Šta je novo?

FIFA 19

Evo konsćačno sam se ratosiljao španaca osim onih nekoliko untradeable. Čsk sam i Mesija prodao i sklopi ovo. Još bi hteo TOTW Azara na CAM ali je bezobrazno skup.
a8101b665559af74faf262c2e5ff450f.jpg

Послато са MI 8 Pro уз помоћ Тапатока

Deder dodaj me dok si u igrici (viaturati3), nas sa xbox nema mnogo na svetu pa mozemo neku friendly da ti testiramo hirosimu i nagasaki :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam na xboxu. Možeš me dodati GOXYB

Ja, i ovaj put, prekinuo na 14 pobeda.
To mi je sasvim dovoljno.
Ostalo je jos 9 meceva, ali ih ne igram, nema sanse.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja posle vodjstva 4:0 i na kraju izgubljene 5:4 dizem konacno ruke od WL.

Igra me bukvalno psihicki maltretira. Dosta.

Cim vidim 2 puta u prvih 10-15min da igra daje njegovom napadacu duplu sansu kad mu uzimam loptu lepo izadjem i igram sledeci mec. 50% manje maltretiranja u startu.

Cim vidim 2 puta u prvih 10-15min da igra daje njegovom napadacu duplu sansu kad mu uzimam loptu lepo izadjem i igram sledeci mec. 50% manje maltretiranja u startu.

*mjau**mjau**mjau**mjau*ni connection glitch, meni nekako najbolje ide kad igram nedeljom od nekih 18:00 pa nadalje, tada vezem po 7-8 pobeda u WL, al ako krenem nakon ponoci da igra, ne mogu dobijem ljude koji koriste 82 rejting timove.

Jel ko skinuo novi patch i iznenadio se da cemo finnese shot koristiti samo u mislim od sad pa nadalje?

^ Ja ne dobijam nista izlaskom ako na to mislis, dobijem izgubljenu ali ustedim sebi maltretiranje od 15 minuta da dobijem 500-1000 poena (govorim za Division Rivals kada idem na Rank 1 ili 2 brzom metodom), pobeda od 1:0 ti daje skoro isto poena kolko i izgubljena, a posto vise preferiram u poslednje vreme offline, namerno eskiviram igrace kojima je "sudjeno" da imaju prednost. Slicno je doduse i za WL, ja sam igrao samo jednom, imao 5 pobeda, jos sam imao slab tim tada (relativno), vec 2 meseca mi stoji da se prijavim za WL ali sam kratak sa zivcima pa necu ni da se upustam u razmisljanje.

Jel vredi da se radi SBC za Daviesa?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vredi. Ja prodao Sanea,napravio njega i odlican je.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Je l zna neko neki trading metod za pravljenje coinsa?Mass biding vise ne funkcionise tako dobro kao pre,Bronze Pack method nije los ali zarada nije bas neka.

Mozda nekome pomogne, posto sam ja imao slican problem sa DS4 kontolerom. Dodajte Origin u Steam, i posle u Steam-u upalite Big Picture Mode i iz njega pokrenete Origin. Nije potreban nikakav dodatan softver

Moj DS4 nece ni da nadje kad ga ukljucim na PC-u. Prvo skinem one drajvere preko DS4 Windows pa ukljucim kontroler i nece.

Ne znam, ja nisam nista drugo instalirao. DS4 je od drugara, pa nije stalno kod mene. Koji Windows imas? Na Win 10 radi odlicno

Predjite na konzolu [emoji4]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Pa samo zbog cena igraca bih i presao. Mnogo lakse se rade SBC na konzoli, sve je jeftinije.

Na konzolama je 60fps

Identicno rade Fife kao sto padawan kaze, jedina razlika sto je 30fps u replay-evima i ako igras sa pro kamerom, mada je i na pc-u default lock 60/75/144 zavisi od native hercaze monitora sa opcijom da se unlocka. Ali generalno nema potrebe za tim.

Ja iz 2 paketica dobih Costu i Matuidija (juve), tako da sam uzeo 60k :) Prvi put da se isplati kocka.

Identicno rade Fife kao sto padawan kaze, jedina razlika sto je 30fps u replay-evima i ako igras sa pro kamerom, mada je i na pc-u default lock 60/75/144 zavisi od native hercaze monitora sa opcijom da se unlocka. Ali generalno nema potrebe za tim.

Ja iz 2 paketica dobih Costu i Matuidija (juve), tako da sam uzeo 60k :) Prvi put da se isplati kocka.
Nisam to znao.
Kad smo vec kod konzola gde je bolje da se igra fifa na ps4 ili na xbox one?

PS4.. nize su cene malo.

Ps4 ima dosta više igrača, ali mislim da su igrači najjeftiniji na XBOXu.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Najpre da vas pozdravim jer nisam bio aktivan ovde u onoj meri kao pre. Stanje u kojoj se fifa nalazila me je naterala da je igram casual i to samo wl kad mi vreme dozvoli, pa nisam imao potrebu ni za pisanjem ovde vec samo citao sta pisete.

Cela ona glupost sa timed finesse sutevima me je toliko nervirala da sam po prvi put od kako igram fifu bio na milimetar da je uklonim sa konzole, a fifu igram jako dugo.

Medjutim, stigao je novi patch i neki smo napokon progledali! [emoji846] U trenutku kada je stigao patch bio sam na 2133 ratinga i pred vratima da ispadnem iz druge divizije, ali od tog momenta krece mojih 5 minuta.

Po prvi put ove godine uspeo sam da udjem u diviziju 1 i nadam se da cu se barem neko vreme tu zadrzati. [emoji16]

Kasnije veceras ili sutra napisacu par stvari za koje mislim da prolaze u novom patchu, a da nisu centarsutevi za koje svi tvrde da su new meta. Nista bolji nisu nego pre patcha, vec su ljudi forsirali timed finesse i nisu naucili da brane L1 far post crosses.

I za kraj jedna lepa slika. [emoji3526]
fb4133221e19921a34795abf0d4a599d.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

I 30% je laksa igra nego na xboxu [emoji16][emoji16]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Netačno. Ista je igra. Jedino su kontroleri drugačiji, pa ako nisi navikao može ti biti teže.

Nazad
Vrh Dno