Ima li neki univerzalni reset za Cisco D3 daljinski? Odjednom ne reaguje ni na jednu komandu, koje god dugme da stisnem samo trepce zeleno TV dugme u gornjem levom uglu, ne znam vise sta da radim a da izbegnem poziv nesposobnjakovicima
Prijavis to tako sto navedes tacno vreme kad se to desilo I ako si zapamtio ime toga koji ti je tako postupio (kazu ime cim se jave...zvao sam korisnicki servis, oni se smeju, *****avaju, nece da zamene ruter, …
Kako si ugasio UniFi?Na kraju nisam vise znao sta da radim i ugasim unifi cisto da probam. Brzina je od tad konstantno iznad 50mbps preko wifi.
Prijavis to tako sto navedes tacno vreme kad se to desilo I ako si zapamtio ime toga koji ti je tako postupio (kazu ime cim se jave
a svi razgovori se snimaju).
Kako si ugasio UniFi?
(UniFi ne moze da se „ugasi” od strane korisnika, na uredjaju je uvek ukljucen
btw UniFi protok nema veze sa korisnickim protokom, ima veze sa kanalom jer je na istom kanalu...)
Pozdrav!
Sad sam zatrazio da raskinem ugovor i bili su jako neprijatni. Bas su korisnici duzni da prate neki njihov portal.
Promena cene je previse bitna da se ne bi dobijalo obavestenje putem sms ili emaila.
Kada selektujem na 1.0 Gbps, iskljuci konekciju pokazuje cable unplugged
Pogledajte prilog 264027
a kad vratim na 100 Mbps onda radi normalno
Pogledajte prilog 264026
Drugi kabl def probaj. Ovo što je king111 napisao.
Da li je neko uspeo da pronadje ovaj novi ziro racun za naredno tromesecje, 170-8484-73?
Ja koristim e-banking komercijalne banke, i ovaj racun se ne prikazuje kada ukucam SBB, a postoji vise od deset ziro racuna.
Уплатилац: Име и презиме носиоца уговора.
Прималац: SBB d.o.o. (када се плаћа преко eBankibga „Комерцијалне банке” адреса се не мора навести, али је потребно навести име града; у овом случају је то Београд).
Износ: Износ за уплату.
Жиро рачун: 170-300208154-85.
Позив на број: број Вашег уговора (податак на рачуну или „Moj SBB” страници).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari