Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Hm..jel moze bitgapps preko nano gappsa da se fleshne?...ili mora da se flashuje rom opet?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vajpuj system i oba keša, ne diraj data, flešni rom i nove gappse. Trebalo bi radi vako.

To je zavrsilo posao...[emoji106][emoji106][emoji106]

Zile mozes li popraviti ovaj bug u svom los 16 buildu "Prevent accidental wakeup" jer je to stvarno korisna stvar za nas sto ne koristimo otisak ni patern.Jer bez toga se cesto desi da nekog nazovem u dzepu.

Sređeno. Na novom build-u radi, blokira double tap kada se stavi ruka na proximity. Izgleda da je i gcam fokus sređen sa stock kernelom.

Po meni, najkompletniji rom za mido. Odličan je, u svakom pogledu. Nema bagova i baš je smooth. Ja ga koristim u kombinaciji sa Žiletovim kernelom.
Battery Spectrum profile + Efficiency u Settings, kao što se vidi na ss:
d881a7e08f4495a8888e4a8606802f82.jpg

Poslednja izmena:
Odličan ROM. Ko ne želi da se cima, da flešuje razne kernele i modove, onda neka pređe na čist LOS15.1.

Hvala... I jos jedno pitanje, koji je trenutno najbolji build los 14.1 po vama? Pitam jer znam da je risc rekao da vacap poruke "ne kasne"

Uskoro. Nadam se da sam sredio traffic indicator koji je na sredini (kao što se vidi na slici). Biće dodato još Headset Type i uključen je i Mode

Jel ima opcija double tap to sleep on screen?
Ne dozvoljava mi download, kaže previše ljudi je pristupalo fajlu -.-

Poslednja izmena:
Koristim ga ja od kako je izašao, nego sam zaboravio link da postavim [emoji2]
@Zile995 ne obaveštava kad postavi, mora da se proverava GDrive folder povremeno [emoji1]

@Zile995 je l' radi BusPlus aplikacija na poslednjem LOS 16.0 build-u? [emoji2]

I koji kernel sad da stavim na Žiletov zadnji los 16? Stock, franco ili underground? Totalna konfuzija :D

Poslednja izmena:
Ne znam, ne pratim dešavanja oko MIUI-a, na custom sam već 6 meseci [emoji2]

Elem, koji firmware vam najbolje radi, da se mreža ne gubi i da baterija ne curi sama od sebe?

Mene ovaj lepo služi: global-mido-firmware-8.12.13.zip

Lepo radi i 9.6.3,0

Nazad
Vrh Dno