se instal hbo go sa ove adrese

Nazad
Vrh Dno