Šta je novo?

FIFA 19

Otvorio sada, jedan 100k paketic.
Kad tamo, J.Martinez.
Bravo EA, sve ukupno, nisam 10k zaradio.

Ovaj Ibrahimovic po ocenama mi se cini da je mnogo dobar.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bas sam sada hteo da napisem nesto za njega.
Kakva sutina!!!:shock::shock:
Ubacio ga sada, na 1:1, i covek dao dva komada, oba sa 25 metara, jedan levom, drugi desnom.
Problem moze da bude link i stamina.

Bas sam sada hteo da napisem nesto za njega.
Kakva sutina!!!:shock::shock:
Ubacio ga sada, na 1:1, i covek dao dva komada, oba sa 25 metara, jedan levom, drugi desnom.
Problem moze da bude link i stamina.
*mjau**mjau**mjau**mjau*ga, za super sub je sjajan, ovako je totalno neupotrebljiv za prvi tim, osim ako nisi prepun iconama.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Odradio Zlatana, ja sam zavrsio sto se napadaca tice, ne znam ni tots da li ce to promijeniti. Ronaldo, Zlatan i Tevez. Meni je Ibra na 10 hemiji, Tevez super sub.

Deder slikaj tim :)

fut.png

fut1.png

Da igra nije pokvarena tako bi bilo, ali posto je takva kakva je, ja se za ovih godinu i po dana nikad nisam mucio kao sa ovom ekipom. Danas je malo bolja situacija doduse kad sam spustio na 85 rejting ali i dalje se nevjerovatne stvari desavaju i moji igraci se ponasaju cesto kao da su bronze bukvalno.

Nego kakav vam je ukupni skor ove sezone?

Ja ne znam, ne da nemam sreće u paketima, već kolektivna apatija uhvatila ceo tim. Ne mogu u WL da se sastavim. Najgori skor od kada igram.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Da igra nije pokvarena tako bi bilo, ali posto je takva kakva je, ja se za ovih godinu i po dana nikad nisam mucio kao sa ovom ekipom. Danas je malo bolja situacija doduse kad sam spustio na 85 rejting ali i dalje se nevjerovatne stvari desavaju i moji igraci se ponasaju cesto kao da su bronze bukvalno.

Nego kakav vam je ukupni skor ove sezone?
Ma ja sam tu onaj noob skor, 600-50-300, j tako od kad znam za sebe, pobeda/poraz jedno 3 puta pa koja neresno i tako u krug.

Ma ja sam tu onaj noob skor, 600-50-300, j tako od kad znam za sebe, pobeda/poraz jedno 3 puta pa koja neresno i tako u krug.

Dobar je to skor, kad vidim koliko njih smatra da je slican broj pobjeda i poraza dobar skor, odnosno samo da si u plusu ti imas vrhunski, ja sam prosle godine bio bolji, posebno sto se remija tice, nisam ih ni 20ak imao, a trenutno sam na 735-65-299. No bio sam i strpljiviji i koncentrisaniji prosle sezone. Ove igram bas previse otvoreno.

Online imas duplo vise pobeda, od poraza?

Edit:
Koje ste vi ''azdaje''.
Jel ulazite u Elite,u WL?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Online imas duplo vise pobeda, od poraza?

Edit:
Koje ste vi ''azdaje''.
Jel ulazite u Elite,u WL?

Ja ove sezone igram samo online, sb sam igrao mozda prvih mjesec dana, ali i to ako igram igram iskljucivo na legendary(ultimate nikad, *****ao sam se prosle godine i nikad vise), a sto se wl tice dodjem do 17 i stanem jer gold 1 nagrade su mi ocajne u odnosu na gold 2, po meni nije vrijedno jednostavno, a i ne stizem da odigram i jos sest utakmica nije malo dobiti, da je wl tokom nedelje mogao bih da igram koliko oces, posto dr sam svake nedelje rank 1, prosle nedelje sam imao skor 16-6, bio 89. u petak i za vikend nisam stigao nijednu da odigram da bih dosao do gold 2. Generalno do gold 1 mogu da stignem svake nedelje ali mi se ne svidjaju nagrade, a elite 3 sam bio prosle sezone dva puta, nekoliko puta sam zavrsavao na 17, ove sezone sam jednom pokusao da dodjem do toga, 21-8 mi je bio skor cini mi se, tu poslednju nisam ni igrao jer nije bilo poente. Tada sam istrajhardovao bas, nije vrijedno zivaca jednostavno. 17, ostane mi 5-6 utakmica i cao. Nijednu ja do ove nedelje nisam izgubio lagano, ali rekao sam vec, od ponedeljka se nesto promijenilo kod mene, ljudi me prolaze kao da me nema. Ja inace u wl nemam bez 4-5 utakmica kad upropastim protivnika, sve su na noz, opritom skoro svaku na penale izgubim. Trenutno sam na 6 ili 7-1 ali i dalje nisam zadovoljan jer stvaraju mnogo vise prilika nego inace. Ne kapiram sta se desilo.

Poslednja izmena:
Ja sam uvek gold 3/2, jer vecito ne odigram 5-8 utakmica, prosto ili nesto radim, ili zaglavim vece pre pa sutradan ne znam kako se zovem a ne da igram, i ubedljivo najbolje nagrade sam uvek dobijao u Gold 3.

'ajde da kažem 15 dobrih packova da sam uštekao za TOTY i... Jedno veliko ništa. Najskuplji igrač oko 8k na marketu. Mislim, kapiram da se isplatilo ulaganje, ali sad radim SBC samo za igrače.

Ma loše. Kontam da se dobija jedino ako se ulaže u one pointse, kao da du to uveli sada, kao praksu. Napisao sam da sam preko 50 sbcova rešio, a u stvari kada ih nekako sračunam, sigurno preko 150 i NIŠTA. Deprimirajuće... Nikada se ne žalim, ali sada sam očajan, trenutno. [emoji52]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

ako je neko raspoložen da ispuni jedan od trenutnih FUT swap deal requirements (Friendly Seasons), ja sam MIG40970 (PC). I dalje imam do 13 pobeda u WL, 6 divizija u Rivals. Tim:Python.jpg

Ipak ce Ibra, morati da ulazi sa klupe.
Probao sam baby Larsona, i uzasan je.
Ne znam, da li je do mene, ali ove godine, ikone, barem ove pristupacne, nisu ni blizu proslogodisnjim.

Koliko izadje da se uradi Flashback Ibra?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda da cu morati da kupujem sve igrace. Je l’ on ostaje uvek tako napucan, ili je to samo za odredjeni period?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno