banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Utefterio 
Da li pojaca tempo kasnije i ima li ista humora ili je sve kao prva epizoda?The Kominsky Method zahvalicete mi kasnije...![]()
Hvala, bacam se na gledanje.The Marvelous Mrs. Maisel
https://www.imdb.com/title/tt5788792/
Na polovini sam druge sezone i mogu samo da kažem da je serija vrhunska! Sve nagrade koje je osvojila su apsolutno zaslužene! Sjajna scenografija neverovatno dočarava 50-te godine prošlog veka. Odličan odabir glumaca, zabavna i duhovita priča sve vreme drži pažnju. Moja ocena 9/10 i preporuka za sve koji nisu gledali ovu seriju!
The last kingdom s03 pocela tj ima da se kupi cela sezona... Ako nekog zanima![]()
I da, kakva je serija sveukupno? Da li je kvalitet po sezonama ujednačen?
U zadnje vrijeme gledam domaće serije, nakon "Jutro će promeniti sve", odlične "Senke nad Balkanom" i trenutno "Koreni" razmatram da sledeće gledam "Ubice mog oca", ali volim da po mogućnosti gledam završene serije. Ako se ne varam "Ubice mog oca" je završena treća sezona ali je planirana još jedna? Da li se radnja između sezona baš neposredno nastavlja? Ne znam da li je bolje da sačekam da izbace još tu sezonu ili može da se gleda sada i da se napravi duža pauza do sledeće sezone.
@bojan
Ja izdržao 2-3 epizode i prekinuo, previše iritantna glavna glumica.. Dan Mrmota je klasik za ovo.
@bojan
Ja izdržao 2-3 epizode i prekinuo, previše iritantna glavna glumica.. Dan Mrmota je klasik za ovo.
Neke serije su ekstra odradile temu kao Dan Mrmota
"Ubice mog oca" je završena treća sezona ali je planirana još jedna? Da li se radnja između sezona baš neposredno nastavlja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari