Potreban mi je savet. Da li kada se prebacuje fiksni telefon ostaje isti broj što sam dosad imao u Telekomu ? Da li stalno radi bez ikakvih prekida i da li ima identifikaciju poziva možda? Kakav im je internet trenutno? Da li se isplati uzimati, , da li puca često? Ja koristim mts 10/1 , zadovoljan sam, brzina mi je tu oko 8-8,5 mb/s
Ostaje ti sadašnji broj, ima identifikaciju poziva. Ako ti je bitan fiksni ja ti ne bih preporučio da prebaciš telefon na SBB. Kada nemaš struje ne radi ti telefon, ali najgore je što često kada te neko zove telefon uopšte ne zvoni, a tome ko te zove ili signalizira da tebi zvoni a nekada kaže "trenutno nije moguće ostvariti vezu sa inostranstvom"?! Ne funkcioniše najbolje.Potreban mi je savet. Da li kada se prebacuje fiksni telefon ostaje isti broj što sam dosad imao u Telekomu ? Da li stalno radi bez ikakvih prekida i da li ima identifikaciju poziva možda? Kakav im je internet trenutno? Da li se isplati uzimati, , da li puca često? Ja koristim mts 10/1 , zadovoljan sam, brzina mi je tu oko 8-8,5 mb/s
Ne verujem, pokačili su se Arena i Sbb pre par godina, a mora i MTS da ima sportske kanale u ponudi sa kojima privlači korisnike.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ma kakvi to su fore kao posvadjali se gluposti pricaju, to ti je moj prijatelju podela trzista, a dokaz ti je sbb-ov total u bosni ima u ponudi sve arene. Ponude im se razlikuju u manje od 3% sem sk i arena a i cene su im tu negde u odnosu na mts..
Pfff to bi bilo odlicnoBosanski da kazem Ratel je obavezao njihov SBB( Telemah) da mora da da kanale i drugim distributerima,pa su shodno tome ,,razmenili,, kanale sa Mtelom. Mislim da bi i nas Ratel morao da ucini nesto po tom pitanju. Ali ,to su samo piste zelje
Nekada je Sbb imao Arene u ponudi, kada im je Arena tražila tačan broj korisnika kako bi uzela više novca od Sbb-a, ovi nisu dali i onda su se raskantali. Kasnije je Arena otišla kod Mts-a, a sada je naravno podela tržišta.Ma kakvi to su fore kao posvadjali se gluposti pricaju, to ti je moj prijatelju podela trzista, a dokaz ti je sbb-ov total u bosni ima u ponudi sve arene. Ponude im se razlikuju u manje od 3% sem sk i arena a i cene su im tu negde u odnosu na mts..
Da li moze preko site-a da se skine racun u pdf-u?
Ovakav odgovor dobijam kada hocu da preuzmem pdf Pogledajte prilog 263858, nije mi jasno zasto?
Tera me da preuzmem uplatnicu a nju mogu samo ako aktiviram da racun dobijam elektronskom obliku a tada gubim papirni racun, tako sam shvatio.
U cemu je kvaka? Pogledajte prilog 263859
Sta bi sa supersetom?Jel to jos postoji?
Meni sljaka. Doduse, morao sam da zovem CC..Sta bi sa supersetom?Jel to jos postoji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari