Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
My briliant friend, zanimljiva drama... Prvih 3,4 epizode sporiji tempo. Posle toga serija dobija drugačiji oblik.Ceka se druga sezona.
8/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

The Marvelous Mrs. Maisel
https://www.imdb.com/title/tt5788792/
Na polovini sam druge sezone i mogu samo da kažem da je serija vrhunska! Sve nagrade koje je osvojila su apsolutno zaslužene! Sjajna scenografija neverovatno dočarava 50-te godine prošlog veka. Odličan odabir glumaca, zabavna i duhovita priča sve vreme drži pažnju. Moja ocena 9/10 i preporuka za sve koji nisu gledali ovu seriju!

The Kominsky Method zahvalicete mi kasnije... :)

E bas mi nesto tako treba. Video sam da je neko preporucio sa slicnim ukusom al sam zaboravio da pribavim. Idem veceras u biblioteku u nabavku.

Slican tempo ima cela sezona ali baš prija taj lagani humor. Pogotovo Douglas, ne može da omane.

isti je tempo, ali je dosta vise humora, ima bas dobrih i komicnih situacija, drugacije je dosta nego prva epizoda koja je bas drama, posle se razvija lepo prica i ima odlican humor, lagani sa po par scena gde je bukvalno kidanje od smeha :)

Dobro je.. prva epizoda me je ubila u pojam, ali dacu joj sanse onda ;)

The Marvelous Mrs. Maisel
https://www.imdb.com/title/tt5788792/
Na polovini sam druge sezone i mogu samo da kažem da je serija vrhunska! Sve nagrade koje je osvojila su apsolutno zaslužene! Sjajna scenografija neverovatno dočarava 50-te godine prošlog veka. Odličan odabir glumaca, zabavna i duhovita priča sve vreme drži pažnju. Moja ocena 9/10 i preporuka za sve koji nisu gledali ovu seriju!
Hvala, bacam se na gledanje.

The last kingdom s03 pocela tj ima da se kupi cela sezona... Ako nekog zanima :)

Mene zanima dal da opalim poene sad ili odmah...

Zavrsio gledanje serije Uspjeh.

Izuzetno mlako, nista vise nije potrebno napisati.

Sharp Objects, fitilj koji toliko spoooro tinja i na kraju eksplodira. Neverovatan kontrast cele serija i samog kraja. Sporija nego po mom ukusu ali sve ostalo odlicno.

Moram da priznam da sam odgledao treću sezonu Ubice mog oca :d

Takođe moram da priznam i da mi se svidela i više nego druga sezona :d

Ima cringe momenata i dalje,gluma je i dalje diskutabilna u dosta scena (pogotovo kada se u istoj sceni nađu Vuk Kostić i Nina Janković) ali u odnosu na drugu sezonu je ipak ispalo bolje.

Tihomir Stanić odličan.
Možda i jedini glumac koji je kroz ove tri sezone održao kontinuitet glume

Moram da priznam da sam odgledao treću sezonu Ubice mog oca :d

Takođe moram da priznam i da mi se svidela i više nego druga sezona :d

Ima cringe momenata i dalje,gluma je i dalje diskutabilna u dosta scena (pogotovo kada se u istoj sceni nađu Vuk Kostić i Nina Janković) ali u odnosu na drugu sezonu je ipak ispalo bolje.

Tihomir Stanić odličan.
Možda i jedini glumac koji je kroz ove tri sezone održao kontinuitet glume

U zadnje vrijeme gledam domaće serije, nakon "Jutro će promeniti sve", odlične "Senke nad Balkanom" i trenutno "Koreni" razmatram da sledeće gledam "Ubice mog oca", ali volim da po mogućnosti gledam završene serije. Ako se ne varam "Ubice mog oca" je završena treća sezona ali je planirana još jedna? Da li se radnja između sezona baš neposredno nastavlja? Ne znam da li je bolje da sačekam da izbace još tu sezonu ili može da se gleda sada i da se napravi duža pauza do sledeće sezone. Nekako više volim kontinuitet u gledanju ako je serija dobra a radnja povezana. I da, kakva je serija sveukupno? Da li je kvalitet po sezonama ujednačen?

I da, kakva je serija sveukupno? Da li je kvalitet po sezonama ujednačen?

Prva sezona je bila ok, nesto kao 'novo' kod nas, gluma je bila kriticna i u prvoj sezoni, ali u drugoj i trecoj je kao neka parodija. Bukvalno nas par sa foruma da se pokupi, identican efekat bi bio glumacki.. Pogledas recimo Besu, ili Jutro, i onda Ubice.. nerealna razlika u glumi i scenariju..

Ali gledam kao i dalje, kad bas bas nema nista drugo..

Pogledao Russian Doll na Netflixu.
Svidela mi se serija. Preporuka za ljude koji vole Dan mrmota.

U zadnje vrijeme gledam domaće serije, nakon "Jutro će promeniti sve", odlične "Senke nad Balkanom" i trenutno "Koreni" razmatram da sledeće gledam "Ubice mog oca", ali volim da po mogućnosti gledam završene serije. Ako se ne varam "Ubice mog oca" je završena treća sezona ali je planirana još jedna? Da li se radnja između sezona baš neposredno nastavlja? Ne znam da li je bolje da sačekam da izbace još tu sezonu ili može da se gleda sada i da se napravi duža pauza do sledeće sezone.

Bas se neposredno nastavlja, druga i treca se zavrsavaju sa cliffhanger-om. Moj savet ti je da cekas da se sve izadje.

Hvala, to me zanimalo, a i uz ovo što je @Boris Lozac napisao ne žuri mi se sa tom serijom. Možda onda nekad kasnije.

@bojan
Ja izdržao 2-3 epizode i prekinuo, previše iritantna glavna glumica.. Dan Mrmota je klasik za ovo.

@bojan
Ja izdržao 2-3 epizode i prekinuo, previše iritantna glavna glumica.. Dan Mrmota je klasik za ovo.

Neke serije su ekstra odradile temu kao Dan Mrmota

Stargate SG-1 epizoda Window of Opportunity

Fringe - White tulip, koja je meni najbolja epizoda serije

cak su i Legends of tomorrow imali odlicnu epizodu Here I go Again, gde je glavnu ulogu imala ona prelepa Iranka sto glumi Zari

@bojan

Verujem da ima ljudi kojima je Natasha Lyonne jako iritantna.
Ja volim da je gledam, mada uvek glumi na isti nacin, bez obzira da li se radi o ovoj seriji, Vudi Alenovom filmu ili Orange is.

Russian Doll solidna. Format je 25-30min. Ukupno 8 epizoda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno