bjov;5715191To je dobar znak?[/QUOTE je napisao(la):Ne bih da mracim,ali "dobrog znaka" kod Targa odavno nema.
Vama optimistima bih dodelio orden za optimizam i sto placate uslugu koja malo-malo pa ima prekida,a podrska odavno ne postoji.
Ne bih da mracim,ali "dobrog znaka" kod Targa odavno nema.
Vama optimistima bih dodelio orden za optimizam i sto placate uslugu koja malo-malo pa ima prekida,a podrska odavno ne postoji.
Od 09.01. Targo uglavnom ne radi.Kratko je radio sa Beotelnet IP a potom opet nista.Od juce je naizgled sve ok ali vecinu sajtova ne otvara (recimo Google,YT..) Preko Operinog VPN-a radi sve, sto bi trebalo da znaci da im ne valja DNs?Kako je kod ostalih korisnika?Neki info iz Targa?
Hvala na korisnim savetima
Da li ima neko mozda neki korisniji savet koji se odnosi na Targo i status?
Svaka vam cast na strpljenju koje traje vec godinama.
Ne bih da mracim,ali "dobrog znaka" kod Targa odavno nema.
Status na targu je "piši propalo".
Predlog rešenja je, pređi kod drugog oparatera.
Sad mislis da te zezam, a ja ozbiljan i zaista dobronameran.
Gubljenje zivaca na iscekivanje da proradi nesto sto se nalazi "u zoni sumaka" je cist mazohizam, bolje je ziveti s mirom pa i na nesto "losijem" netu nego iscekivati vaskrsnuce osuđenog i pogubljneog Targo telekoma.
Sad sam proverio, ne radi ni kod mene (Blok 28 NBg)! A ja mislio da posle zadnjeg prekida neće samo rs.n1.net, pa sam drndao razne stvari po Google Chrome i sistemu i ništa ne pomaže. Kako ovo da rešimo što neće na neke sajtove??? Nek pomaže ko zna. Ja sam poslao meil u Targo, odmah posle uspostavljanja neta, ali nema odgovora.Jedno pitanje,
ako neko koristi ovaj Targo telekom internet, da pristupi nekom sajtu koji je na SBB-u?
bukvalno neće da otvori recimo
sbb.rs
www.sk.rs
www.polovniautomobili.com
poslovi.infostud.com
tj. sve što se nalazi kod njih (na SBB-ovin serverima ili cemu god).
Na poslu imaju neki net sa statickim IP, a nemoguće da su sve to blokirali firewallom, jer recimo facebook nisu ili tako neke bas gluposti.
Dobro, pa šta da radimo? Ko zna kako ovo da rešimo?
Mislio sam ako neko zna stručno kako da rešimo problem što neće da ide na pojedine sajtove, neka napiše.
Samo dobar VPN sve te boljke rešava.
Avast free, (ako nećeš da kupiš) nudi na 6 meseci probu vpn besplatno. Da li to valja? Jel' neće mnogo da se "upetlja" u instalasiju win i drugog softvera na računaru?
Njega nisam koristio ali ove koje jesam nisu ništa smetali drugim programima nit samom win 10 većina imaju u sebi ad blckere tako da čak i ubrzaju učitavanje pojedinih stranica u browseru.Gde ima 6 meseci na probu da se skine ja to nisam uspeo da nađem.Sad jedini problem kod nekih ovih plaćenih verzija ako daju besplatno što to ograniče na par stotina megabajta na dnevnom nivou i još ograniče brzinu tako da su uglavnom beskorisni ili su samo nekoliko dana na probu sa ograničenim brojem servera.Ali u tvom slučaju čisto da probaš da li pomaže sa tvojim problemom to ti je najbolja varijanta sa tim probnim periodom.
Zdravo, nekoliko dana radio internet, medjutim nismo imali pristup svim sajtovima.Dali je nekom proradio targo posle kvara od pre 10 dana?
Polovniautomobili.com je sajt,fali ti i na kraju a taj sk.com je neki korejski sajt koji kilavo otvara i sa telekoma@Targoljub
Proverio sam DTV posle sos kanala nema pixelizacije.
A sta se sajtova tice ne radi www.polovniautomobil.com, www.sk.com i jos neki od navedenih gore
Dali je nekom proradio targo posle kvara od pre 10 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari