Šta je novo?

Targo Telekom

Meni i dalje ne radi. Ne javlja ni da ima "link" (tj link lampica ne svetli), ali VID lampica svetli/gasi se kako ubodem/iscupam opticki kabl. To je dobar znak? Meni od 9. ne radi :(... Blok 1/fontana

Poslednja izmena:
bjov;5715191To je dobar znak?[/QUOTE je napisao(la):
Ne bih da mracim,ali "dobrog znaka" kod Targa odavno nema.
Vama optimistima bih dodelio orden za optimizam i sto placate uslugu koja malo-malo pa ima prekida,a podrska odavno ne postoji.

Vama optimistima bih dodelio orden za optimizam i sto placate uslugu koja malo-malo pa ima prekida,a podrska odavno ne postoji.

Hvala na korisnim savetima :)
Da li ima neko mozda neki korisniji savet koji se odnosi na Targo i status?

Od 09.01. Targo uglavnom ne radi.Kratko je radio sa Beotelnet IP a potom opet nista.Od juce je naizgled sve ok ali vecinu sajtova ne otvara (recimo Google,YT..) Preko Operinog VPN-a radi sve, sto bi trebalo da znaci da im ne valja DNs?Kako je kod ostalih korisnika?Neki info iz Targa?

Imaš iste probleme koji su bili i pre 5-6 godina. Rešenje za to je skini dnsjumper i problem je rešen.

U medjuvremenu proradio net, sve 5.Glede dns jumpera: kako bi to uticalo na virtuelnu staticku adresu?Hvala

Hvala na korisnim savetima :)
Da li ima neko mozda neki korisniji savet koji se odnosi na Targo i status?

Status na targu je "piši propalo".
Predlog rešenja je, pređi kod drugog oparatera.
Sad mislis da te zezam, a ja ozbiljan i zaista dobronameran.
Gubljenje zivaca na iscekivanje da proradi nesto sto se nalazi "u zoni sumaka" je cist mazohizam, bolje je ziveti s mirom pa i na nesto "losijem" netu nego iscekivati vaskrsnuce osuđenog i pogubljneog Targo telekoma.

Svaka vam cast na strpljenju koje traje vec godinama.

:d +1

Zaista svaka cast svima koji su ostali na TT - prosto... ne znam sta bih drugo rekao. A tuzna prica svakako.

Status na targu je "piši propalo".
Predlog rešenja je, pređi kod drugog oparatera.
Sad mislis da te zezam, a ja ozbiljan i zaista dobronameran.
Gubljenje zivaca na iscekivanje da proradi nesto sto se nalazi "u zoni sumaka" je cist mazohizam, bolje je ziveti s mirom pa i na nesto "losijem" netu nego iscekivati vaskrsnuce osuđenog i pogubljneog Targo telekoma.

Word.
Meni je ovo fenomen - firma godinama u stecaju koja posluje i ima korisnike...

Iscudjujete se jer verovatno niste bili korisnici Targa. Ja sam bio, i sve dok je bilo uslova, bio sam kod njih. Sada sam silom prilika na kablovskom netu i jos nisam prezalio sto Targo nije mogao da popravi kvar. Jos bih bio kod njih.

Na zalost mts optika koja je kod mene dosla, jos je preskupa i sa previse uslovljavanja, pa ne znam kako ona radi. Da nije bilo Targa, mi bi jos bili na 5 Mbps i sa max 1Mbps. Zahvaljujuci njima mi sada imamo ove brzine, a da su opstali imali bi vece upload brzine a ne po 3, 4 ili 5 Mbps

I dalje se nadam da ce Targo kupiti neko ozbiljan i jak, pa da opet krene borba za korisnike... sto znaci vece brzine po povoljnim cenama.

P.S. Sta li je bilo sa njihovim poslednjim pokusajem prodaje. Ne znam ni da li se neko javio, ni da li je raspisana jos neka, nema sajta, nema nikakvih informacija,... Da li neko nesto zna?

Sent from my SM-A7100 using Tapatalk

Verujem(o). Ali evo slicno je sa Beogrid-om sada - prakticno izbrisani sa lica zemlje - a korisnici ne vole sizofrenciju i neizvesnost. Pa svi polako ali sigurno dizu sidra. A sve radi zaista super. Ali niko ne voli macku u dzaku i neizvesnost kada ce SBB konacno da ih ugasi i naplacuje svoje cene za 3x manji protok. Tako f-nise trziste.

Good luck svima.

Pa za Beogrid je vec pocelo, ko hoce da bude novi korisnik ili da promeni bilo sta u paketu. Za nas stare korisnike koji nista ne menjaju jos vaze stara pravila, ali pitanje je do kada.

Jedno pitanje,
ako neko koristi ovaj Targo telekom internet, da pristupi nekom sajtu koji je na SBB-u?

bukvalno neće da otvori recimo
sbb.rs
www.sk.rs
www.polovniautomobili.com
poslovi.infostud.com

tj. sve što se nalazi kod njih (na SBB-ovin serverima ili cemu god).

Na poslu imaju neki net sa statickim IP, a nemoguće da su sve to blokirali firewallom, jer recimo facebook nisu ili tako neke bas gluposti.

Jedno pitanje,
ako neko koristi ovaj Targo telekom internet, da pristupi nekom sajtu koji je na SBB-u?

bukvalno neće da otvori recimo
sbb.rs
www.sk.rs
www.polovniautomobili.com
poslovi.infostud.com

tj. sve što se nalazi kod njih (na SBB-ovin serverima ili cemu god).

Na poslu imaju neki net sa statickim IP, a nemoguće da su sve to blokirali firewallom, jer recimo facebook nisu ili tako neke bas gluposti.
Sad sam proverio, ne radi ni kod mene (Blok 28 NBg)! A ja mislio da posle zadnjeg prekida neće samo rs.n1.net, pa sam drndao razne stvari po Google Chrome i sistemu i ništa ne pomaže. Kako ovo da rešimo što neće na neke sajtove??? Nek pomaže ko zna. Ja sam poslao meil u Targo, odmah posle uspostavljanja neta, ali nema odgovora.

A ja mislio da krenuli da mi blokiraju na poslu pristup komp na koji se direktno kačim i koji mi je SBB netu.

Onda vidim neće helloworld.rs i poslovi.infostud
kontam to da ne gledamo ponude za posao sa posla. [emoji19]
Mislim programerima blokirati sajtove, od roku od odmah hi to zaobisli

Omda ajda vidim druge ne sajtove i vidim da svi oni su na sbb mrezi, i to tako sto sam ih pingovao preko neta na mob. (Mts) i radio tracert sa targo.na taj IP i svi zabodu na istom sbb serveru, ne mogu da ga nadju / prodju.

Ovo sam primetio u ponedeljak da neradi, a lokacija mi je isto NBG (kod starog Merkatora).

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Targo -najgori operater u Srbiji verovatno. Eto vec dve godine kod Kopernikusa, oko200 TV kanala od toga dosta HD kanala, NET -a ima stalno retki su prekidi. Problem je kada sam iznosio probleme Targa a bilo ih je mnogo , pogotovo sto su ukidali dosta TV kanala, nasli su se botovi da me kritikuju,u smislu ,sto se zalis ako ti ne odgovara predji kod drugog operatera, ili imaju pravo po ugovoru da ukinu TV kanale ,teorijski ispalo je da je dovoljan jedan TV kanal i Targo je ispostovao ugovor, kao da ja to ne znam a takvo pitanje,i zakljucivanje stvari je u stvari bilo ili odraz kucnog vaspitanja, ili je neko iz Targa tako pokusavao da umiri strasti.Moj savet je ko moze neka predje kod drugog operatera Targo je zavrsena prica.

Avast free, (ako nećeš da kupiš) nudi na 6 meseci probu vpn besplatno. Da li to valja? Jel' neće mnogo da se "upetlja" u instalasiju win i drugog softvera na računaru?

Avast free, (ako nećeš da kupiš) nudi na 6 meseci probu vpn besplatno. Da li to valja? Jel' neće mnogo da se "upetlja" u instalasiju win i drugog softvera na računaru?

Njega nisam koristio ali ove koje jesam nisu ništa smetali drugim programima nit samom win 10 većina imaju u sebi ad blckere tako da čak i ubrzaju učitavanje pojedinih stranica u browseru.Gde ima 6 meseci na probu da se skine ja to nisam uspeo da nađem.Sad jedini problem kod nekih ovih plaćenih verzija ako daju besplatno što to ograniče na par stotina megabajta na dnevnom nivou i još ograniče brzinu tako da su uglavnom beskorisni ili su samo nekoliko dana na probu sa ograničenim brojem servera.Ali u tvom slučaju čisto da probaš da li pomaže sa tvojim problemom to ti je najbolja varijanta sa tim probnim periodom.

Njega nisam koristio ali ove koje jesam nisu ništa smetali drugim programima nit samom win 10 većina imaju u sebi ad blckere tako da čak i ubrzaju učitavanje pojedinih stranica u browseru.Gde ima 6 meseci na probu da se skine ja to nisam uspeo da nađem.Sad jedini problem kod nekih ovih plaćenih verzija ako daju besplatno što to ograniče na par stotina megabajta na dnevnom nivou i još ograniče brzinu tako da su uglavnom beskorisni ili su samo nekoliko dana na probu sa ograničenim brojem servera.Ali u tvom slučaju čisto da probaš da li pomaže sa tvojim problemom to ti je najbolja varijanta sa tim probnim periodom.

Imam instaliran antivirus Avast free. On mi ponudi da kupim VPN, ja kažem neću, a on kaže da probam besplatno 6 meseci. I ja krenem u instalaciju i dođem do ne prelazne opcije da upišem platnu karticu i kodove, mail itd. E, tu ja odustanem. Neću da dam broj kartice. Koji VPN mi preporučuješ?

I ja isto lovim moalo te duže promocije sa produženom probnom verzijom.Ja sam dugo koristio besplatnu verziju cyberghost ali od novembra više nemaju besplatnu verziju.Sve što valja ima neki probni period ali svi traže platnu karticu.Ako nećeš da daješ platnu karticu ostaje ti onda da probaš neki VPN poput Hotspot Shield ali on je prepun reklama i besplatna verzija je ograničena samo na američke servere.

Poslednja izmena:
Zdravo, od sinoc 18/01, ponovo bez interneta u bloku 7A, tv radi. Kakva je situacija kod ostalih targo korisnika?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno