Pa uzvuci tekst sam. Vrednosti su tu.Trebalo bi mi tekstualno, bez slika. Tabela koju si pomenuo je na slici. Zgodno bi mi bilo da su ispisane vrednosti.
Ovo ti je kompletna lista vrednosti parametara 4g signala sa tabele sa slike:Trebalo bi mi tekstualno, bez slika. Tabela koju si pomenuo je na slici. Zgodno bi mi bilo da su ispisane vrednosti.
Da, pametno. Isprobaj na vikendici, pa javi ovde rezultate.@giga10, hvala za informaciju oko jacine signala, kvaliteta i suma. Sta se smatra za sum neka prepreka ili? Za vikend cu na vikendicu pa cu da ponesem ovaj telenor internet tamo, blizu je bazna stanica, a ako i tamo bude 10Mb/s onda mi je jasno da mi na neki nacin ogranicavaju brzinu.
Koliko je bese onaj limit kad se potrosi iz paketa 150gb?
Da, pametno. Isprobaj na vikendici, pa javi ovde rezultate.
Šum? Konkretno SINR je odnos signal/šum. Nisam elektrotehničar, ali koliko ja shvatam, onako laički, šum je neki nepoželjni signal, tj. signal koji ne nosi nikakvu informaciju u sebi. Valjda. U suštini on "kvari" onaj dobar kvalitetan signal.
Pitaj ovde da li bi neko preuzeo tvoj ugovor
Mislis u temi ili negde drugde?
na brzem neogranicenom cesto dobijam brzine tipa 10, 15, jednom 0.4, a bude i 30, 40...
koristim 2,3 dana sa vipovim ruterom
dodata je naknada za "aktiviranje broja" od 290. nije bilo obavestenja o tome pre prijavljivanja.
Kako moze da se promeni IP adresa.
Da li bi trebalo da podesim ruter (zte) specificno za telenor.
Da li mogu da izaberem samo 4G. U "izboru mreze" ne moze da se izabere 'rucno'
Jačina signala
-78 dBm
Prvo moraš da se diskonektuješ, pa onda ručno da izabereš "samo 4G"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari