Juče izašao upgrade na Oreo za Sony android televizore
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Pa da, to ti je hdmi 2.0, mislim da ces losije sada tesko i naci.Znaci ovaj premium high speed je ustvari neki minimum kvaliteta kabla koji je potreban za sadasnju vecinu tv-a u ponudi
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Koji modeli sony tv dobijaju oreo?Moj je model iz 2015 kdl55x8509c i za sada je na nugatu koji dosta dobro radi.Nema bagova kao na 6.0 softveru.
Ne znam da li oreo dobijaju samo novi modeli ili ce zakaciti i nas na relativno starijim modelima?
Inace ja ovu 55-cu gledam sa nekih 3,5 metra i velicina je taman za tu daljinu.Na tv-u se gleda sbb kablovska preko smart box-a.
Filmove vucem sa projektora benq w1070+ i to ide na dijagonalu od 224cm.Slika je dosta dobra.
Moje misljenje je koliku god dijagonalu kupili od tv-a nista ne moze da zameni dobar projektor i dobro platno ili dobro odradjen zid.
Kolega sa bencha user @ core.graphics je odradio zid i stavio da bude dijagonala mislim od 130 incha i to je ono sto se kaze vau.
Za filmove i igrice je projektor ekstra.
E sad na tu dijagonalu se vec moze razmisljati i o 4k projektorima.
Evo tema post 66,67
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?249981-projektor-platno-zid/page5
Koji modeli sony tv dobijaju oreo?Moj je model iz 2015 kdl55x8509c i za sada je na nugatu koji dosta dobro radi.Nema bagova kao na 6.0 softveru.
Ne znam da li oreo dobijaju samo novi modeli ili ce zakaciti i nas na relativno starijim modelima?
Inace ja ovu 55-cu gledam sa nekih 3,5 metra i velicina je taman za tu daljinu.Na tv-u se gleda sbb kablovska preko smart box-a.
Filmove vucem sa projektora benq w1070+ i to ide na dijagonalu od 224cm.Slika je dosta dobra.
Moje misljenje je koliku god dijagonalu kupili od tv-a nista ne moze da zameni dobar projektor i dobro platno ili dobro odradjen zid.
Kolega sa bencha user @ core.graphics je odradio zid i stavio da bude dijagonala mislim od 130 incha i to je ono sto se kaze vau.
Za filmove i igrice je projektor ekstra.
E sad na tu dijagonalu se vec moze razmisljati i o 4k projektorima.
Evo tema post 66,67
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?249981-projektor-platno-zid/page5
Android[emoji769] 8.0 Oreo[emoji769] update for Sony’s 2016–2018 Android TVs (XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 and AF8 Series)
Ja nisam cekao da mi sam javi za update, isao sam preko USB-a
Da li su se sjetili da konacno ubace sortiranje kanala po abecedi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^
i to treba da radis svaki put kada promene neki kanal...
to je bas smart![]()
Uradi reset firmware-a. Tj. reflash novog. Ne moze da skodiKada sam guglao problem najpreporucenije resenje je bilo da se udari sakom po zadnjem delu oko konektora za napajanje.Nije pomoglo.
Moguce da je banalno nesto, ali u svakom slucaju bih prebacio trenutni tv u spavacu sobu a uzeo nesto vece za dnevnu. Nije mi palo na pamet ranije to nego tek pre 2 dana kada je poceo da baguje tv, a onda i videh da su poslednje akcije zavrsene 31. :smash:
...bez kamate, sa održavanjem računa [emoji2]Da li neko poseduje LG 55UK6470PLC?
U Te*nomaniji je 75.990, a tamo mi odgovara jer mogu da ga pazarim bez kamate na dve godine. Imate li mozda neku preporuku za bolji TV za tu cenu?
Bice prikljucen na laptop skoro stalno, uglavnom filmovi, serije, YT
Pa njemu nije taj udarac pomogaoNije to do firmwara ali ako reaguje na udarac verovatno je ostecenje na maticnoj ploci, koje moze da nastane ako se cesto guraju razni kablovi u TV (koliko si cesto radio tako nesto?)
Ili su neki hladni lemovi, losi kondenzi, ili se pregreva iz nekog razloga...
mislim da neke od tih stvari mozes da utvrdis sam i tako pomognes serviseru da to lakse resi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari