Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odradio sam, sad čekam da vidim hoće se desiti opet ili je rešeno :)

EDIT: Da ne pišem novu poruku, da li neko zna koji su SBB podizvođači u NS? Treba mi nešto oko kabliranja interneta ...

Poslednja izmena:
Potreban mi je savet. Da li kada se prebacuje fiksni telefon ostaje isti broj što sam dosad imao u Telekomu ? Da li stalno radi bez ikakvih prekida i da li ima identifikaciju poziva možda? Kakav im je internet trenutno? Da li se isplati uzimati, , da li puca često? Ja koristim mts 10/1 , zadovoljan sam, brzina mi je tu oko 8-8,5 mb/s

Ja sam pre dve godine prešao sa telekoma na SBB i zadržao sam isti broj. Ima ta identifikacija poziva.To za internet i pucanje proveri u komšiluku. To zavisi od lokalne infrastrukture

Potreban mi je savet. Da li kada se prebacuje fiksni telefon ostaje isti broj što sam dosad imao u Telekomu ? Da li stalno radi bez ikakvih prekida i da li ima identifikaciju poziva možda? Kakav im je internet trenutno? Da li se isplati uzimati, , da li puca često? Ja koristim mts 10/1 , zadovoljan sam, brzina mi je tu oko 8-8,5 mb/s
Ostaje ti sadašnji broj, ima identifikaciju poziva. Ako ti je bitan fiksni ja ti ne bih preporučio da prebaciš telefon na SBB. Kada nemaš struje ne radi ti telefon, ali najgore je što često kada te neko zove telefon uopšte ne zvoni, a tome ko te zove ili signalizira da tebi zvoni a nekada kaže "trenutno nije moguće ostvariti vezu sa inostranstvom"?! Ne funkcioniše najbolje.
Ja fiksni skoro uopšte i ne koristim pa mi ovo nije toliko bitno, dok nekome je veoma bitno da funkcioniše bez problema.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Danas zvao sbb i zatrazio raskid ugovora, a ljubazna gospodjica gospodja sa druge strane telefona mi je ponudila 6 meseci po ceni starog paketa. Sto mu dodje nesto kao, plati 6 meseci po staroj ceni, a onda 700 dinara skuplje nego sada i to sve iste opcije. Imam superset pa sve racunam. Odbio sam, a na moje primedbe da su davali i starim korisnicima ovo 12x1990 ona kaze da je to nemoguce i da tako nesto ne postoji. Jesu mozda najbolji trenutno sto se tice ponude ali kontam da je izuzetno bezobrazno tako pristupiti korisniku koji ti za 2 godine ostavi 120 000 din.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Potpuno ista situacija i kod mene...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Sta mislite, da li ce doci arena sport na sbb? [emoji1][emoji1]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ne verujem, pokačili su se Arena i Sbb pre par godina, a mora i MTS da ima sportske kanale u ponudi sa kojima privlači korisnike.

Ne verujem, pokačili su se Arena i Sbb pre par godina, a mora i MTS da ima sportske kanale u ponudi sa kojima privlači korisnike.

Ma kakvi to su fore kao posvadjali se gluposti pricaju, to ti je moj prijatelju podela trzista, a dokaz ti je sbb-ov total u bosni ima u ponudi sve arene. Ponude im se razlikuju u manje od 3% sem sk i arena a i cene su im tu negde u odnosu na mts..

Pre ce biti da je to u vezi trzista..Arena ce biti uvek na iptv, a sport klub na sbb.. Ako bi sbb imao i jedno i drugo svi bi otisli kod njih, kao i obrnuto

Ma kakvi to su fore kao posvadjali se gluposti pricaju, to ti je moj prijatelju podela trzista, a dokaz ti je sbb-ov total u bosni ima u ponudi sve arene. Ponude im se razlikuju u manje od 3% sem sk i arena a i cene su im tu negde u odnosu na mts..

Bosanski da kazem Ratel je obavezao njihov SBB( Telemah) da mora da da kanale i drugim distributerima,pa su shodno tome ,,razmenili,, kanale sa Mtelom. Mislim da bi i nas Ratel morao da ucini nesto po tom pitanju. Ali ,to su samo piste zelje

Bosanski da kazem Ratel je obavezao njihov SBB( Telemah) da mora da da kanale i drugim distributerima,pa su shodno tome ,,razmenili,, kanale sa Mtelom. Mislim da bi i nas Ratel morao da ucini nesto po tom pitanju. Ali ,to su samo piste zelje
Pfff to bi bilo odlicno
Koristim iptv vec nekoliko godina, sve je super, ali sport klub dosta fali

Nekada je Sbb imao Arene u ponudi, kada im je Arena tražila tačan broj korisnika kako bi uzela više novca od Sbb-a, ovi nisu dali i onda su se raskantali. Kasnije je Arena otišla kod Mts-a, a sada je naravno podela tržišta.
Jedino da kao što kažu Ratel natera da i jedni i drugi imaju u ponudi te kanale, ovako ne verujem da će se Arena vraćati na Sbb.

Ovakav odgovor dobijam kada hocu da preuzmem pdf SBB.PNG, nije mi jasno zasto?
Tera me da preuzmem uplatnicu a nju mogu samo ako aktiviram da racun dobijam elektronskom obliku a tada gubim papirni racun, tako sam shvatio.
U cemu je kvaka? SBB 1.PNG

Poslednja izmena:
Nisu jos formirali uplatnicu, ja vidim cifru preko mog naloga na sbb-u pa uplatim. Samo kod poziva na br menjas mesec.

I kod mene na jednom nalogu ne moze da se skine vec 2-3 nedelje racun, pisao sam ima na facebook-u i rekli su mi da ce proslediti kolegama ali se nista ne desava.

Izgleda da imaju neki problem, probao sam jos na nekoliko naloga i na svima je OK samo na ovom jednom nece. Tako da nije ti do racunara, ja sam isto mislio ali je do njih nesto.

Ja nisam otkazao papirni racun, jer pre par meseci mi se desilo, da sam preskocio jednu uplatu, jer sve placam preko e-bankinga. Tek kad sam dobio papirni, sam video dug, dok na sbb profilu nije pisao !!!

Ovakav odgovor dobijam kada hocu da preuzmem pdf Pogledajte prilog 263858, nije mi jasno zasto?
Tera me da preuzmem uplatnicu a nju mogu samo ako aktiviram da racun dobijam elektronskom obliku a tada gubim papirni racun, tako sam shvatio.
U cemu je kvaka? Pogledajte prilog 263859

Pre neki dan sam proveravo i sad opet dok je bila suma koliko dugujem mogla je da se skine uplatnica sad kad je stanje 0 po izmirenju računa nemože više da se skine.A što se tiče pdf računa kod mene sam utvrdio da ga je ad blocker sprečavo da se skine,kad ga dektiviram skine ga bez problema a kad je uključen krene da ga skine i onda samo nestane verovatno ga vidi ko pop-up pa ga zato blokira.

Pričao sam sa još jednim članom foruma o tome...

Kod njega nije davalo da se .pdf račun skine kad si na drugoj mreži od SBB-ove. Probao i ja sa mts mobilnog neta i nije ni meni dalo, dok sam od kuće lagano skidao.

Не треба Вам електронски рачун да бисте измирили дуговања. Ако знате колика је сума коју дугујете само попуните електронску уплатницу путем e-banking странице банке у којој имате рачун. Свота, назнака коме име (назив фирме и адреса исте), рачун СББ-а, позив на број је ваш кориснички број и назнака/ралог плаћања (месечно одржавање) и то је то.

Opet sam pokusao da skinem racun u pdf-u i dalje kaze da nije moguce.
nekro batica@ ne radi se o tome da treba da prepisujem generalije na uplatnicu vec da skinem originalni racun kao onaj koji dobijam i na isti nacin imam pristup istom za struju i infostan.

Meni ponekad radi, nekad ne. Recimo sada radi :)

Pogledaj da ti antivirus programa ne ometo skidanje,ako ti nije ko kod mene do ad blocker,probaj neki drugi browser.

Probaj u MojSBB Android aplikaciji koristiš onu opciju da pošalje račun na na mail adresu.

Ima li neki univerzalni reset za Cisco D3 daljinski? Odjednom ne reaguje ni na jednu komandu, koje god dugme da stisnem samo trepce zeleno TV dugme u gornjem levom uglu, ne znam vise sta da radim a da izbegnem poziv nesposobnjakovicima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno