Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Nisu svi pohlepni neki kolko tolko poštuju korisnika i ono što obećaju poštuju npr ja sa vipom već drugi ugovor od te promocije i kroz nove tarife još poštuju dato onih 3GB zauvek i jedini se pošto imam brojeve kod svih sete da čestitaju i nešto poklone za svaki rođendan.

Nisu svi pohlepni neki kolko tolko poštuju korisnika i ono što obećaju poštuju npr ja sa vipom već drugi ugovor od te promocije i kroz nove tarife još poštuju dato onih 3GB zauvek i jedini se pošto imam brojeve kod svih sete da čestitaju i nešto poklone za svaki rođendan.

Izet ti poklon, 1gb do kraja dana.. ili minuti u VIPu :)

Jedno pitanje, da vidim o cemu se radi. Imam mix xxl koji istice za dva meseca. Povremeno sam uzimao 3gb dodatno za 1000 din. Pre nekoliko meseci sam isto narucio i zavrsio se mesec. Od tog trenutka meni svaki mesec automatski ukljuci dodatno 3gb i stave mi na racun 1000 din vise. Da li je to neka nova fora, da mora da se odjavi ili neki bag pa me rade ko vola

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pozovi ih i trazi da to iskljuce, iako imas vise mogucnosti da biras.

Aktivacija

Internet dodatke možete da aktivirate na način koji vam najviše odgovara:

• putem mts postpejd vodiča (*797#) - pronađite opciju Ekstra dodaci / Internet
• putem aplikacije mts Centar,
• pozivom broja 0800 100 100,
• slanjem SMS poruke na broj 7888 - U zavisnosti od izabranog dodatka tekst poruke je: 150MB, 500MB, 3GB odnosno 10GB.

Aktivirani Net dodatak važi do kraja meseca u kojem je kupljen i automatski se obnavlja svaki mesec.
Možete više puta u toku meseca da aktivirate isti dodatak, ili, ukoliko to želite, možete da aktivirate sve dodatke istovremeno.
Ukoliko ste u toku meseca aktivirali različite Net dodatke, narednog meseca će vam automatski biti aktiviran samo najveći dodatak od prethodno aktiviranih dodataka.

Deaktivacija

Internet dodatke možete da deaktivirate na jedan od sledećih načina:

• putem mts postpejd vodiča (*797#)
• putem aplikacije mts Centar,
• pozivom broja 0800 100 100,
• slanjem SMS poruke sa tekstom STOP na broj 7888.

https://mts.rs/oec/postpejd-tarifni-dodaci

Nisam znao da se automatski produzava. *mjau**mjau**mjau*, moja greska.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Narucio sam u ponedeljak uredjaj iz mts-a preko njihovog sajta. Da li ce da me obaveste kad budu poslali ili samo zovu ovi iz poste kad stigne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pridruzujem se ogorcenima, zbog poskupljenja....U situaciji sam gde nzm sta cu? Supruzi i meni isticu ugov 25.marta, moj paket je XL a njen L. Hteo sam jos krajem jan da kontaktiram mts i trazim pogodnosti, al su mi na forumu savetovali da je rano...sad ispada da sam se zeznuo...
Zbog tren situacije, planiramo da se prebacimo u vip...
Opet, vip ima promociju do 19.02. i ksko se prica i oni ce da dižu cene...
Da li mogu da podnesem zahtev vipu za prenos br a ugov sa mts nije istekao, ili moram prvo da raskinem ugovor?
Ili da se eventualno sad obratim mts za pogodnosti, mada ne verujem da mogu da tu dobijem nesto...
A mozda mts krene sa nekom akcijom...
Nzm stvarno sta cu...

Mozes jedino da isplatis preostali period ugovora i onda trazis prebacivanje broja.

Bice pogodnosti od marta, zato su i podigli cene - da ispada da se daju pogodnosti.
Ja rekoh pre nekih 9 godina - to stalno cenkanje ce dovesti do tipicne "DFS Sofa sale" situacije kod providera - svima ce davati ogromne popuste, ali ce cene paketa biti prenaduvane ;)

Ali od marta ne ocekujte paket ispod 1200+ sa NEO minutima i iole OK kolicinom GB. A ispod ~800 nece biti paketa do ~juna, i sve to ispod 1200, tj. bez NEO minuta ce biti takvo da ni 10 ljudi nece ga videti korisnim.

A sta ako ne bude pogodnosti, ili bude, ali ne takve da cenom mogu da konkurisu vipu? A vip promocija istekla, pa i oni dignu cene...

Pa sta tebi licno znaci?:) Krajem marta ti istice ugovor, pre toga nista i ne mozes, sem da platis otkup ugovora, pa prebacis broj :) A pitanje je da li ces to stici pre 20. da zavrsis! Ako ne stignes, posto je tada presek placanja racuna, moze da se oduzi ili ne prodje, jer placanje nije proknjizeno interno.

15 i 16 ne radi platni promet.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nevezano za to, ako plati i 17., mozda oni interno ne proknjize to do 20. a 20. bude pokusaj promene mreze (tehnicki pokusaj, ne kada on zatrazi), i onda bude odbijen.
Desilo se nekome proslog meseca, nije platio na vreme, ali platio posle karticom, probao prenos - 4 dana kasnije odbijen. Jeste da se vidi na portalu da je placeno, ali ga sistem interno nije jos video izgleda.

Ko misli da prebaci broj u VIP, petak je zadnji dan do 20. za probu, jer nesto potraje prenos ovih nedelja!
A ko ima UO, pa mora da je otkupi, mozda i nece moci do 20. da stigne.

Pa kad bi nas vecina bojkotovala mts mislim da bi se zapitali sta su uradili.
Definitivno cu odmah sici na neku najnizu tarifu, net mi treba u tom slucaju samo za dopisivanje, i cekam neko vreme dok ne resim.

Čekaj, ako se 18. odradi online prenos u Vip, zar se ne računa taj datum, bez obzira kada se fizički potpiše?

Ne. Taj dan se mi u sta bitno ne racuna.

Mobilni Net S je oko 500, BTW, sa 5GB neta, kome ne trebaju minuti.

Eh kad bi dozvolili da na tim net paketima mozes kupiti dodatke za minute ili sms bio bi to pun pogodak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eh kad bi dozvolili da na tim net paketima mozes kupiti dodatke za minute ili sms bio bi to pun pogodak.
Meni je pokazivalo na jednom broju da moze ali nije sim kartica kod mene trenutno je na pozajmici tako da nemogu da proverim.

Na prepaid data sim mogu i sms da se šalju ali nema dodatak za to dok na postaid izgleda ne može a razgovori ne mogu ni na jednoj koliko ja znam.

Globaltel: 4Gb + 150 minuta = 500,00 bez UO. Možda bi trebalo u tom pravcu razmišljati, bar privremeno.

Bice pogodnosti od marta, zato su i podigli cene - da ispada da se daju pogodnosti.
Ja rekoh pre nekih 9 godina - to stalno cenkanje ce dovesti do tipicne "DFS Sofa sale" situacije kod providera - svima ce davati ogromne popuste, ali ce cene paketa biti prenaduvane ;)

Ali od marta ne ocekujte paket ispod 1200+ sa NEO minutima i iole OK kolicinom GB. A ispod ~800 nece biti paketa do ~juna, i sve to ispod 1200, tj. bez NEO minuta ce biti takvo da ni 10 ljudi nece ga videti korisnim.

Upravo to, s tim što to rade već godinama. Psihološko delovanje na korisnika koji se na kraju pomiri sa većom cenom zbog dodatih ili uvećanih pogodnosti, a realno mu i ne trebaju, bar većini.

Ogromnoj vecini ne da nema vise pogodnosti, nego ima minusa :D
Ovi sto jure i samo kukaju za "net na kasicicu" su ustvari u manjini.

Ja ću za par dana Neo 2 i i 5gb global tel za 300 din. Sve zajedno 10gb i neograničeni minuti za 1300din.
A jel plaćaš 1300 din. prvih godinu dana a drugu godinu po većoj ceni, a ugovorna obaveza traje 2 godine?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Ogromnoj vecini ne da nema vise pogodnosti, nego ima minusa :D
Ovi sto jure i samo kukaju za "net na kasicicu" su ustvari u manjini.

Ja izuzetno malo trošim minuta na broju koji mi je u box-u jer koristim još dva broja samo za pozive, oba biznet 300, a za net bi mi 5GB bilo sasvim dovoljno, sad imam 100GB. Ali znaju oni za sve boljke korisnika i onda pumpaju sa minutama i GB a ne daju opciju izbora i ako daju nešto slično kroz prepaid, onda si uslovljen vremenom da to iskoristiš, odnosno dopuniš za narednih sedam dana što ispada skuplje nego neki postpaid. I onda, hteo, ne hteo uzimaju se paketi koje pretplaćuješ.

Ne. Taj dan se mi u sta bitno ne racuna.
Upravo mi teta Jovana iz Vipa na Twitter prepisci reče da je bitan datum kada se podnese online zahtev za prenos. Čak i da mts odbije prenos iz nekog razloga (neplaćen račun npr.), kod ponovnog zahteva (posle par dana) se i dalje računa onaj prvi datum.
Kaže, prosledila je kolegama zahtev za rezervaciju i javlja mi kada joj odgovore.
Evo, nesam pametan...

Nazad
Vrh Dno